Benim akıla ihtiyacım var. özellikle yaşı büyük deneyimli ablalar :(

Konu sahibi neden sustun yaptıklarının ne kadar iğrenç olduğunu anlatabildikmi yoksa hala aklında tereddütlerin mi var

adam psikopat zaten sevgilinin açığını aramış araştırmış vs..
senin sevgilini sana şikayet ederken kendisinin durumu neymiş acaba..bunu da mı göremiyorsun?

adam psikopat zaten sevgilinin açığını aramış araştırmış vs..
senin sevgilini sana şikayet ederken kendisinin durumu neymiş acaba..bunu da mı göremiyorsun?
Zaten böyle hasta ruhlu adamlar hep kendi yaptıklarını görmezde karşısındakinin açıklarını aramazlar mı kendileri dört dörtlük ya

Bana emek verdi diyosunda ne yapti senin icin?10 yillik mevzu, daha 2 yil once suratini gormussun :110:bak bu gizemli adamin zamanla daha cok camasirlari cikacak,
bi 10 yilini daha heba etmeden bitir bu iliskiyi,zira cok pisman olucaksin, senin de icine sinmiyor ki sorular sormaya basladin kendi kendine :KK14:icine sinmeyen bi iliski sana zarardan baska bisey getirmez..

Adam gizemli bir hava yaratarak genc bir kizi etkilemeye calismis. Birde kagit ustunde diye yalan soylemis. Allah bilir kac kizi boyle kandirdi. Bi bitmediler yaa. E tabi kizlar inanmaya devam ettikce bitmezler de.

Hepsinden geçtimde adam denizci ve diğer şahsın bütün bilgilerine nerden ulaşıyor.Onlarda bu kadar yetki yok ki adam yalancının teki eşiyle de mutlu bence yoksa adam gibi gider boşanır senle bir hayat düşünürdü.Bi 9 yıl daha yazık etme kendine kendi yolunu çiz ve onu unut ondan sana ne köy ,olur ne kasaba..

görüşmüş o zaman aşık olmuş zaten..
Teşekkür ederim Nooption Nooption

Konu sahibi; Yaptığın şey hiç hoş değil,burada hiç destek bekleme,hiçbir kadın böyle bir ilişkiye onay vermez burada.Bu adamdan bir an önce ayrıl.Adamın seni sevdiği falan yok.Seni kandırıyor.Karısını o kadar sene nasıl boşayamamış? Karısı boşanmak istemiyorum dese bile adam boşanmak istiyorsa bunca zaman boşanırdı zaten.Hiçbir şey yapamasa karısından ayrı eve taşınırdı,yüzüne bile bakmazdı.Bu adam aynı evde yaşıyor karısıyla,ayrı yatakta uyuduğuna sen nasıl inanıyorsun? İlişki yaşamıyorlarsa bitki gibi topraktan mı çıktı o çocuk,nasıl doğdu? Kendi kendini avutma bu yalanlarla.Kendine nasıl yakıştırıyorsun böyle bir ilişkiyi? Yastığa başını koyduğunda nasıl uyuyorsun,hiç vicdanın sızlamıyor mu? Adamın çocuğu var,karısı var.Kendini o kadının yerine koy.Aynı şey sana yapılsın ister miydin? Adamın söylediği şeylere inanıp kadını suçluyorsun bir de.Madem nefret ediyor karısından ayırsın evini niye ayırmıyor o zaman? Biraz gururlu ol gururlu.Yarın öbür gün ailen duysa senin yüzüne tükürür.Çocuğum böyle bir ilişki yaşasa perişan olurdum üzüntümden.Yazık o ailene senin.

Ya 10 yılımi sana verdim boş isler adam canı sıkıldıkça boş kaldıkça bi güzel.kız vardı şunun özelini arastiriyim demiş bizim elimizde öyle fırsat olsa bizde araştırırız bazı şeyleri her neyse adamın mutsuz bir evliligi var ve sana yalan bile söylemiş o mesajı atanda karısıdır belki seviyo bi anlık böyle şeyler yazıyı belki adam yalan söyledi sana boşver boyle adamı

Acaba konu sahibi bu adamla birlikte falanmı olduda vazgeçemiyor artık yorumlara cevapta vermiyor sinirden iyice kafam karıştı

konudan tek vardığım sonuç boşa gitmiş onca senen
yüksek ihtimal seninle birlikte olamayacak evlenmeyecek bir adam için bunca zamanını boşa harcamışsın
adam toyluğundan, gençliğinden, insanları tanımamandan faydalanıp bir güzel kandırmış seni
üstelik el alemin evli adamıyla hem nette hem reelde görüştüğün için dünyanın günahına girmişsin çocuğunun ve o kadının vebalini üstüne almışsın
senin için çıkacak en iyi sonuç karısından boşanıp senle evlenmesi ya o adamla evlensen kaç yazar ailen öğrenince kıyameti koparacak, sen boşanmış bir adamla evlenicen, senden evlendikten sonra eski eşiyle görüşmeye devam edecek, kadın sana kin tutacak, adamın da yapı bu olduğu için evlendikten bir iki ay sonra netten kız düşürmeye devam edecek hadi hayırlı olsun

bu arada karısıyla romantik akşam yemeğini sana görüntülü telefonla mı izletti
rezilsiniz rezil bir şey diyeceğim ban alacağım
hoş metresini iş arkadaşım diye eve getirip karısını ona hizmet ettiren yemek kahve yaptırtan adamları duydum
alçalmanın da bir sonu olmalı ya

Kalem kağıdı hamile bırakmış.
Evlenin bir başkasıyla kurun yuvanızı. O da ne halt ederse etsin.
Ayrıca yazışmalar o seni aldatıyor bu seni kandırıyor dökümler göndermeler vs çok acayip.

Ben
eşi onu cezalandırmak için boşanmıyor. varlığımdan haberdar. hakime kocamı seviyorum demiş ve tekrar denemek için dava düşmüş. parasını alıyor ve gidip geziyor yiyor içiyor. boşanmıyor. sözüm ona ben de insafa gelmesini bekliyorum :KK1:

Bence sen inşada gelde o çocuk için bari bırak evli adamın yakasını ayrıca karisi onun ve çocuğu var heralde onun parasını alacak parasını yiyo felan çok çirkin sen hangi konumdasin bi dışardan bak kendine yuva yıkan kotu kadın konumundasin farkındamısın simdi o pis adamın sozleriyle içimi rahatlatmakta neyin nesi yok parasini yiyormuş hey allahim

Back