- Konu Sahibi nazar boncugu
Nişanlınlabi dakka kiminle uyusuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlınlabi dakka kiminle uyusuyoruz
niye ikimizde aynı hatalarıo yapmışız bunlarımı bagdaştırdın bu yüzden mı tencere kapagız ..Nişanlınla
arkadaşlar ben nişanlımla 2 yıl sevgılı kaldım ama uzaktan uzaga aramızda1500 km var. ve sadece 2 defa gördüm birde nişanımızda gördüm okadar.. başlarda cok ıyıdık ama sonra hersey bozuldu benden uzaklastı ılgısızleştı varsa yoksa ailesı annesı ve kız kardesı bunlar aramızda cok sorun oldu. ailemle konustum ama ayrılmamız için izin vermedıler düzelir dedıler düzelmiyor arada kaldım.. ve baskasını sevmeye başladım
ailem nişanlımı evet sadece bır kez gördü ama bıldıklerı ınsanın oglu .. her ne olursa olsun sorun oldugunda annem ve ablam hemen onun tarafını cekıyor suçlu sensın dıyıp kesıp atıyor babam yorumsuz kalıyor. oda ınsanlar bana yanlıs gözle bakarlar diye evlenmem taraftarı ama ben nişnlımla mutlu olamayacagımı bılıyorum..Sen 3 defa gördüysen, ailen 1 defa görmüştür nişanda. 1 defa gördükleri adamda ne görmüşler de bu kadar tutuyorlar? Yoksa senin evlenememenden mi korkuyorlar?
O halde söyle annene başka talibim var diye.
Yada sadece çok zengin diye istiyorlarsa, dinleme kaç git zaten öyle aile batsın.
Aynı durumda benim halam vardı kendisi iki yaş benden küçük ama halam. Kendisi köyde ve onu isteyende amca çocuğu almanyadan dı. Bütün aile sevinçten havalara ucuyordu. Oda ben aradığım da ağlıyordu gördeydiniz. Bunları nişanladilar. Birde bizde akraba çok öncelikli almanyadan gittiler nişan yaptılar. Kağıt üstüne nikah yaptılar ki buraya getirip düğün yapsınlar. Ama halamin gönlü başkasındaydi çok seviyorlar birbirlerini. Halam Hayır dedikçe dedem kızı dövüyordu. Ama bu bütün dövmelere ailesine karşı çıktı ben istemiyorum dedi ama ilk önce oğlani ikna etti oda benı istemeyeni bende istemem dedi. Sonuç nişan bozuldu sevdiği şimdi askerde dönünce isticek. Ben kaçma derim hayatının hatası olur canım ama nişanlınla sakince konuş ikna et evlenirsek mutlu olamayız vs şeyler de. Ama kaçma ilerde ne olacağını bilemezsin Ailene rest çekme. Ailen olmazsa arkamda kimse seni sahiplenmez kısaca değerin kalmaz. Bununla savaş derim kaçmak en kolayı ama sonuçları da çok kötü olur. İyi düşünayrılabılsem ayrılırdım.. oda benı aldatıyordur emınım bundan . kendıme eş aradıgımdan degıl ama bunu hissediyorum sürekli yalanlarını zaten yakalıyordum.. sevgılıyken benı 2 defa aldıtmıstı ve ben onu affetmıstım. şimdi ben engel olamadım aşık olmaya
ailem nişanlımı evet sadece bır kez gördü ama bıldıklerı ınsanın oglu .. her ne olursa olsun sorun oldugunda annem ve ablam hemen onun tarafını cekıyor suçlu sensın dıyıp kesıp atıyor babam yorumsuz kalıyor. oda ınsanlar bana yanlıs gözle bakarlar diye evlenmem taraftarı ama ben nişnlımla mutlu olamayacagımı bılıyorum..
arkadaşlar ben nişanlımla 2 yıl sevgılı kaldım ama uzaktan uzaga aramızda1500 km var. ve sadece 2 defa gördüm birde nişanımızda gördüm okadar.. başlarda cok ıyıdık ama sonra hersey bozuldu benden uzaklastı ılgısızleştı varsa yoksa ailesı annesı ve kız kardesı bunlar aramızda cok sorun oldu. ailemle konustum ama ayrılmamız için izin vermedıler düzelir dedıler düzelmiyor arada kaldım.. ve baskasını sevmeye başladım
nişanlımla ayrılmak kolay oda bazen mutlu olamayız dıyor ama sonra degişiyor. ailem benım ıstemedıgımı düşününce bana kızıyor hatalı ben olunca bunu kabul etmıyorlar yanı nişanlımın bır hatası olmalı ve benim ondan ayrılmam lazım bu konuda kı ailem kabul etsın yoksa babam asla ızın vermıyorAynı durumda benim halam vardı kendisi iki yaş benden küçük ama halam. Kendisi köyde ve onu isteyende amca çocuğu almanyadan dı. Bütün aile sevinçten havalara ucuyordu. Oda ben aradığım da ağlıyordu gördeydiniz. Bunları nişanladilar. Birde bizde akraba çok öncelikli almanyadan gittiler nişan yaptılar. Kağıt üstüne nikah yaptılar ki buraya getirip düğün yapsınlar. Ama halamin gönlü başkasındaydi çok seviyorlar birbirlerini. Halam Hayır dedikçe dedem kızı dövüyordu. Ama bu bütün dövmelere ailesine karşı çıktı ben istemiyorum dedi ama ilk önce oğlani ikna etti oda benı istemeyeni bende istemem dedi. Sonuç nişan bozuldu sevdiği şimdi askerde dönünce isticek. Ben kaçma derim hayatının hatası olur canım ama nişanlınla sakince konuş ikna et evlenirsek mutlu olamayız vs şeyler de. Ama kaçma ilerde ne olacağını bilemezsin Ailene rest çekme. Ailen olmazsa arkamda kimse seni sahiplenmez kısaca değerin kalmaz. Bununla savaş derim kaçmak en kolayı ama sonuçları da çok kötü olur. İyi düşün
Aldatmış diyorsunuz daha ne hatası olacak?nişanlımla ayrılmak kolay oda bazen mutlu olamayız dıyor ama sonra degişiyor. ailem benım ıstemedıgımı düşününce bana kızıyor hatalı ben olunca bunu kabul etmıyorlar yanı nişanlımın bır hatası olmalı ve benim ondan ayrılmam lazım bu konuda kı ailem kabul etsın yoksa babam asla ızın vermıyor
aldatması 2 yıl önce nişanlanmadan önceydıAldatmış diyorsunuz daha ne hatası olacak?
Böyle düşün sana kızabilerler hatta babandir dövse bile bişey diyemem ama kızsa mı iyi yoksa evlatlıktan silse mi? Sen direnebilecegin kadar diren onlar kızsin ama asla kaçim deme. Bak sen şimdi bekarsin kafan aşkla meşgul ama aileni ezme derim. Gücünün yettigi kadar diren sevdiğinde seviyorsa bekler. Sevgi fedakarlıktir.nişanlımla ayrılmak kolay oda bazen mutlu olamayız dıyor ama sonra degişiyor. ailem benım ıstemedıgımı düşününce bana kızıyor hatalı ben olunca bunu kabul etmıyorlar yanı nişanlımın bır hatası olmalı ve benim ondan ayrılmam lazım bu konuda kı ailem kabul etsın yoksa babam asla ızın vermıyor
haklısın tabı kı beker de sevdıgım adam da ama benım düğün günüm bıle belırlendı. . şimdi ailem sadece kendını düşünüyor. kızın kım bılır ne yaptıda nışanı attılar dıyecekler dıye mıllet arkamızdan herseyı der evleneceksınız dıyıp duruyorlar ..Böyle düşün sana kızabilerler hatta babandir dövse bile bişey diyemem ama kızsa mı iyi yoksa evlatlıktan silse mi? Sen direnebilecegin kadar diren onlar kızsin ama asla kaçim deme. Bak sen şimdi bekarsin kafan aşkla meşgul ama aileni ezme derim. Gücünün yettigi kadar diren sevdiğinde seviyorsa bekler. Sevgi fedakarlıktir.
Sakın evlenme hayatını maffedersin söyleyim sana şimdiden maffolsun daha iyihaklısın tabı kı beker de sevdıgım adam da ama benım düğün günüm bıle belırlendı. . şimdi ailem sadece kendını düşünüyor. kızın kım bılır ne yaptıda nışanı attılar dıyecekler dıye mıllet arkamızdan herseyı der evleneceksınız dıyıp duruyorlar ..
ilk zamanlar aramızda kı aşk sevgı degıl sadece arkadaşlıktı .. duygular bıan belırdı ve nekadar kacsam da engel olamadım. tayini cıkmıstı 2 aya kalmadan gıdecektı ve gıdınce tamamen unutacaktım arkadaslıgımız kalacaktı sadece böyle düşünüyordum ama öyle olmak yerıne o gıttı ve tamamen hersey başka oldu özledim dahada cok sevmeye başladım. oda aynı şekılde ve gelıp gıtmeye başladı ıstanbuldan benım yanıma. işinden dlayı 1 günlük gelıp gittiği bile oldu sadece benı nır kac saat görebılmek için. yanı anlayacagınız olmadı ayrılmayı başaramadık kacamadık bırbırımızden11 aydır bunu kendinize karşınızdaki kişilere nasıl yapabildiniz ki ?
nasıl iki kişiyi sığdırabildiniz içinize
Neden nişanlınızdan ayrılmadınız ne olursa olsun
herkezi bıraktım kendinize saygınızdan bunu yapmanız gerekir di
Şimdiki aşık olduğunuz kişide bunu bile bile sizinle devam mı etti ilişkiye
Aile bahane değil Her ne olursa olsun ayrılmalıydınız
Bunu yapmaya hakkınız yoktu
Sizin ilk yapacağınız bu olmalı