• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benım acilen yardıma ihtiyacım var arkadaşlar

haklısın tabı kı beker de sevdıgım adam da ama benım düğün günüm bıle belırlendı. . şimdi ailem sadece kendını düşünüyor. kızın kım bılır ne yaptıda nışanı attılar dıyecekler dıye mıllet arkamızdan herseyı der evleneceksınız dıyıp duruyorlar ..
Evlenmicem de yani zorla adamın koynuna koyamazlar ya. Oğlanin ailesine söyle baban kızsin dövsün eğer evlenirsem sonum olur diyorsan direnirsin seviyorsan direnirsin. İstemiyorsan da rededeceksin. Sonuçta hayat senin ve sen o kişiyle evleniyorsun ailen değil.

Her yoruma bir cevap kaç o zaman ne diyelim bizden onay alnana gerek yok.
hayır sadece durumu anlatmaya calısıyorum nasıl olmus ne olmus vbeya olabılecek olamayacak herseyı .. daha net karar alabılmek için hepınızın söylediklerini aklıma almak için. veya gıtmemek için bir sebep bulmak için.

ve öyle bişey ki eger nişanlımdan ayrılırsam da allah korusun bır şekılde sevdıgım adamla evlenemezsem bozulursa yasadıgım yerın adetı ve düşünce yapısına göre sırf nişanlandım ayrıldım diye benı 40 yasında 35 50 yaslarında ya eşleri ölmüş ya boşanmıs çoluk çocuk sahıbı ınsanlardan başkası ıstemez . insanlar ve erkek takımı bana kullanılmaya müsait bır aracmısım gıbı görürler

hayır sadece durumu anlatmaya calısıyorum nasıl olmus ne olmus vbeya olabılecek olamayacak herseyı .. daha net karar alabılmek için hepınızın söylediklerini aklıma almak için. veya gıtmemek için bir sebep bulmak için.
Sen kaç cevabi dişindakileri kabul etmiyorsun neyin net kararini alacaksin?
Mantikli olan nişani atmandir nisanliyken kacmak bana göre aptalliktir.

ve öyle bişey ki eger nişanlımdan ayrılırsam da allah korusun bır şekılde sevdıgım adamla evlenemezsem bozulursa yasadıgım yerın adetı ve düşünce yapısına göre sırf nişanlandım ayrıldım diye benı 40 yasında 35 50 yaslarında ya eşleri ölmüş ya boşanmıs çoluk çocuk sahıbı ınsanlardan başkası ıstemez . insanlar ve erkek takımı bana kullanılmaya müsait bır aracmısım gıbı görürler
Sırf evlenmek için mi evleneceksin yani? Nişandan sonra seni kimse istemeyecek diye mi?

Anlamadığım nokta, nişan atan kıza kötü gözle bakılan bir yerde yaşıyorsun, ailenin katı kuralları var ama sen çifter çifter sevgili ediniyorsun. Üstelik nişanlı bir kız olarak başka bir erkekle buluşup görüşebiliyorsun? Nasıl oluyor? İnsan gerçekten hayret ediyor.

Sırf evlenmek için mi evleneceksin yani? Nişandan sonra seni kimse istemeyecek diye mi?

Anlamadığım nokta, nişan atan kıza kötü gözle bakılan bir yerde yaşıyorsun, ailenin katı kuralları var ama sen çifter çifter sevgili ediniyorsun. Üstelik nişanlı bir kız olarak başka bir erkekle buluşup görüşebiliyorsun? Nasıl oluyor? İnsan gerçekten hayret ediyor.
evet tamda anladıgın gıbı . çifter çifter dedıgın sevgılı sadece sevılen ve engel olunamayan bırı. görüşüp buluşmak dedıgın den kastın nedır .. biz onunla herseyden önce arkadasız ve arkadaştık. adamla oturup bır terde çay içiyorum dıye kalkıp onunla degışık ilişkilerde bulunmuyorum. bunu ima edıyorsan gercekten haksızlık edıyorsun

Nişanlılık süreci nasıl gelişti ?
ortalama 2 yıldır tanıdıgım bir ınsandı ve mantıklı olarak onunla olmak istedim oda ıstıyordu ve sürekli nişanlanalım artık ailene söyle dıye zorluyordu. ailemle konustum evdekıler biraz oglanı tanıdıktan sonra gelsın dedıler bende kararlıydım bu yüzden de fazla olmaz demedıler. tek karsı cıkan babamdı. onu sevmedıgımı sadece şartlarının iyi oldugu için öyle düşündüğümü söylüyor karsı cıkıyordu ama tanısınca nısanlımla ısteme zamanı ve nişan günü sevdıler onu coık

Bide sevgili olmusmus nerete gider bu genclik anlamiyorum yaaa :@)
Nisanlaninca mi sevmedin flort ederken aklin neredeydi?

evet tamda anladıgın gıbı . çifter çifter dedıgın sevgılı sadece sevılen ve engel olunamayan bırı. görüşüp buluşmak dedıgın den kastın nedır .. biz onunla herseyden önce arkadasız ve arkadaştık. adamla oturup bır terde çay içiyorum dıye kalkıp onunla degışık ilişkilerde bulunmuyorum. bunu ima edıyorsan gercekten haksızlık edıyorsun
Adının çıkacağı bir yerdeysen adamla oturup çay içmen adının çıkmasına yeter de artar bile. Ne tarz bir ilişki yaşadığın beni ilgilendirmez hiç bir şey ima etmiyorum. Ama tutarsızsın. Bu kadar katı bir ortamda bu kadar rahat hareket etmek mantıklı değil. Ya anlatmadığın ya da yanlış anlattığın bir şey var burda.

Senin yaşında yeğenim var. Bırak nişanı nişan atmayı falan teyze ben evlenmeye karar verdim dese terlikle kovalarım ne acelen var diye. Küçüksün, toysun, hata üstüne hata yapmışsın, yapmaya devam ediyorsun. Aklını başına almalısın bir an önce.

ben 1 bucuk yıldır nişanlıyım ama başka bırıne aşık oldum 11 aydır beraberiz .. ilk başlarda hep kacsakta bırbırımızden olmadı engel olamadık yaşananlara.. küçük bir ilcede yaşıyoruz nişanlım istanbulda .. sevdiğim adamda istanbula tayin edildi . şimdi bana gel buraya başkasıyla evlenme kacalım diyor. onuu cok sevıyorum oda benı sevıyor. nişanlımla mutlu degılım aslında nedenıne gelınce cok soguk cok ruhsuz. şimdi ne yapacagumı bilmiyorum . gidersem ailem rezil olur ama ben mutlu olabılırım. gitmezsem onu kaybederım ve sevmedıgım bır adamla bir ömür ailem için mutsuz olurum.. ne yapayım lütfen mantıklı bır acıklama yapın...
önce nişanı atman gerekir daha sonra sevgilinle kaçmadan resmiyete dökebilirsiniz

hayır buna ailem asla izin vermez. cok denedım ama ailem her zaman nişanlımın tarafını tutuyor o hep haklı anlatamıyorum onlara hıç bişey.
ailen, sen,sevdiğin adam bir yana sevmeden evlenmek en başta nişanlına haksızlık, nişanlınla konuş sevemediğini söyle ailen nişan atılmasına engel olamaz ozaman karşılıklı anlaşamadık dersiniz

ben 1 bucuk yıldır nişanlıyım ama başka bırıne aşık oldum 11 aydır beraberiz .. ilk başlarda hep kacsakta bırbırımızden olmadı engel olamadık yaşananlara.. küçük bir ilcede yaşıyoruz nişanlım istanbulda .. sevdiğim adamda istanbula tayin edildi . şimdi bana gel buraya başkasıyla evlenme kacalım diyor. onuu cok sevıyorum oda benı sevıyor. nişanlımla mutlu degılım aslında nedenıne gelınce cok soguk cok ruhsuz. şimdi ne yapacagumı bilmiyorum . gidersem ailem rezil olur ama ben mutlu olabılırım. gitmezsem onu kaybederım ve sevmedıgım bır adamla bir ömür ailem için mutsuz olurum.. ne yapayım lütfen mantıklı bır acıklama yapın...

sevdiğin kişi niye sana kaçalım diyor ki? çok istiyorsanız nişanı atarsınız olmuyor yapamıycam dersin. sonra onunla nişanlanır evlenirsınız kaçmak da nerden çıktı

Adının çıkacağı bir yerdeysen adamla oturup çay içmen adının çıkmasına yeter de artar bile. Ne tarz bir ilişki yaşadığın beni ilgilendirmez hiç bir şey ima etmiyorum. Ama tutarsızsın. Bu kadar katı bir ortamda bu kadar rahat hareket etmek mantıklı değil. Ya anlatmadığın ya da yanlış anlattığın bir şey var burda.

Senin yaşında yeğenim var. Bırak nişanı nişan atmayı falan teyze ben evlenmeye karar verdim dese terlikle kovalarım ne acelen var diye. Küçüksün, toysun, hata üstüne hata yapmışsın, yapmaya devam ediyorsun. Aklını başına almalısın bir an önce.
tabıkı haklısın balacım ama bır hata edıldı ve bunun karsılıgında fedakarlıklarda oldu. ıkımızde calısıyoruz o zaten devlet memuru bense muhasebede callışıyorum gecıcı bır ışım var ve ınsanlar kız erkek cıkıp arkadaslarıyla yemek yer cay içer. hele hele ben nişanlıyım ve kımse benden bunu beklemez :( ama ben yaptım. onu sevıyorum

Nişanlı bir kadınla sevgili olan ve gel kacalım diyen adamdan hayır gelmez.
Sandım ki nişanlınızla aile zoru ile nişanlandınız sevgililik evresi gecirmişsiniz. Sizi aldatmış ve 2 kere aldatmış neden nişanlanding?
O da beni sevmiyor, aldatıyor bunlar da kendinizi kandırma rahatlama biçimi olsa gerek. Kaçsanızda nişanlı bir kıza göz koyacak bir adamla mutlu olacağınızı sanmıyorum.

tabıkı haklısın balacım ama bır hata edıldı ve bunun karsılıgında fedakarlıklarda oldu. ıkımızde calısıyoruz o zaten devlet memuru bense muhasebede callışıyorum gecıcı bır ışım var ve ınsanlar kız erkek cıkıp arkadaslarıyla yemek yer cay içer. hele hele ben nişanlıyım ve kımse benden bunu beklemez :KK43: ama ben yaptım. onu sevıyorum
Seviyorsan nişanlından ayrılacaksın, başka oluru yok bu işin. Dövseler de sövseler de ayrılacaksın. Bu kadar net. Sonra ortalık durulunca diğeriyle bir şeyler düşünürsün. Ama belli ki ona da çok güvenmiyorsun. Onunla da evlenmezsen kimse istemez beni dediğine göre kafanda o adamla ilgili soru işaretleri var.

sevdiğin kişi niye sana kaçalım diyor ki? çok istiyorsanız nişanı atarsınız olmuyor yapamıycam dersin. sonra onunla nişanlanır evlenirsınız kaçmak da nerden çıktı
çünkü oda durumun ne oldugunu bılıyor ailemın buna ızın vermeyecegını verseler de benı ona vermeyecegıını bılıyor. sevdıgım adam polıs ve benım ablam bir polısle evlıydı eniştem ablamı dövüyordu ablam ayrıldı. ve ailem ablamın buraya gelkmesını kabul etmedı çalıstıgı için ablamın avantajı vardı ve gelmedı. ama babam yemın ettı bır daha polıs asla dıye :( yanı bızımkısı ıkansızın da ötesın de. ya herseye ragmen gıdecegım yada vazgececegım başka secenek yok

Back
X