• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benım acilen yardıma ihtiyacım var arkadaşlar

Nişanlı kalmak icin bir mecburiyetiniz mi var acaba? Birbirinizi sevmiyorsunuz, ikiniz de aldatıyorsunuz ama evlenmek zorundasınız. Saçma!!...
Ailenle düzgünce konus ve ayrıl.
Hem sevgilin neden " nisanlindan ayrıl gelip seni isteyim" degil de " kacalim" diyor? Ailenin kabul etmeyeceği birisi mi?

zorluyorum çünkü içimde hep bır korku var ailem ne yapar ben mutlu olacagım olmayacagım bellı degıllken onları burda nasıl rezıl edeyım. yani anlayacagınız kafamda henüz kesinleşmemıs bır durum bu onunla olmak cok istiyorum ama mantıklı gelen de ailem ve nişanlı oldugum adam. mutsuz olacagımdan emınım sevmıyorum artık istemıyorum ama ailemi de bununla savaşmak zorunda bırakmak ıstemıyorum
neyin rezilliği ya. nişanı atacaksın ablanın yanına gideceksin işe girwceksin. diğeriyylede görüşürsün . o gelir olduğun yere.

İnsan sevmediği birini takip etmez.
Fazla konuşmamış olsaydınız aldattığını ruhun bile duymaz, şüphelenmezdin. Ben eşimin facebook şifresini bilmiyorum ama sen sevmediğin ve uzaktaki nişanlınınkini bilip mesajlarını kontrol ediyorsun.
Sevmiş ama başkasını görünce vazgeçmiş görünüyorsun.
Üstelik kaçmayı düşünerek hem nişanlını hem aileni hem kendini rezil edecek bununla da kalmayıp istediğin hayatı bulamayacaksın.
Nişanlı bir kıza bakan ve ayrılmasını talep eden biri ne denli adam olabilir de herkesi yakıp yıkarak peşine gideceksin? O adam nişanlı olduğunu biliyor mu gerçekten yoksa sakladın mı ondan?
O polisle nasıl tanıştınız ve bu kadar tutucu olduğu söylenen bir aileniz varken nasıl görüşüyorsunuz?

Nişanlı kalmak icin bir mecburiyetiniz mi var acaba? Birbirinizi sevmiyorsunuz, ikiniz de aldatıyorsunuz ama evlenmek zorundasınız. Saçma!!...
Ailenle düzgünce konus ve ayrıl.
Hem sevgilin neden " nisanlindan ayrıl gelip seni isteyim" degil de " kacalim" diyor? Ailenin kabul etmeyeceği birisi mi?
polıs ve çanakkalelı yanı ailem kesınlıkle tanımıyor ve ablamın polıs eşının yaptıklarından sonra babamın polıslere karsı olusan antıpatısı yüzünden asla kabul etmeyeceklerı bırı

Fazla konuşmamış olsaydınız aldattığını ruhun bile duymaz, şüphelenmezdin. Ben eşimin facebook şifresini bilmiyorum ama sen sevmediğin ve uzaktaki nişanlınınkini bilip mesajlarını kontrol ediyorsun.
Üstelik kaçmayı düşünerek hem nişanlını hem aileni hem kendini rezil edecek bununla da kalmayıp istediğin hayatı bulamayacaksın.
Nişanlı bir kıza bakan ve ayrılmasını talep eden biri ne denli adam olabilir de herkesi yakıp yıkarak peşine gideceksin? O adam nişanlı olduğunu biliyor mu gerçekten yoksa sakladın mı ondan?
O polisle nasıl tanıştınız ve bu kadar tutucu olduğu söylenen bir aileniz varken nasıl görüşüyorsunuz?
ya, tutucu aile eşinden ayrılmış kızınıbaşka şehirde tek başına yaşatmaz. böyle bir aile hemde

Nisanlindan ayril mutlaka. Evlenme istemiyorsan, diger adama git.

Bence once ayril, sonra biraz bekle ki ailen durumu anlamasin. Daha sonra baskasiyla evlenmek istedigni soyle. Istemezlerse de ailenin rizasi olmadan evlenmekten baska cozum yok gibi gorunuyor.

Kacmak bence aileni kizdirir ve uzer, gerek yok. Sakince ve sabirlica en az hasarla sevdigine kavusabilirsin bence.

ya, tutucu aile eşinden ayrılmış kızınıbaşka şehirde tek başına yaşatmaz. böyle bir aile hemde

bu yoruma tamamen katılıyorum işim var diyosun o zmana sende resti çek git ablanın yanına hem çalış hem oku bunu herkes yapıyor zor değil

bırak gitsin ya at nişanı bahane bul at sende oda sevmiyor zoru ne ailenin seni evlendiriyor hint kumaşı mı ?
bu ne kim kimle nerede ne yapıyor belirsiz ?

burda kalmak ıstıyorum çünkü ben sevdiğimi kaybetmek ıstemıyorum korkuyorum

nişanlım maddı durumdan yana cok ıyı ailemde rahat edecegımı düşünüyor bu yüzden ayrılmama karsılar sanırım

yanlış anlama ama seni satmalarına mı izin veriyorsun yani sende azim olsa çok istesen baskasının parasıyla keyf çatmaktansa kendin de çalışır diğer sevdiğinle evlenirsin
bunu söyle sen cesaretin var mı ?

yanlış anlama ama seni satmalarına mı izin veriyorsun yani sende azim olsa çok istesen baskasının parasıyla keyf çatmaktansa kendin de çalışır diğer sevdiğinle evlenirsin
bunu söyle sen cesaretin var mı ?
ben ailemi incitmekten korkuyorum. yoksa kımsenın parasında degılım. olmasın 5liramda olsun bı ekmek param. ama sevdıgım le olsun

Back