Benim artık hiç sabrım kalmadı

Arkadaşlar! Burada tanımadığımız insanların dertlerine, hayatlarına yorum yapıyoruz.
Bazen acımasızca eleştirip, bazen kardeşimizle konuşmayacağımız kadar özel ayrıntılara girerek
yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Yani bal gibi de karışmış oluyoruz :)

Konu sahibi kuzeninin hayatına karışıyor, onun için endişeleniyor diye laf işitmiş.

Komik miyiz neyiz diyorum bazen.

Kardeşim olması şart değil hatta kuzenim olması da.
Hatta tanımıyor olsam da sorun değil.

Ben 18 yaşında bir genç kız için şu durumda endişelenirim.
Gelse de konuşsam, bir şekilde engel olsam, uçurumun kenarından döndürsem diye düşünürüm yani.

Amacım hadsizlik falan olmaz iyi niyete de sana ne der olduk yahu!

Konu sahibi endişelenmişsin iyi hoş da adamı senin beğenmemen kötü yahut uygunsuz olduğu anlamına gelmez ki

15 lik kız 50 yaşında adam değil arada 5 yaş var

Haklı olabilirsin adam bunu kullanabilir ama bunu güzelce anlatmak kazım

Aynı şeyi ben de kendi kuzenim üzerinde yapmıştım çünkü o benim için kuzenden öte kız kardeşti. Ama ne yazıkki ağzımın payını alıp oturmakla kaldım. Sonunda benim haklı olduğumu anladı ama iş işten geçmişti ben onunla tüm bağımı koparmıştım çünkü yaptıkları benim için iğrençti.

Aynı şeyi ben de kendi kuzenim üzerinde yapmıştım çünkü o benim için kuzenden öte kız kardeşti. Ama ne yazıkki ağzımın payını alıp oturmakla kaldım. Sonunda benim haklı olduğumu anladı ama iş işten geçmişti ben onunla tüm bağımı koparmıştım çünkü yaptıkları benim için iğrençti.

Aynı şeyi ben de kendi kuzenim üzerinde yapmıştım çünkü o benim için kuzenden öte kız kardeşti. Ama ne yazıkki ağzımın payını alıp oturmakla kaldım. Sonunda benim haklı olduğumu anladı ama iş işten geçmişti ben onunla tüm bağımı koparmıştım çünkü yaptıkları benim için iğrençti

Arkadaşlar! Burada tanımadığımız insanların dertlerine, hayatlarına yorum yapıyoruz.
Bazen acımasızca eleştirip, bazen kardeşimizle konuşmayacağımız kadar özel ayrıntılara girerek
yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Yani bal gibi de karışmış oluyoruz :)

Konu sahibi kuzeninin hayatına karışıyor, onun için endişeleniyor diye laf işitmiş.

Komik miyiz neyiz diyorum bazen.

Kardeşim olması şart değil hatta kuzenim olması da.
Hatta tanımıyor olsam da sorun değil.

Ben 18 yaşında bir genç kız için şu durumda endişelenirim.
Gelse de konuşsam, bir şekilde engel olsam, uçurumun kenarından döndürsem diye düşünürüm yani.

Amacım hadsizlik falan olmaz iyi niyete de sana ne der olduk yahu!
Konu sahibinin kuzenini düşünmesini onun için endişelenmesini takdir ediyorum.
Fakat kizin oral sex yaptiğini söylemesine hiç gerek yoktu.
Kardeşiniz bile olsa cinsel hayatiniz başkasina anlatilsa ne hissedersiniz?

Konu sahibinin kuzenini düşünmesini onun için endişelenmesini takdir ediyorum.
Fakat kizin oral sex yaptiğini söylemesine hiç gerek yoktu.
Kardeşiniz bile olsa cinsel hayatiniz başkasina anlatilsa ne hissedersiniz?

Beni tanıyan insanlara anlatılsa rahatsız olurum elbette.

Ama burada konu sahibinin kuzeni bizim için herhangi bir x kişisi.

Konunun endişelendiren kısmını net anlayabilmemiz açısından bu ayrıntıyı bilmek önem taşıyabilir.

Sonuçta kuzen hakkında hiç bir bilgimiz yok.
Genel bir kimse için zararsız bir ayrıntı olarak kalıyor bu durumda.

Konunun endişelendiren kısmını net anlayabilmemiz açısından bu ayrıntıyı bilmek önem taşıyabilir.

Buradaki ayrıntı aslında esas olayların hep "kardeşten" duyulması :KK53:

Ben öyle düşünmüyorum. Bu kadar ayrinti vermesine hiç gerek yoktu. Biri benim iznim olmadan bir forumda hayatim ile ilgili bu kadar ayrinti verse çok bozulurdum. Neyse ki kizin bunlardan haberi olmayacak.

Sevginizden annesinin onu babasiz büyüttüğünü gordugunuzden kardesinizle bir tuttugunuzdan yasadiginiz korkuyu anlıyorum. Ben de yakin cevrem adina hep ayni korkuya kapilirim sacma bir sekilde. Ancak ya konuşursunuz karsiniza alip kii ati alan uskudari çoktan geçmiş sizi anlayacagini hic sanmiyorum, ya dadurup olanlari izleyeceksiniz.umarim musmutluolur:21:

Siz endiselerinizi dile getirmissiniz herkes sizi taslamis.sevdigi biri icin endiselenmek, korkmak ne zamandan beri kotu birsey oldu.hergun okuyoruz oldurulen tecavuze ugrayan siddet goren kadinlari.forumun bdv kisminda herkes birbirini taslamaya basladi anlam veremiyorum.size tavsiyemse sadece onunla olabildigince yakin olmaniz ve surekli konusup tavsiye vermeniz.kizarak vs degil tabiki.bir sure dinlemez dediginiz gibi ama umarim bir yerden sonra akli dank eder.

Konu sahibini bu kadar taşlayacak ne vardı, konuyu okudum okudum ben mi bir yeri kaçırdım diye ama yok gayet normal bir şey sormuş. Buradaki hiç kimse sevdiği insanlar için endişelenmiyor mu yani? 18 yaşındaki kız kardeşiniz ya da kızınız ya da bu konuda olduğu gibi sevdiğiniz bir kuzeniniz hatta belki de kardeş gibi gördüğünüz çok yakın bir arkadaşınız, yanlış bir adama kapılmışsa ve bu adamı hiç bir şekilde gözünüzün tutmamış ve amacının sadece kızı kullanmak olduğuna eminseniz aman ne halleri varsa görsünler mi dersiniz yoksa sevdiğiniz ve başına bir şey gelmemesini istediğiniz, korktuğunuz için ne yapmam gerekiyor nasıl bu adamdan vazgeçirebilirim diye mi düşünürsünüz?

Konuya gelecek olursam, eğer karışırsan sen kötü olursun. Çünkü o yaşlarda insanlar biraz deli dolu oluyor, enine boyuna düşünemiyor. Sen kuzeninle konuşsan dahi seni dinleyeceğini düşünmüyorum yine bildiğini yapacaktır. Anca adamın bir açığını yakalanan lazım ki, bak böyle böyle diyip o yanlışı gözüne sokup, aklına girebilesin. Bu da düşük bir ihtimal adamın peşine dedektif takamayacağına göre. Kuzeninle aran nasıl bilmiyorum, sana hayatında olan gelişmeleri, ilişkisini falan anlatır mı peki?

X