- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 33
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Ne bilim seviyordum işte de sanırım son zamanlarda git gide soğuyorum . Bir de baştan yeni biri fln zor ve sıkıntılı geliyordu bana.Biz de onu diyoruz işte. Ne işiniz var bu mantıksız adamla?
O kaynayan spiral ordan kolay çıkarılamıyor.Yengem acayip kanamalar yaşadı
İmplant takılmasıyla, lateks bir ürün kıyas kabul etmez zaten.Bir de rahmin spirali vücuttan bir parça gibi görüp kaynaşması riski var. Kondom takma ile bir tutulamaz.
Benim bir arkadaşım kocasından hamile kalacak diye 1 hafta boyunca ödü poposunda gezdi. Bu rahatlığı anlayamadım ben de.Konu sahibi sizin amacınız bu adamdan hamile kalıp nikaha zorlamak olabilir mi acaba? Yazdıklarınızdan o hissiyatı aldım ben.
Yok artıkKonu sahibi sizin amacınız bu adamdan hamile kalıp nikaha zorlamak olabilir mi acaba? Yazdıklarınızdan o hissiyatı aldım ben.
Bakın net olarak söyleyeceğim. Şu an geri çekilme uyguluyorsunuz. Her an gebe kalabilirsiniz. Bu durumda ne yapacaksınız? Acaba amacınız gebe kalmak mı?Ne bilim seviyordum işte de sanırım son zamanlarda git gide soğuyorum . Bir de baştan yeni biri fln zor ve sıkıntılı geliyordu bana.
İnsanlar hayatını bu kadar ortaya dokerse burun sokulur ...zaten bunun için başlık açılıyor . Herkesin kendi kararı kendi fikri var bunu söylemekte ben bir şey görmüyorum. Her fikre açığız ya elestirilmede olabilir.İnsanların hayatına bu kadar burunlarının sokulmasını doğru bulmuyorum. herkesin yaşam tarzı farklı. O kadar samimiyetsiz ki yazdığı o yüzden "ama" lar inandırıcı gelmiyor
Bilmem baya bir zamandır cinsel hayatım var geri çekilme ile problem yaşamadım şükürBenim bir arkadaşım kocasından hamile kalacak diye 1 hafta boyunca ödü poposunda gezdi. Bu rahatlığı anlayamadım ben de.
Gece kalacak mı? Senin klavyeni opuyorum benimki yanlız değilBakın net olarak söyleyeceğim. Şu an geri çekilme uyguluyorsunuz. Her an gece kalabilirsiniz. Bu durumda ne yapacaksınız? Acaba amacınız gece kalmak mı?
Bize ben evlilik dışı ilişki yaşıyorum ahlaksız mıyım diye sormamış. Yaşadığı şey onun için normal bu yüzden bunu eleştirmek bana düşmez. He der ki yanlış mı yapıyorum vicdanım rahat değil o zaman söyleyeceklerimi söylerim.İnsanlar hayatını bu kadar ortaya dokerse burun sokulur ...zaten bunun için başlık açılıyor . Herkesin kendi kararı kendi fikri var bunu söylemekte ben bir şey görmüyorum. Her fikre açığız ya elestirilmede olabilir.
Hiç bir şekilde korunmadan cinsel ilişki yaşıyorsunuz. Adam size paçavra gibi davranıyor hala totosunda dolaşıyorsunuz. Ayrılmak gibi bir fikir aklınızın ucundan geçmiyor anladığım kadarıyla. Bunların hepsi yanlışlıkla(!) hamile kalmaya çalışmaya bağlanıyor benim beynimde.Yok artıknerden çıktı şimdi bu
:) İşin kötüsü telefondan yazmıyorum. Laf yetiştireceğim diye taramalıya bağladım, ondan oluyor hep.Gece kalacak mı? Senin klavyeni opuyorum benimki yanlız değil
E yani sorduğum soru bu değil .Bize ben evlilik dışı ilişki yaşıyorum ahlaksız mıyım diye sormamış. Yaşadığı şey onun için normal bu yüzden bunu eleştirmek bana düşmez. He der ki yanlış mı yapıyorum vicdanım rahat değil o zaman söyleyeceklerimi söylerim.
Hiç bir şekilde korunmadan cinsel ilişki yaşıyorsunuz. Adam size paçavra gibi davranıyor hala totosunda dolaşıyorsunuz. Ayrılmak gibi bir fikir aklınızın ucundan geçmiyor anladığım kadarıyla. Bunların hepsi yanlışlıkla(!) hamile kalmaya çalışmaya bağlanıyor benim beynimde.
Evli halimle hamile kalmayayım diye çift yöntemle korunuyorum da ben, aksini aklım almıyor. Cahil bir insan da değilsiniz gibi. Bilemedim.
Umarım yaşamazsın, ama evli bile değilken yaşarsan büyük sıkıntı olur.Bilmem baya bir zamandır cinsel hayatım var geri çekilme ile problem yaşamadım şükür
Ne bileyim benim sorduğum soru hamile kalır mıyım vs değil amaHiç bir şekilde korunmadan cinsel ilişki yaşıyorsunuz. Adam size paçavra gibi davranıyor hala totosunda dolaşıyorsunuz. Ayrılmak gibi bir fikir aklınızın ucundan geçmiyor anladığım kadarıyla. Bunların hepsi yanlışlıkla(!) hamile kalmaya çalışmaya bağlanıyor benim beynimde.
Evli halimle hamile kalmayayım diye çift yöntemle korunuyorum da ben, aksini aklım almıyor. Cahil bir insan da değilsiniz gibi. Bilemedim.
Hamile kalsa da evlenmez ki adam konu sahibiyle. Yani bunu burdan biz anlıyoruz bu kadın anlamıyor mu?Adamın başka türlü evleneceği yok
Aman aman Allah korusun şimdi. Tabiki bebek sahibi olmak istiyorum ama güzel bir aile kurunca inşallahUmarım yaşamazsın, ama evli bile değilken yaşarsan büyük sıkıntı olur.
Allah korusun diyerek mi korunuyorsunuz, yeni bir yöntem mi bu?Aman aman Allah korusun şimdi. Tabiki bebek sahibi olmak istiyorum ama güzel bir aile kurunca inşallah