Beni zorluyor

Ne bileyim benim sorduğum soru hamile kalır mıyım vs değil ama konuşup çağırmasak daha iyi olacak gibi . Ben öyle bir şeyi düşünmüyorum aman lütfen sizde kalabilirsin vs demeyin
Çağırmana gerek yok, ovülasyona denk gelir, partneriniz kendini tutamaz. Ve çağırmaya bile gerek kalmadan gelir bebek.
Üç harfli mi bu ayol, bebek bu bebek. Şu an korunmayarak zaten davetiye çıkarıyorsunuz.

Ne bileyim benim sorduğum soru hamile kalır mıyım vs değil ama konuşup çağırmasak daha iyi olacak gibi . Ben öyle bir şeyi düşünmüyorum aman lütfen sizde kalabilirsin vs demeyin
Kalabilirsin demiyorum, üremeyle ilgili bi sıkıntı yoksa iki tarafta da hamile kalırsın diyorum. Bu ay olmaz gelecek ay olur. Korunurken bile küçük de olsa risk varken korunmadan bu ihtimali düşünmemek, düşünmeyince olmayacağına inanmak en hafif tabirle komik.

Sorduğunuz soru korunma yöntemiyle ilgili. Hiç bir korunma yöntemi kullanmazsanız hamile kalırsınız diyoruz biz de. Gayet bağlantılı birbiriyle.

Yooo tamm olarak da öyle dedim kusura bakmayın herkesin değer yargıları farklı seven insan sevdiğine zarar gelmesini istemez kaldıki kendi rahatı için kadının vücuduna müdahale ediliyor ne gerek var iyi valla yap et rahat olayım ama çocuk olmasın vs vs bu kadının kendi bedeni dokunurken bir çiçeğe dokunur gibi dokunmuyorsan incitmekten korkmuyorsa karşındaki evet değersiz hissetmesi normal değer veren erkek yanında daim olacağı kadınla yaşamalı onu istemediği hiç bir şeye zorlamamalı cinselikte onun istediğine tavır alıp sorun ediyorsa sadece cinsellik yüzünden birlikteliktir ozaman hayatta onun sorumluluğunu taşımayacaksada yaklaşmasın kadının yatağına

Ama ben hamileliği sormuyorum ki adamın davranışını soruyorum

Konuyu açarken sanki adam "artık" takmak istemiyor gibi yansıttı. Halbuki bir süredir istemiyormuş ve takmıyormuş, konu sahibi de istemiyormuş. Ama adam madem kondomu eledik, bari spiral taktır da kürtajla uğraşmayalım kafasında.
Konu sahibi de spiral de taktırmam, kondomu da takmazsa takmasın, ama hamile de kalmayayım diyor. E bu nasıl olacak?
İnşallah kalmam deyip avutuyor, halbuki şu an bile erken gebelik döneminde olabilir bence.

Çağırmana gerek yok, ovülasyona denk gelir, partneriniz kendini tutamaz. Ve çağırmaya bile gerek kalmadan gelir bebek.
Üç harfli mi bu ayol, bebek bu bebek. Şu an korunmayarak zaten davetiye çıkarıyorsunuz.
Acil durumlar için ertesi gün hapı var prezervatif de yırtılabiliyor sonuçta . En iyisini de kullansam bir kaç sefer başıma geldi maalesef

Adamın davranışı hakkında yeterince yorum yaptık, pek umurunuzda olduğunu sanmıyorum adamın davranışlarının. Sizin davranışlarınıza geçtik şu an.
İyi de işte benimkini yorumlamanıza gerek yok bu hususta bir soru sormadım ki ben . Adamın davranışına yorumunuzu yaptınız teşekkürler fazlasına gerek yok şimdilik benim böyle bir talebim ya da sorum olmadı çünkü .

Yav o inşallah kalmam tamamen göstermelik bence. Amaç hamile kalmak. Bizimki gibi bir toplumda bir kadın evlilik öncesi ilişkide korunmuyorsa ya çok çok cahildir ya hamile kalmak istiyordur. Bu iki ihtimalden başka ihtimal yok. Konu sahibi karar versin artık cahil mi yoksa hamile kalmak mı istiyor.

Hayır değil . Onun isteği içeri boşalma yapmak istemesinden kaynaklı. Kondom kullanmıuorsak başka yöntemle korum diil . Anlarsınız sebebini diye aslında yazmıştım ama açıklamak zorunda kaldım.
Bu arada regl oldum bugün gebe olamam teşekkürler yine de

Acil durumlar için ertesi gün hapı var prezervatif de yırtılabiliyor sonuçta . En iyisini de kullansam bir kaç sefer başıma geldi maalesef
Adam her kendini tutamadığında ertesi gün hapı mı alıyorsunuz artık? Hormon bombası o ya, mahvedersiniz üreme sisteminizi. Kafayı mı yediniz?
Kondom yırtılabilir ama kaç kere olabilir ki, her seferinde olacak değil. Ama adam geri çekilmede kendini tutamayabilir ve gayet kontrolsüzdür, farkında bile olmayabilir. Sizin mantıkla her seferinde ertesi gün hapı yutmanız gerekir. Bu da kendinizi gönüllü olarak öldürmeniz manasına gelir zaten.

Ben de anlamadım ki Kudra.
Kadın sadece inşallah hamile kalmam diyor. Tek korunma temennisi ve eylemi bu.
İşte bu ay yırtmışsınız, peki öteki ay ne olacak?

Benim canım sizi yorumlamak istiyor. Napcaz şimdi

83 yasinda misiniz cidden? ona gore diyeceklerimi ayarlayayim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…