- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.302
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bir kadın ikinci kadın olmayı kabul etmez.O kadın kimbilir neler yaşadı yaşananlara rağmen yuvasını kurtarmaya çalışıyor ama siz adamın aklını karıştırıyorsunuz belkide olacak birşeyi bozuyorsunuz.Bırakın adamı karısıyla ya mutlu olur yada boşanır kimse mutsuz olduğu bir evliliği sırf ceza vermek için sürdürmez.İstediği gibide yer parasını adam denizci değilmi uzun bir yolculuğa çıktığında ne yapıcak tabiki annesinin yanında kalıcak nasıl evli bir adamla birlikte olmayı kabul ediyorsunuz.Sizinki tamamen yılların verdiği bir bağımlılık,alışkanlık.Rahat bırakın insanları.O kadın size ve eşine dava açsa ikinizdende dünyanın tazminatını alır yaptığınız bir nevi suç.Yapmayın etmeyin eylemeyin kadın kurtarmaya çalışıyormuş.Çekilin aralarından.eşi onu cezalandırmak için boşanmıyor. varlığımdan haberdar. hakime kocamı seviyorum demiş ve tekrar denemek için dava düşmüş. parasını alıyor ve gidip geziyor yiyor içiyor. boşanmıyor. sözüm ona ben de insafa gelmesini bekliyorum![]()
Ayy adam evinin içinde karısıyla yaşadıklarını sana mı izlettiartık denizci değil devlet dairesinde çalışıyor sürekli evde yani. onun yokluğundaki rahatlıkla kadın aynı şekilde gidiyor yani. ben kadının yerine çok koydum kendimi hatta eşine yemek hazırla başbaşa yemek yiyin dedim ilk zamanlarda. yaptırdım da. kadın süpriz masayı görünce kız kardeşini çağırdı yemeğe... romantik ormantik oldu. zaten sonrasında acımaya başladım. ozamana kadar elimden gelen herşeyi yaptım diyordu ve inanmıyordum. olan biteni de görüntülü aramadan izledim.
sayın metres eğer siz olmasaydınız eşinin çabaları karşılıksız kalmaz belkide yuvaları kurtulurdu. Hiç masum değilsiniz. Ettiğinizi bulacaksınız emin olun. Eşini kötüleyerek zaten araları iyi değildi diyerek yaptığınızı masumlaştırmayın.benim ona aşık olmam yanıma geldiğinde karşıma çıktığında oldu. gerçekten dinledim gözlerine baktım. iki yıl önce. sürekli şakaya vurarak bekleyelim diyerek ben birsürü insanı geri çevirdim. o da eşinin yakınlaşma çabalarını geri çevirdi.
her acıdığın adama metres mi olcanartık denizci değil devlet dairesinde çalışıyor sürekli evde yani. onun yokluğundaki rahatlıkla kadın aynı şekilde gidiyor yani. ben kadının yerine çok koydum kendimi hatta eşine yemek hazırla başbaşa yemek yiyin dedim ilk zamanlarda. yaptırdım da. kadın süpriz masayı görünce kız kardeşini çağırdı yemeğe... romantik ormantik oldu. zaten sonrasında acımaya başladım. ozamana kadar elimden gelen herşeyi yaptım diyordu ve inanmıyordum. olan biteni de görüntülü aramadan izledim.
olan biteni de görüntülü aramadan izledim.
Kızlar konuyu anlayan bana da bir özet geçebilir mi? Ben gerçekten anlayamadım.Yüz yüze görüşmüş mü bu adamla konu sahibi? İnternette ki gizemli adamla yakınlaştım,yüzünü hiç görmedim diyor.