Beni zorluyor

Ya tövbe tövbe ne verdiği malum da
Altın kaplama galiba
Çok lütufkarmış kıymetli .... verdiği için
Ya anlamıyorum, adam hem vermekten şikayet ediyor hem de büyütmeye çalışıyor, e büyüyünce vereceği kıymetlinin miktarı artacak... Aman Tengrim..!!! Daha çok verecek bu sefer.

Britney Spears'a babası zorla spiral taktırmış ya gebe kalmasın diye

Bu konuda ne yazık ki babaya hak veriyorum, Britney Spears ilk sinir krizlerini çocuk sahibi olduğunda yaşamıştı. Zaten 2 çocuğu var, akıl sağlığını korusun, onlarla ilgilensin. Hani sankim %100 dengeli, sağlıklı bir insan da bir yeni çocuğu eksikti. Yanlış anlamayın ben Britney Spearsı severim, babasının da vasiliğinin kalkması gerektiğini düşünüyorum ama adam bu konuda aşırı haklı.

Aynen öyle sizi et parçası olarak görüyor . Sizle gününü gün etmek daha fazla zevk almak için doğum kontrol yöntemleri üretiyor . Çünkü gebe kalırsan başına kalmanı istemiyor . Sonuçta kocan değil neye bu kadar güveniyorsunuz anlamıyorum ki ama devam et sonra çok pişman olursun kucağınla babasız bir çocukla kalınca aklın başına gelir .

Belki konu sahibi evlenmek istemiyordur. Belki şu an istemiyordur belki hiçbir zaman için böyle bir düşüncesi yoktur.
Siz çocukluğunuzdan beri telli duvaklı gelin olma hayaliyle yanıp tutuşmuş olabilirsiniz ama her kadın öyle değil

Sadece bu konuda mı önemsiz hissettiniz? Adam size hiç bir zaman değer vermemiş ki. Bu konu devede kulak.

E yani o ben istiyince prezervatif takmış ben o isteyince spiral takmıyomuşjm. Takmasaydın dedim bende
Kondom harici ve bir protez niteliği taşımıyor. Vücudun işleyişine doğrudan veya dolaylı bir müdahalesi yok.
Ama spiral vücuda monte ediliyor. Üstelik hormonlara müdahale ediyor.
Şu ikisinin kıyası mümkün mü ya?
Offf düşünmesini bilmek, mantıklı olmak ne büyük nimet ya.

İşte kıyaladığı şey manasız

nikahsız beraberlikle - değersizlik ne alaka acaba? Gayet ahlak bekçiliği yapıyorsunuz. Sevişmek sadece erkeklerin zevk aldığı bir şey değil.

"Ahlak bekçisi değilim" dedikten sonra nikahsız birliktelikten bahsedince nikahsız sevişen herkese ahlaksız demiş oluyor zaten. Ama şimdi gelir, "ben öyle bir şey söylemedim, kimsenin hayatı beni ilgilendirmez ama nikah şöyle, ama değer böyle, ama toplum ahlakı..." deyip durur.
Bir tanesi de ne yazdığının farkında olsa keşke

Bir de rahmin spirali vücuttan bir parça gibi görüp kaynaşması riski var. Kondom takma ile bir tutulamaz.

İnsanların hayatına bu kadar burunlarının sokulmasını doğru bulmuyorum. herkesin yaşam tarzı farklı. O kadar samimiyetsiz ki yazdığı o yüzden "ama" lar inandırıcı gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…