Benim akıla ihtiyacım var. özellikle yaşı büyük deneyimli ablalar :(

Şimdi burda yazılanlar hç hoşuna gitmedi o kesin ama bir kulağından girer diğerinden çıkar nasıl olsa. Sen bir silkelen de kendine gel bence. Sana değil de ailene yazık. O kadın da, evliliğinin birinci ayında sübyanlarla nette sörf yapan iğrenç kocasından en kısa zamanda kurtulur inşallah.

Sen bu kafayla 9 değil bi 19 yıl daha beklersin.
Yazindada çelişkili ifadeler var
1.evlendikten bir ay sonra seni tanıyor ve bu çocuk nasıl oldu gökten zembillemi indi
2.okadar eminsinki ayrı yatıyor diyorsun nerden biliyorsun
Şuanda resmen METRES SIN bu durumu nasıl kabulleniyorsun.
SON OLARAK ALLAHIM SEN BÖYLE KISILERDEN KOCAMIZI KORU YARABBIM

Ayyy kuzum ișinmi yok ya, boșver ya git kendine dertsiz tasasız birini bul, onlamı uğrașıcan.

Merhaba ablalar kardeşler. yaşı
Günlerdir birileriyle konuşmam gerek deyip duruyorum. Şuanda aklıma burası geldi.
Benim tam 9 yıllık görüştüğüm biri var hikaye çok uzun. Türk filmlerini aratmıyor. sıkılmadan okuyup fikrinizi söylemenizi rica edicem. Tam 17 yaşında lisedeydim. Tanışmamız internette oldu. o zamanlardaki merakları bilirsiniz. biri çıktı ve benim güzelliğimden büyülendiğini söyledi.ama yüzünü hiç görmedim. denizciydi. onun o gizemi iltifatları beni çok mutlu ediyordu. internete sadece haftasonları girer beni görmek isterdi. hayatıma hiç girmedi ama çıkmadı da. sürekli görüşüyor değildik. sadece bazen arar sesimi duyar beni bir saat görür yine kaybolurdu. o sırada ciddi bir ilişkim yoktu. üniversiteden sonra ciddi bir ilişkiye başladım. bu arada o beni aramıyor sormuyordu. varlığını bile unutmuştum. bir gün aniden aradı ve sevgilimin beni aldattığını bana yazık ettiğini söyledi. inanmadım tabiki. eğer beni görmesine izin verirsem kanıtlayacağını söyledi. önceleri önemsemedim sevgilim gözüme masum görünüyordu. içime kuşku düştü zamanla. ona mail attım kanıtın varmı diyerek. görüntülü konuşacaktık. o beni izleyecek özlemini giderecekti ben de kanıtları alacaktım. önüme birsürü telefon numarası internet konuşmaları sevgilimin farklı sitelerdeki hesapları konuşmaları döküldü. değerini bilemedi seni kandırıyor seninle evlenmeyecek dedi. söyledikleri doğruydu. sevgilim dediğim kişiye bunları gösterdim yalvardı ağladı herkes hata yapar diyerek af diledi. affetmedim. çok gururum kırıldı. o üzüntülü dönemde internetteki gizemli adamla yakınlaştım. yüzünü hiç görmedim. şaka değil. ya seni görücem tanıycam ya da arama diyerek uzaklaştırdım. ama beni sevdiğini hissetmiştim. sevgisi gerçekse onu tutan neydi. niye ekranda görmek yerine karşıma çıkmıyordu. bundan bir yıl sonra onu unutmamıştım hayatımda da kimse yoktu. maillerinde sadece görmek istediğini çok özlediğini bana açık olduğunu yazıyordu. bu aradada telefonuma bir mesaj gelmişti. şu mail adresinden görüştüğün kişi evli onu rahat bırak diyerek. yeminler ediyordu hayır değilim diyerek. neyse uzatmıyım birgün iyice sıkıştı itiraf etti evet evliyim bir oğlum var dedi. evlenmemden bir ay sonra senle tanıştım dedi. fiilen evli değilim kagıt üstünde ve çok mutsuzum seni görerek mutlu oldum yıllarca dedi. görüşmeler ilerleyince gerçekten de öyleydi. karısı evde bile durmuyor sürekli annesinde. sadece parası bitince geliyor eve ütüsünü yemeğini kendisi yapan çok yalnız zavallı bir adam buldum. şuanda görüşüyoruz ben onu seviyorum o da beni biliyorum. boşanmak istiyor ama kadın razı olmuyor. ayrı yatıyorlar zaten yıllardır ve evinde de durmuyor... ben gecesi gündüzüne şahit olduğum için biliyorum. onun bana yıllardır verdiği bir emek var. bırakırsam o hayata mahkum olacak sürekli tek başına kendi ailesi bile arayıp sormuyor. birkaç kere yanıma geldi uzun uzun konuştuk bana olan sevgisini görüyorum. bensiz durduğu bir an yok. beni şuanda biri istiyor daha doğrusu benim ailem evlenmemi istiyor artık. uygun biri de var. bu kişi olmasa görüşürdüm de. olayları uzaktan izliyor ben sensiz o karanlık hayatta ne yaparım yıllarımı sana harcadım eşimden çocuktan bile uzak durdum senin için diyor. ben de artık yuva kurmak istiyorum ama onunla. boşan diyorum o istemiyor o dava açabilir birgün bıkacak kendisi isteyecek diyor. ama ablalar benim de hayatım uçup gidiyor elimden. beni onun gibi kimse sevemez ama boşanma işleri bile çok uzun sürüyor. ozaman da dul bir adamla evlenmek istediğim için ailem beni dışlayacak. çok zor zamanlar yaşayacağım. o da öyle. bilemiyorum ablalar. çok uzun oldu ne olur kusuruma bakmayın ama bu 10 yıllık mesele yüzünden günlerdir ağlıyorum... akıla ve doğru yerden bakmaya ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
Hep aynı yalanlar:
1:Kağıt üstünde evlilik
2:Ayrı yatıyoruz
3:Oda farkında
4:Boşanmak istemiyor
5:Çok mutsuzum
6:Onu hiç sevmedim
Ya yapmayın gözünüzü seveyim yemeyin bu yalanları artık mutsuz adam bir şekilde boşanır ...yemiyo boşanmaya bisürü palavra.
Bekar adamların suyu mu çıktı boşansın öyle gelsin aklınızı başınıza alın sakın ilişkiye başlamayın sakın!!!!!

Daha okumaya başlar başlamaz bu adam evli dedim. Demek seni oğlundan hemde 6 yaşında ki oğlundan soğuyacak kadar seviyor ha? Yazıklar olsun öyle sevgiye öyleyse.

10 yıl nedir ya!
Tanıştığınızda evlenseniz 10 yaşında çocuğunuz olacakmış yuh yani!
Dinler misiniz bilmem uzak durun!
Böylesi evlerden Irak Allah düşmanımın evladına bile musallat etmesin
Ay çok sinirlendim 3 kızım var ondan galiba elime verseler boğarım adamı
Kadın istediği kadar boşanmam desin en çok 3 yıl sürerdi siz de şu an 7 yıllık evli olurdunuz
Adam hem o kadını hem seni idare etmiş herşey ortada
İnşallah gözünü açar tavsiyeleri dinlersin

Ben
Hep aynı yalanlar:
Ya yapmayın gözünüzü seveyim yemeyin bu yalanları artık mutsuz adam bir şekilde boşanır ...yemiyo boşanmaya bisürü palavra.
Bekar adamların suyu mu çıktı boşansın öyle gelsin aklınızı başınıza alın sakın ilişkiye başlamayın sakın!!!!!
Hep aynı yalanlar:
Ben yazacaktım valla benden çok yaşayacaksınız :)
Hiç değişmez hep aynı yalanlar keşke biraz daha kafa yorup yenilerini üretseler diyeceğim ama neden yorulsunlar ki bunları da tutan var nasıl olsa :)

Ben

Ben yazacaktım valla benden çok yaşayacaksınız :)
Hiç değişmez hep aynı yalanlar keşke biraz daha kafa yorup yenilerini üretseler diyeceğim ama neden yorulsunlar ki bunları da tutan var nasıl olsa :)
Aynen öyle bu numaralar hala işliyor yenilerine ne gerek????

10 yıl nedir ya!
Tanıştığınızda evlenseniz 10 yaşında çocuğunuz olacakmış yuh yani!
Dinler misiniz bilmem uzak durun!
Böylesi evlerden Irak Allah düşmanımın evladına bile musallat etmesin
Ay çok sinirlendim 3 kızım var ondan galiba elime verseler boğarım adamı
Kadın istediği kadar boşanmam desin en çok 3 yıl sürerdi siz de şu an 7 yıllık evli olurdunuz
Adam hem o kadını hem seni idare etmiş herşey ortada
İnşallah gözünü açar tavsiyeleri dinlersin
Rabbim kızlarınızı doğru yoldan ayırmasın doğru insanlarla doğru kararlar alırlar inşallah...

Günlerdir birileriyle konuşmam gerek deyip duruyorum. Şuanda aklıma burası geldi.
Benim tam 9 yıllık görüştüğüm biri var hikaye çok uzun. Türk filmlerini aratmıyor. sıkılmadan okuyup fikrinizi söylemenizi rica edicem. Tam 17 yaşında lisedeydim. Tanışmamız internette oldu. o zamanlardaki merakları bilirsiniz. biri çıktı ve benim güzelliğimden büyülendiğini söyledi.ama yüzünü hiç görmedim. denizciydi. onun o gizemi iltifatları beni çok mutlu ediyordu. internete sadece haftasonları girer beni görmek isterdi. hayatıma hiç girmedi ama çıkmadı da. sürekli görüşüyor değildik. sadece bazen arar sesimi duyar beni bir saat görür yine kaybolurdu. o sırada ciddi bir ilişkim yoktu. üniversiteden sonra ciddi bir ilişkiye başladım. bu arada o beni aramıyor sormuyordu. varlığını bile unutmuştum. bir gün aniden aradı ve sevgilimin beni aldattığını bana yazık ettiğini söyledi. inanmadım tabiki. eğer beni görmesine izin verirsem kanıtlayacağını söyledi. önceleri önemsemedim sevgilim gözüme masum görünüyordu. içime kuşku düştü zamanla. ona mail attım kanıtın varmı diyerek. görüntülü konuşacaktık. o beni izleyecek özlemini giderecekti ben de kanıtları alacaktım. önüme birsürü telefon numarası internet konuşmaları sevgilimin farklı sitelerdeki hesapları konuşmaları döküldü. değerini bilemedi seni kandırıyor seninle evlenmeyecek dedi. söyledikleri doğruydu. sevgilim dediğim kişiye bunları gösterdim yalvardı ağladı herkes hata yapar diyerek af diledi. affetmedim. çok gururum kırıldı. o üzüntülü dönemde internetteki gizemli adamla yakınlaştım. yüzünü hiç görmedim. şaka değil. ya seni görücem tanıycam ya da arama diyerek uzaklaştırdım. ama beni sevdiğini hissetmiştim. sevgisi gerçekse onu tutan neydi. niye ekranda görmek yerine karşıma çıkmıyordu. bundan bir yıl sonra onu unutmamıştım hayatımda da kimse yoktu. maillerinde sadece görmek istediğini çok özlediğini bana açık olduğunu yazıyordu. bu aradada telefonuma bir mesaj gelmişti. şu mail adresinden görüştüğün kişi evli onu rahat bırak diyerek. yeminler ediyordu hayır değilim diyerek. neyse uzatmıyım birgün iyice sıkıştı itiraf etti evet evliyim bir oğlum var dedi. evlenmemden bir ay sonra senle tanıştım dedi. fiilen evli değilim kagıt üstünde ve çok mutsuzum seni görerek mutlu oldum yıllarca dedi. görüşmeler ilerleyince gerçekten de öyleydi. karısı evde bile durmuyor sürekli annesinde. sadece parası bitince geliyor eve ütüsünü yemeğini kendisi yapan çok yalnız zavallı bir adam buldum. şuanda görüşüyoruz ben onu seviyorum o da beni biliyorum. boşanmak istiyor ama kadın razı olmuyor. ayrı yatıyorlar zaten yıllardır ve evinde de durmuyor... ben gecesi gündüzüne şahit olduğum için biliyorum. onun bana yıllardır verdiği bir emek var. bırakırsam o hayata mahkum olacak sürekli tek başına kendi ailesi bile arayıp sormuyor. birkaç kere yanıma geldi uzun uzun konuştuk bana olan sevgisini görüyorum. bensiz durduğu bir an yok. beni şuanda biri istiyor daha doğrusu benim ailem evlenmemi istiyor artık. uygun biri de var. bu kişi olmasa görüşürdüm de. olayları uzaktan izliyor ben sensiz o karanlık hayatta ne yaparım yıllarımı sana harcadım eşimden çocuktan bile uzak durdum senin için diyor. ben de artık yuva kurmak istiyorum ama onunla. boşan diyorum o istemiyor o dava açabilir birgün bıkacak kendisi isteyecek diyor. ama ablalar benim de hayatım uçup gidiyor elimden. beni onun gibi kimse sevemez ama boşanma işleri bile çok uzun sürüyor. ozaman da dul bir adamla evlenmek istediğim için ailem beni dışlayacak. çok zor zamanlar yaşayacağım. o da öyle. bilemiyorum ablalar. çok uzun oldu ne olur kusuruma bakmayın ama bu 10 yıllık mesele yüzünden günlerdir ağlıyorum... akıla ve doğru yerden bakmaya ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

bak güzelim gencecik kızsın tamam adam seni seviyo diyelim boşanması bide kadın istemiyorsa enaz dört yıl sürer bu zamanı bekledim diyelim sadece bikaç kez görerek aşık oldugun bir adam için aileni karşına alıcakmısın gerçekten demiceklermi sana nerden buldun bunu nasıl oldu diye bide oglu var diyosun şimdi tamam o çocuk gün gelecek büyüyecek ve sana hesap sorucak nie annemle babamın arasına girdin diye huzurun kaçıcak kendin demişsin ailem istemez diye bende zamanında birine böle kör kütük aşık oldugumu düşünüyordum ve çok çabaladım ailemle kavgalar ettim agladım zrladım sonra bigün oturdum düşündüm kendi ailem benim mutsuzlugumu istermi istemez bukadar çabaladıklarına göre var bi bildikleri diye ertesi günü gittim hattımı degiştirdim mail adresimi facemi onunla olan tüm baglantımı kopardım suan bir senelik evliyim aileminde rızası olan bi adamla ve çok mutluyum kocamada aşıgım yani anlıcan vazgecilmez diye bişey yok mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla dolu gençligini bi heves ugruna heba etme derim ben o adamla bagını kopar küçücük bi çocugunda günahına girme karısıyla ne yaşadıgı beni ilgilendirmez ama adı üstünde karısı ....

artık denizci değil devlet dairesinde çalışıyor sürekli evde yani. onun yokluğundaki rahatlıkla kadın aynı şekilde gidiyor yani. ben kadının yerine çok koydum kendimi hatta eşine yemek hazırla başbaşa yemek yiyin dedim ilk zamanlarda. yaptırdım da. kadın süpriz masayı görünce kız kardeşini çağırdı yemeğe... romantik ormantik oldu. zaten sonrasında acımaya başladım. ozamana kadar elimden gelen herşeyi yaptım diyordu ve inanmıyordum. olan biteni de görüntülü aramadan izledim.
Sevdiğin evli ve çocuklu adamı karısına yemek hazırlaması için teşvik ediyorsun :KK57:
Ve bu ani görüntülü olarak izliyorsun. :KK57:
Karısı da kendisini özelini kocasının sevgilisinin izlemesine ses etmiyor ve tepki olarak sadece kız kardeşini çağırıyor :KK57:
Suan ben aynen böyleyim :KK53:

Omu gidecek diyor?bence evli bir erkeye harcanan zaman sadeece omrunden gidecek.o adam mutsuz ve bencil cunki senin geleceyini dusunmuyor.seninle evlenmek niyyeti de yok kandirma kendini sadece sen onu iyi hissetdiriyosun oda bundan yaralanip yasiyor.bence digerleri ile gorusmelisin kendine ve onun cocuguna haksixlik etme zaten o adamla mutlu olamazsin izin vermez ailesi hep rahatsiz edilirsin geleceyi dusun

Gel anasını satıyım babamada yazıl gel gel piyasada adam kalmadı çünkü evlisine barklısına çoluklu çocuklusuna takılın.

eşi onu cezalandırmak için boşanmıyor. varlığımdan haberdar. hakime kocamı seviyorum demiş ve tekrar denemek için dava düşmüş. parasını alıyor ve gidip geziyor yiyor içiyor. boşanmıyor. sözüm ona ben de insafa gelmesini bekliyorum :KK1:[/QUOTE

yapma çok yazıl olucak sana ailenin sana verdigi emege gerçekten çocuk degilsin cahil degilsin okumuş pırlanta gibi bi gençsin çok buyuk vebal alıyosun suan 6 yaşında bi çocugun günahına girme eşi onu ne için boşamıyo bilmem ben ama be kızım dedıklerı gibi daha bir aylık evlıyken nette kız avına cıkan bı adamdan sana koca olurmu ya yapma allah muhammet aşkına karakterli bir insan olsa zaten karısıyla hiç bişey paylaşmasa bile sırf çocugunun hatrına boşanasıya kadar bekler düzgünce sen gerçekten ne duymak için açtınkı bu konuyu herkezin düşüncesi bir bugune kadar böle bi hikaye yaşayıpta mutlu olan varmı ben hiç duymadım şahsen sen duydunmu ?

çocuğu şuanda 6 yaşında. ben üniversitedeyken olmuş. tamamen kafasında bitimişken. hani çocuk yuvayı kurtarır diyerek. kadın hamileliğini bile annesinin evinde geçirmiş. benim ona aşık olmam yanıma geldiğinde karşıma çıktığında oldu. gerçekten dinledim gözlerine baktım. iki yıl önce. sürekli şakaya vurarak bekleyelim diyerek ben birsürü insanı geri çevirdim. o da eşinin yakınlaşma çabalarını geri çevirdi. şuanda eşi sadece eve para almaya geliyor bir gün evinde kalıp annesine veya kızkardeşine gidiyor günlerce. aslında benim varlığımdan haberdar. sırf bunun için boşanmıyor adamı cezalandırıyor.

Kimse durup dururken yuvasını bozmaz evde nasil bir adam oldugunh bilemezsin kadin cok mutlu olsa annesinin evini jiye tercih etsin. Akli basinda olan bir kadin Çöplük te olsa evini ister. Gidiyorsa vardir bir sebebi belki eziyet ediyo kadina seni gormek istemiyorum git diye kendi kovuyo yada evine bakmiyo kadin karin doyurmaya gidiyo olamazmi.? Hani bir laf var. Komşunun tavuğu karşı komsuya Şahin görünürmus. Aklini basina al eger cok aşık olsaydı. Karisinin bikmasini beklemezdi seni kaybetmemek adina bosanirdi. Seni alternatif olarak kullaniyo kimseye oyuncak olma kaybedersin.

Sevdiğin evli ve çocuklu adamı karısına yemek hazırlaması için teşvik ediyorsun :KK57:
Karısı da kendisini özelini kocasının sevgilisinin izlemesine ses etmiyor ve tepki olarak sadece kız kardeşini çağırıyor :KK57:
anladığım kadarıyla karısının haberi yok izlendiğinden
konu sahibi de romantik sofraya kız kardeşini de getirdi adam çabalıyor kadın anlamıyor ayrılmaları hak gibi görüyor

konuyu okudukça şaşırıyorum bir insan kendi elleriyle hayatını nasıl mahveder
10 sene boyunca sadece netten tanıdığı (doğrusu doğru düzgün tanımadığı) insana nasıl bu kadar güvenir
evli olduğunu öğrenir ama yüz yüze konuşunca devam eder kendini başka bir sınıfa koyar
evli adamı bekleyip durduğu için kendisiyle tanışıp görüşmek isteyenleri durdurur
şimdi de orada adamın boşanmasını bekliyor benim ailem bu adama vermez diye düşünüyor tek düşünecek o kalmış gibi
en sonunda ailesini de üzüp desteklerini kaybedecek

insanın kendi kendine ettiğini 7 cihan birleşse yapamıyormuş gerçekten

gruba doğru kayıyor bu iş:D töğbe estağfurullah

Seninle konusmaya evlilikten bir ay sonra baslamis.
Belki de burda ki konular gibi kadin adamla senin konusmani yakalamistir...
aralari bozulmustur sonra adam inkar etmistir seni o ara hic aramamistir..
kadin affetmistir cocuk olmusturrr vs..

Sonra da bakmistir kadin adam yine baska kadinlarla konusuyo annesinin evine gitmistir sizde konusmaya devam etmissinizdir.

Sen kendini bosuna kandiriyosun.

Hangi yıllarını vermiş size ve ne emeği kusura bakmayın ama ben ortada ne emek görebiliyorum ne de aşk. Kağıt üzerinde olan bi evlilikse o çocuk nasıl olmuş kağıttan mı? ? Sizi istese coktan dava acardi ve 9 yilda o dava coktan sonuclanirdi zaten bırakın ve kendi hayatinizi kurun sizde

Back