Benim akıla ihtiyacım var. özellikle yaşı büyük deneyimli ablalar :(

bu arada karısıyla romantik akşam yemeğini sana görüntülü telefonla mı izletti
Anaaammmm neler oluyor ya kaçırmışim burayı. Ben de avutuyorum dön yanlışından diye.
O zaman nazikçe duygularımı belirtmek isterim size... allah ikinizin de belasını..ikimizin de taaa...
O kadın da hicbirseyden habersiz öyle oturdu yemek yedi falan.sen de izledin ha
Tüh. ..yazıklar olsun.seni yetiştiren anaya yazık duysa ne yapar kadın.
Burda bunca aldatilmis, yuvasini kurtarmaya çalışan, kocası ilgisiz diye üzülen kadın var. Günah değil mi zina değil mi. Çıkar inşallah acısı ikinizde de. Böyle cigerlerinizde hissedersiniz acıyı.

Senin için eşimden çocuğumdan ayrı kaldım yillarimi heba etme diyor ve sen de Vicdanın rahat ne yapayım mi diyorsun?
Abla nasihat mi istedin;
Bu adam evinde mutlu olmasa Bosanir bu bir.
6 yaşında bir çocuğun hayatıyla oynuyorsunuz bu iki.
Adam gün içi motivasyonu için seni elde bir tutuyor bu üç!
Duygusal olarak kullaniliyorsun buna bir son ver ve hayatını hakedenle kur!
Ayrıca ;gerçekten inanıyor musun bitmiş bir evlilik de bosanamiyor da ????

Evli adamla birliktesiniz farkında mısınız? Bir de eşiyle söyle boyle diye kılıf uydurmaya çalışıyorsunuz. Ben de evli bir kadınım ve sana şunu söyleyeyim bir yuva yikiyorsun ve bu mutsuzlugun üstüne ne yaparsan yap mutluluk kuramazsin. Çok çok yazık. .

Hayatta temiz sayfalar acmak en guzeli arkada karisik iliskiler var bu sizi hep takip edecek. Evliyken sizle gorusmesi sadakatsiz oldugunu gosterir. Evleneceginiz kisiyi degerlendirirken cevresindeki insanlara davranisinida gozonune alin. Bu adamin cocuguna bile saygisi yok. Soyledigi seylerin hepsi klasik yalanlar bunlar erkekler tarafindan hep soylenir. Silkelenin kendinize gelin yaptiginiz seyler mantikli degil. Herkes kendi yoluna gitsin.

Canım ben sana ünideki ev arkadaşımın başına geleni anlatayım!
Biriyle görüşmeye başladı adam evli. Güya bunlar arkadaşça takılıyor. Yapma etme dedik dinlemedi. Benden de yaşça hayli büyük ee bi yerden sonra saygıdan sessizliği tercih ettim. Arada anlatıyor bana dertleşiyorlarmış falan adam karısıyla şöyle mutsuzmuş, böyle araları kötüymüş, kardeş gibilermiş, senelerdir birbirlerine dokunmuyorlarmış falan filan... Senin adamla aynı cümleler!
Birgün ev arkadaşım ağlayarak geldi belli bişeyler yaşamışlar.. Kurcalamadım, görüşme artık kesinlikle diye tekrar belirttim. Devam ettiler görüşmeye..
Bikaç hafta sonra adamı çarşıda bir gördüm ki yanında karısı ve karnı burnunda!!! Eee hani kardeş gibiydiniz?? Hani senelerrdir dokunmuyordunuz??
Arkadaşım da o ara mezun oldu gitti. Sonra naptılar hiççç haberim yok. Ama yalan fix canım bu kadar saftrik olmayın lütfen ya!

Adamla görüşme . Nasıl inanıyorsunuz bu kadar . Güveniyorsunuz söylediklerine . İnanılır gibi değil .

Erkeklere hiç kusur bulmuyorum ben, erkek avcıdır, sen ya yem olmayı secersin ya da adam ol gel dersin, gelirse ne ala gelmezse zaten sana iyi gözle bakmamıştır

Kendi oz cocugundan bir kadin yuzunden vazgecen bi adamdan ne bekliyorsun ki.
Mutlu bir yuva mi yoksa cocuk dogurup cocuguna sahip cikacagini falan mi.
Biz ne yazarsak yazalim sen o adamin yalanlarina kanacaksin.
Peh.bosanmak isteyen adam bosanir...saf saf sevgiden bahsetme birde

Ne ne ne ?
Ben mi yanlış anladım, yoksa adam karısıyla evdeki halini sana mı izletiyor.
Allah ım bu nasıl bi dünya, nasıl böyke bişey yapar bi koca.
Artık aldatmanın da ötesinde bişey bu ya..
Yazdım yazdım sildim ağzımdan neler çıkıyor da, değmez..

Eşi boşanmak istemese bile o boşanabilir. Zorla evli mi olacak var mı öyle bir hukuk, adalet? Eşi seni bilse adamın afedersin donuna kadar alırdı.
Kağıt üstünde evlilik ama ortada bir çocuk. Senin için öz çocuğundan uzak duruyorum diyen birinden ne hayır bekliyorsun?
Bir de şu an 27 yaşında olman gerek çocuk musun? Siz dünyayı ne sanıyorsunuz ya. Kolay mı böyle. Burada beni bilen bilir gayet rahat insanım. Ama buna tahammülüm yok ya. Benimde eski erkek ark evlenmiş bana geri döndü ben bilmiyorum evli olduğunu. Öğrendim tabi sonra ağzıma geleni söyledim kapıyı gösterdim. Hep aynı yalanlar kardeş gibiyiz ev ark gibiyiz yıllardır aynı yalanlar. Ve bunlara hala inananlar var. Pes

Bence adamda bi problem var hadi karisi kötü onu yalniz birakiyor kendi anasi babasidami kötü
Boşa vakit harcama önune bak

yazacaktım da akıl verilmiş sana. şimdi o aklı kullanacak mısın yoksa bu ahlaksızlıkla devam mı edeceksin?
adam öyle böyle evli. senle konuşurken bi de çocuk yapmış.
nasıl bir akıl istiyorsun ben anlamadım.

Ayrı ve hayatına bak. Adamın seni sevdiği falan yok. Ne demek o isteyecek boşanmaya diye madem çok kötü bi hayatı var açsın davayı boşansin gelsin istesin . Ki bi de oğlu var ondan uzak durmuş Muş Muş ... suan aynı yaştayiz seninle bana bunlar inandirici gelmiyo. Mantıklı davranmaya çalış ....

Konu sahibinin eski konularına baktımda 17 yaşında tanışmışlar bu adamla şimdi bişey diyicem banlanıcam bu adamın amacını hala anlayamadın mı Yada bu konuyu bizi sınamak sinir etmek içinmi açtın ne yaptın baksanıza konuyu açtı kaçtı kendi kendimize yazıp duruyoruz

ille de vazgeçmiyorsa senden boşanacak o zaman kardeşim. ne demek boşanamam. ikisi bi yerde dursun diyor adam. sen de paylaş yetin madem dicem ama o evlı kadının haberi yok. çok masumsun madem karısı öğrensin mutlu mesut yaşayın.
ya boşanacak
ya sen bitireceksin
ya da böyle ikinci kadın olacaksın. bunun başka adı var ama ben ikinci kadın yazıyorum. daha da kırmak istemıyorum konu sahibi. küçük de değilsin.

Esi ile bosanmak istese simdiye bosanirdi. Fiilen bitmis olsa ayni evde durmazdi. Evleri ayirsaydi zamaninda su an bosanmisti zaten. Adam seni oyaliyor. Bosuna evlenme hayalleri kurma. Hayatina devam et

Böle işleri kalkışanları toplum olarak kınamak lazım şahsen şiddetle kınıyorum. O çocuğa yazık kendi nefsinize heba ediyorsunuz şeytan gözünüzü kör etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…