- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fantazi işte :) kuzenimin oral seks yapmasını isterdim demiş yaOral seks ne alaka??? Niye bunu söylediniz?
orda ne demek istediğim anlaşıldı canım sen anlamasan da olur. kapasitenin dışına çıkmaya çalışma.kuzenimin nasıl bi seks yapmasını isterdim hiç düşünmemiştim
kuzenin oral sex mi yapıyormuş yoksa yaparsa mı diye endişe ediyosun orayı bende anlamadım
ben olsam değil kuzenim bu yaşta herhangi biri olsa kayıtsız kalamazdım çok haklısın bence.kardeşin gibi gördüğün apaçık ortada.otur adam akıllı konuş ayakları yere basmıyor belli ki o yaşlarda insan kör aşık olur.ama şunu da bil ki sen ne dersen de o yine bildiğini okuyacaktır.keşke işyerine değil de okuluna gitseymiş yazık.
yok yok anladım seni ben.sen kuzeninin hayatına karışan meraklılardan değil de koruyucu abla olmuşsun ama işte dediğim gibi o yine bildiğini okur.e okuyormuşta illa sevgili istiyorsa okuldan bulsaymış bari.Allah razı olsun canım ya kimseye anlatamadım derdimi.. Kendi seçimiydi zaten tercihlerinden de gördüğün üzere ayakları yere basmıyor.. Şuan lise son sınıfta zaten.. yaz tatili ve bazı hafta sonları gidiyordu..
Haklısın . Fantazi kapasitenle yarışamamorda ne demek istediğim anlaşıldı canım sen anlamasan da olur. kapasitenin dışına çıkmaya çalışma.
anlıyorum seni oral sex işin içindeyse sağlık açısından düşünürüm ben bilemiyorumKardeşimden duydum.. ortada bi problem var ve burdakiler neden bana karsı siper aldı anlamıyorum.. Korumak zorundayım kuzenimi.. Doğru bi insanla değil, yanlış şeyler yapıyor. Madem bu kadar hevesli onunla yapmasın bu iş ilerler ilerler gider.. Korkumu anlatamıyorum kimseye neler okuyoruz..
anlıyorum seni oral sex işin içindeyse sağlık açısından düşünürüm ben bilemiyorum
sevişmeyi bilmiyorum canımda oral varmış ama.Konu sahibi heralde karşıdaki adam ipsiz sapsız biri olduğu için istemiyor.Bir de daha önce evlenip boşanmış boşanma nedeninden de kaynaklı olabilir.Ben sadece endişesini ,kaygısını anlıyorum kuzen kardeş demek sonuçtaBen hala anlamadım izmirlim.. Kızla adam sevişiyor muymuş?
D DuyguUtcu onunla yapmasın demişsin, başkasıyla bu tarz bir ilişki yaşasa sorun olmayacak mıydı senin için?
Seni yargılamıyorum ama amacını tam olarak anlamadığım için soruyorum. Normal şartlarda kuzenin için endişeleniyorsan bu durumda karşıdaki erkek profilinin bir önemi olmaması lazım. Her türlü endişelenmelisin. Ama senin tavrın sanki karşıda o insanın yerine üniversite öğrencisi bir adam olsa sesin çıkmayacakmış gibi kuzeninin yaşadıklarına.
sevişmeyi bilmiyorum canımda oral varmış ama.Konu sahibi heralde karşıdaki adam ipsiz sapsız biri olduğu için istemiyor.Bir de daha önce evlenip boşanmış boşanma nedeninden de kaynaklı olabilir.Ben sadece endişesini ,kaygısını anlıyorum kuzen kardeş demek sonuçta
Biraz fazla agresifsin kuzenine de boyle yaklasmazsin umarim herkesi hasladin gecirdin burdaorda ne demek istediğim anlaşıldı canım sen anlamasan da olur. kapasitenin dışına çıkmaya çalışma.
evet buna bende katılıyorum.Ama 17 yaşında bir kızın karşısında kim olursa olsun bu tarz bir ilişkisi yaşamasından endişelenilmeli öyle değil mi? Olayı adamın tavrına tarzına bağlamak beni rahatsız etti açıkçası.