Benim akıla ihtiyacım var. özellikle yaşı büyük deneyimli ablalar :(

artık denizci değil devlet dairesinde çalışıyor sürekli evde yani. onun yokluğundaki rahatlıkla kadın aynı şekilde gidiyor yani. ben kadının yerine çok koydum kendimi hatta eşine yemek hazırla başbaşa yemek yiyin dedim ilk zamanlarda. yaptırdım da. kadın süpriz masayı görünce kız kardeşini çağırdı yemeğe... romantik ormantik oldu. zaten sonrasında acımaya başladım. ozamana kadar elimden gelen herşeyi yaptım diyordu ve inanmıyordum. olan biteni de görüntülü aramadan izledim.

kadın istemiyor diyemi boşanma davası açmıyor muş..boşanma davalarını kadın açınca mı boşanılıyor bu ülkede..
ayrı yatarken çocuğuda telepatiyle yapmışlar sanırım..

2 yıldır eşinin yakınlaşma çabalarını gerçi çeviriyor ama kadının dava açmasını bekliyor..
ayrıca senin için çocuğundan uzak duran bir adamdan bahsediyorsun bu kadar vicdansız bir adamı mı seviyorsun?

Canim sen ne yapıyorsun farkında misin.
Çok çok çok yanlış bir yoldasin.
Yaşın küçükmus ve o toylugundan yaralanmış pislik adam. seni çok fena kandiriyor.
Ailen duysa yıkılır yıkılır.
O bahsettiğin yok kağıt üstü evlilik yok ayrı yatmalar vb. Bu işlerin kitabında yazıyor artık o kadar klişe yani.
Bir an önce kes at ilişkini.
O çocuğa yazık değil mi canım ya.
Sakın güvenme sakin çok acı cekeceksin bak.
Gurursuz musun sen evli adamla ne işin olabilir.

Böyle kadınlara herkes İğrenerek bakar.

Böyle bir kadın olma.

Hatanın neresinden donersen kardır.

Bir de kendini acındiriyor gerçekten tam bir çakal. İnanma yapma bunu.

eşi onu cezalandırmak için boşanmıyor. varlığımdan haberdar. hakime kocamı seviyorum demiş ve tekrar denemek için dava düşmüş. parasını alıyor ve gidip geziyor yiyor içiyor. boşanmıyor. sözüm ona ben de insafa gelmesini bekliyorum :KK1:
Hiç bir kadın ikinci kadın olmayı kabul etmez.O kadın kimbilir neler yaşadı yaşananlara rağmen yuvasını kurtarmaya çalışıyor ama siz adamın aklını karıştırıyorsunuz belkide olacak birşeyi bozuyorsunuz.Bırakın adamı karısıyla ya mutlu olur yada boşanır kimse mutsuz olduğu bir evliliği sırf ceza vermek için sürdürmez.İstediği gibide yer parasını adam denizci değilmi uzun bir yolculuğa çıktığında ne yapıcak tabiki annesinin yanında kalıcak nasıl evli bir adamla birlikte olmayı kabul ediyorsunuz.Sizinki tamamen yılların verdiği bir bağımlılık,alışkanlık.Rahat bırakın insanları.O kadın size ve eşine dava açsa ikinizdende dünyanın tazminatını alır yaptığınız bir nevi suç.Yapmayın etmeyin eylemeyin kadın kurtarmaya çalışıyormuş.Çekilin aralarından.

artık denizci değil devlet dairesinde çalışıyor sürekli evde yani. onun yokluğundaki rahatlıkla kadın aynı şekilde gidiyor yani. ben kadının yerine çok koydum kendimi hatta eşine yemek hazırla başbaşa yemek yiyin dedim ilk zamanlarda. yaptırdım da. kadın süpriz masayı görünce kız kardeşini çağırdı yemeğe... romantik ormantik oldu. zaten sonrasında acımaya başladım. ozamana kadar elimden gelen herşeyi yaptım diyordu ve inanmıyordum. olan biteni de görüntülü aramadan izledim.
Ayy adam evinin içinde karısıyla yaşadıklarını sana mı izletti
Bir de bunu nasıl normal görebiliyorsunuz
İğrençlik

benim ona aşık olmam yanıma geldiğinde karşıma çıktığında oldu. gerçekten dinledim gözlerine baktım. iki yıl önce. sürekli şakaya vurarak bekleyelim diyerek ben birsürü insanı geri çevirdim. o da eşinin yakınlaşma çabalarını geri çevirdi.
sayın metres eğer siz olmasaydınız eşinin çabaları karşılıksız kalmaz belkide yuvaları kurtulurdu. Hiç masum değilsiniz. Ettiğinizi bulacaksınız emin olun. Eşini kötüleyerek zaten araları iyi değildi diyerek yaptığınızı masumlaştırmayın.

Senin eski erkek arkadaşının kirli çamaşırlarını dökene kadar kendininkileri dökseymiş zamanında !
Bir de öğrendiğin halde hayal dünyasında yaşıyorsun.Adam sanki boşanacakmış gibi evlenme hayalleri kurmuşsun,tek sorun ailenin dul adamla evlendirmemesi kalmış.Pes yani saf mısın körü körüne kaptırıyorsun anlamadım.

her acıdığın adama metres mi olcan :D

yahu adam yalancının teki..
azıcık aklını kullansan anlayacan sana dememiş bile evliyim diye sen başkalarından öğrenmişsin.. öğrenmesen ne olacaktı düşündün mü hiç..
istediğini alıp hevesi geçince tekmeyi yiyeceksin akıllı ol..

Kızlar konuyu anlayan bana da bir özet geçebilir mi? Ben gerçekten anlayamadım.Yüz yüze görüşmüş mü bu adamla konu sahibi? İnternette ki gizemli adamla yakınlaştım,yüzünü hiç görmedim diyor.

ben genelde konuları cevaplarken kendimi onların yerine koyuyorum
karsıdaki mazlum olan karısını kendi yerime koydumda geçimsizlik olabilir ama ikinci bayan olmak nedir ya insan vicdanı yok mu sende bosanmadan nasıl görüşürsün sevgili gibi diycem ama senin gibilere sevgili denmez m. denir o cocugada mı acımadın babasından ettin sen cıkmazsan adamın hayatından tabi sogur karısından nasılsa kuyruk sallayan var.

Kağıt üzerinde olduguna inanmadım ama öyle bile olsa dışarıda evlenmeyi bekleyen onca bekar adam dururken neden boşanmıyacak olan evli erkekler diye sorarım.Ne zamana kadar bu adamı bekliyceksiniz acaba adam boşanmayacak bunuda belirtmiş.
Bir şekilde ömrünüzün sonuna kadar evli ve çocuklu bir adamımı bekliyceksiniz, safmısınız her söylenilene inanıyosunuz banlanma korkum olmasa çirkinleşirdim ama sizin gibiler benim ban yememi bile haketmez.

Yuva yıkanın yuvası olmaz bunuda aklınıza sokun düşün şu evli adamların yakasından artık.

Back