• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benım acilen yardıma ihtiyacım var arkadaşlar

Arkadaşım sizin nişan kağıt üzerinde imzayla filan mı oldu?
Kaçayım mı, ayrılmak istesem de o ayrılmaz filan... Ne saçma konuşuyorsun. Çıkar yüzüğü ver eline, bitti. Nişan atmak o kadar zor değil yani. Kaçmalarla filan olayı durup dururken ne karıştırıyorsun ki? O kadar tantanayla uğraşacağına efendi gibi nişanı boz bari. Kaç yaşına gelmişsin. Kaçmaları göze alan sen nişan atmak için ailenin iznine mi bakıyorsun? Nerden tutsam elimde kalıyor olay. Hayatın sıkıcı, macera arıyorsun herhalde.

ben ablam kadar kendıne güvenen bırı babama karsı gelen bırı degılım. anlatamıyorum heralde ablam ekonomik olarak özgür bir kadın ve bunun için rest cekebılıyor herkeze . ama ben ailesıne muhtac bı ınsanım ve daha 24 yasındayım . yanlışlarımla dogruyu bulmaya calısıyorum. burda
yoo değilsin. 24 yaş küçük değil. ve ablana gidebilirssin.

ben 1 bucuk yıldır nişanlıyım ama başka bırıne aşık oldum 11 aydır beraberiz .. ilk başlarda hep kacsakta bırbırımızden olmadı engel olamadık yaşananlara.. küçük bir ilcede yaşıyoruz nişanlım istanbulda .. sevdiğim adamda istanbula tayin edildi . şimdi bana gel buraya başkasıyla evlenme kacalım diyor. onuu cok sevıyorum oda benı sevıyor. nişanlımla mutlu degılım aslında nedenıne gelınce cok soguk cok ruhsuz. şimdi ne yapacagumı bilmiyorum . gidersem ailem rezil olur ama ben mutlu olabılırım. gitmezsem onu kaybederım ve sevmedıgım bır adamla bir ömür ailem için mutsuz olurum.. ne yapayım lütfen mantıklı bır acıklama yapın...
Offf git lütfen, en azından simdi gidersen bu durumu evliliğine taşımamış olursun.

Bir de mantıklı acıklama bekliyorsun, icinde bulunduğun durum mantıklı değil ki biz ne diyelim

kusura bakmada fazla fake geldi bana. 1yıl 7 ay boyunca hiç mi anlamadın sevip sevmediğini insan sevmese aldatma olayın tahammül edemez sevip affetmiş olsan tamam ama o zaman başkasına aşığım diyorsun
ben pek mantıklı bulmadım
ya sen baya bir baskı altında kalıp ne yapacağını şarşırmış önüne gelen her ışığa evet demişsin mantıklı mantıksız ya da cidden faksin

sonucda ha dıyınce bıtıremedıgı bır ılışkısı oldugunu ve sonlandırdıgı için kabul ederek barıstım. aradan cok zaman gectı ve bır akşam bana yalan söylediğini hissederek httının onlıne şifresını ıstedım ve zor da olsa verdı. hattının ıncelemesınde bır numara bu numarayı sordum kım dıye oda arkadasım felan dedı ama ben gece2 lerde msjlastıgı arkadaş olamazdı.
2ci ve en son buluşmadamı hattının online şifresini istedin oda ne olduğunu bilerekverdi ha..

kusura bakmada fazla fake geldi bana. 1yıl 7 ay boyunca hiç mi anlamadın sevip sevmediğini insan sevmese aldatma olayın tahammül edemez sevip affetmiş olsan tamam ama o zaman başkasına aşığım diyorsun
ben pek mantıklı bulmadım
ya sen baya bir baskı altında kalıp ne yapacağını şarşırmış önüne gelen her ışığa evet demişsin mantıklı mantıksız ya da cidden faksin
fakelıkle ne alakası var ben zor durumda oldugum için belkı bır bılenım büyüğüm cıkarda beana bır karar verdırır dıye burdayım. ben sence burda ne amacım var. ne karı kız kovalıyorum kı dıyesın kı erkeksın fakesın nede para veya yardım ıstıyorum kı dıyebılesınkı ınsanları kandırıyorsun. bence sadece yardıma muhtac kararsız bır ınsan oldugumu düşün ve bana bişey söyleyın . ya gıt yada gıtme

Ayrilamiyorum ne ya. atacaksin yuzugu bir daha da takmicaksin. dovseler de sovseler de. hayir ne yapiyolar da ayrilamiyorsun. isin kolayina kacip kendini yalanlarla kandırma.

sonucda ha dıyınce bıtıremedıgı bır ılışkısı oldugunu ve sonlandırdıgı için kabul ederek barıstım. aradan cok zaman gectı ve bır akşam bana yalan söylediğini hissederek httının onlıne şifresını ıstedım ve zor da olsa verdı. hattının ıncelemesınde bır numara bu numarayı sordum kım dıye oda arkadasım felan dedı ama ben gece2 lerde msjlastıgı arkadaş olamazdı.
2ci ve en son buluşmadamı hattının online şifresini istedin oda ne olduğunu bilerekverdi ha..
hayır o istanbuldaydı ben kendı kendı şehrımde. sadece kacamak bır konusmanın ardımdan şüphelnedıgım için ondan onlıne şifresını ıstedım ve konusmalarıyla msjlasmalarına bakmak ıstedıgımı söyledım oda zorakı de olsa kavga gürültü verdı bende ınceledım. bır numara vardı süreklı görüşülüp msjlastıgı ama arkadasım dedı sadece . bır kac gun sonra facedsınde o kızın msjına rastladım bunun sonucunda ayrıldık. ve ben konusmak ıstemeyınce kabul etmeyınce kalkıp yanıma geldı görüşme böyle oldu

fakelıkle ne alakası var ben zor durumda oldugum için belkı bır bılenım büyüğüm cıkarda beana bır karar verdırır dıye burdayım. ben sence burda ne amacım var. ne karı kız kovalıyorum kı dıyesın kı erkeksın fakesın nede para veya yardım ıstıyorum kı dıyebılesınkı ınsanları kandırıyorsun. bence sadece yardıma muhtac kararsız bır ınsan oldugumu düşün ve bana bişey söyleyın . ya gıt yada gıtme

iyi gitme o zaman yaptığın en büyük hata gitmek olacak
gideceksin eşin arkanda ailenin olmadığını bilecek her kavganızda seni ezecek ya da eski nişanlınla ilgi kötü şeyler bile söyleyebilir nasıl güvenip gidebilirsin arkanda ailen bulunmada tek adım atma.. ailenede baş kaldır istemiyorum onu de en fazla ne olabilir ki senin üzüntü dolu bir hayat yaşamanı istemezler bunu düzgünce ailenle konuş.

ama gitme pişman olursun yani ailen olmadan adım atma tam olarak demek istediğim bu zamanı gelip anlaşamazsanız arkadan ailenin olduğu bilmek her zaman güven verir..

ben o olmayıca boguluyorum cünkü kendıme söz geciremıyorum. bütün hersey bıanda gözümde sılınıyor o olsun da kımse veya hıc bısey olmasın dıyorum. ben ablama gıdersem dershane veya iş bilmediğim cevre o pskolojı bunu ona yansıtacagım bır yerde yorulacagım belkı aramız bozulacak. biterse ben buna asla hazır olamam

1. baban nişanlından ayrılmana kızıyor feci tutucu. ama ablanın eşinden ayrılıp yalnız yaşamasına karışmıyor.
2. sen ablana gidebilecekken 2 kız yalnız olmaz diye izin vermiyor.
ama ablan tek başına uzakta yaşayabiliyor.
3. sen ablan kadar güçlü olamıyorsun,birde onun yanına gidecekken bir düzen kuracakken ondan ayrılamam diyecek kadar şaşırtıcı yorumlar yapabiliyorsun
4. bunu 24 yaşındaki biri yapıyor birde

ben o olmayıca boguluyorum cünkü kendıme söz geciremıyorum. bütün hersey bıanda gözümde sılınıyor o olsun da kımse veya hıc bısey olmasın dıyorum. ben ablama gıdersem dershane veya iş bilmediğim cevre o pskolojı bunu ona yansıtacagım bır yerde yorulacagım belkı aramız bozulacak. biterse ben buna asla hazır olamam

sen 24 olduğuna emin misin

iyi o zaman. nişanlınla mutluluklar sana

ya sen zaten bunu diyerek cevabını vermişsin daha niye zorluyorsun
zorluyorum çünkü içimde hep bır korku var ailem ne yapar ben mutlu olacagım olmayacagım bellı degıllken onları burda nasıl rezıl edeyım. yani anlayacagınız kafamda henüz kesinleşmemıs bır durum bu onunla olmak cok istiyorum ama mantıklı gelen de ailem ve nişanlı oldugum adam. mutsuz olacagımdan emınım sevmıyorum artık istemıyorum ama ailemi de bununla savaşmak zorunda bırakmak ıstemıyorum

Back