Tabi ki. Hoş geldin.Günaydın arkadaşlar size katılabilirmiyim
Son günlerde misafirdi şehir dışıydı motivasyonumu kaybettimOydar sen nerelerdesin?
Olsun, tamamen kopma da. Toparlarsın sonra.Son günlerde misafirdi şehir dışıydı motivasyonumu kaybettimsabah diyete uygun kahvaltıyla başlayıp akşama cozutuyorum
Bazen psikolojik olarak rahat olunmuyor. Bende bazı günler bırakıyorum maalesef ama sonra kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum. Az az dikkat etmeye başlarsan gerisi gelir belki. Motivasyon kaçıyor bazenKızlar bir türlü kendimi toplayıp diyete tekrar başlayamıyorum.
Dikkat etmeye çalışıyorum sonra bir yerden kaçıyor. İki gün sonra yine yatılı misafirim gelecek şehir dışından öyle olunca hiç yapılmıyorBazen psikolojik olarak rahat olunmuyor. Bende bazı günler bırakıyorum maalesef ama sonra kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum. Az az dikkat etmeye başlarsan gerisi gelir belki. Motivasyon kaçıyor bazen
bi ara başladım bıraktım devam edemedimmMerhaba kızlar artık kilo vermemin zamanı geldi ama ne zaman sıkı diyetlere disiplinli programlara başlasam beynim bana oyun yapıyor. Ya hemen bırakıyorum ya da hiç kilo veremiyorum. Burada kendi esnek (kaçamaksız tabi) diyet günlüğümü ve yapabilirsem yaptığım eliptikleri paylaşıcam. Bana katılmak isterseniz buyurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?