- 19 Mayıs 2020
- 46.372
- 207.482
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Geri çekilme yöntemini aşşırı iyi becerebilen bir adamla evliyim ve çok şanslıyımYooo, konu sahibi de istemiyor. Hamile kalırsam da ne yapalım artık kısmet gibi bir bakış açısı var. Adam da bu ihtimali istemiyor. Ama keyfinden de ödün vermek istemiyor. Hem karnım doysun hem de pastam dursun bakış açısıyla spirale yönlendiriyor. Böylece hem hamilelik ihtimali olmayacak hem de keyfinden taviz vermemiş olacak.
Konu sahibi hamile kalmanız da an meselesi, bilmem farkında mısınız?
Anca dillerindePipi bulunuyor da işlevlisi zordmfmmfmfmfmf. Bizim irkeklerin anca dilinde.
Evet onun gözünde önemsiz birisiniz. Önemli olsaydınız bunu sizden isteyemezdiİyi de ben bedenime karıştırmıyorum ki zaten karıştıracak olsam bu konuyu açmam . Spriali takmak gibi bir niyetim olsa takardım . Ne o tartışmayı yaşardım ne de bu konuyu açardım. O da takmak zorundasın takmıyorsan ayrılalım demedi . Sadece bunun tartışmasını yaptığımız için hoşuma gitmedi ve kendimi onun gözünde önemsiz hissettim. Burada da doğru mu hissetmişim acaba diye bir danışmak istedim.
Valla katip, bu adam konu sahibi hamile falan kalsa, asla destek olmaz gibime geliyor. E zaten evli değiller, felaket olur.Geri çekilme yöntemini aşşırı iyi becerebilen bir adamla evliyim ve çok şanslıyımÇoğu erkek seks esnasında bu kadar dirayetli olamıyor aslında. Konu sahibinin bu cesaretini yine de anlamış değilim, neden çocuk ihtimali korkutmuyor onu? Yani millet kocasından hamile kalmaya korkarken, ne bileyim.
Duş almaları büyük nimetken bir de penis büyütme (!)Şapka takmaktan sıkılmıs ellam eniste:dTalepte bulunmus aynen tamam eniste haklısın diyelim bakalim ama bunu istemediginizde tepkisi nahos yani.
Sonucta sizinde istekleriniz olabilir?penis büyütme ameliyatı ol doktora gotureyim deseniz mesela? Boyle de iyi ama oyle daha da iyi olur rahat olmak istiyorum deyin.
İstemezse ayrılın gitsin.
Uzunca oldu ama kısacası siz haklısınız istemeyebilirsiniz buna saygı duyması lazım.
nikahsız beraberlikle - değersizlik ne alaka acaba? Gayet ahlak bekçiliği yapıyorsunuz. Sevişmek sadece erkeklerin zevk aldığı bir şey değil.Valla ahlak bekçisi değilim ama nikahsız birliktelik yaşıyorsanız bu böyle değersiz hissedersiniz elbette cinsellik için yanınızda olur siz ona deyin bakalım benimle rahat olmak istiyorsan nikah yapalım hiç birşeye gerek kalmasın deyin bak 2 gün sonra semtinize uğramaz kınamıyorum herkesin kendi yaşantısı ama kendinizi harcatmayın bedeniniz size özel
Ya zaten kendisi penis boyuna da takmış pompa mı ne almış onla büyütecekmişŞapka takmaktan sıkılmıs ellam eniste:dTalepte bulunmus aynen tamam eniste haklısın diyelim bakalim ama bunu istemediginizde tepkisi nahos yani.
Sonucta sizinde istekleriniz olabilir?penis büyütme ameliyatı ol doktora gotureyim deseniz mesela? Boyle de iyi ama oyle daha da iyi olur rahat olmak istiyorum deyin.
İstemezse ayrılın gitsin.
Uzunca oldu ama kısacası siz haklısınız istemeyebilirsiniz buna saygı duyması lazım.
Ne veriyor tam olarak, anlamadım.Ya zaten kendisi penis boyuna da takmış pompa mı ne almış onla büyütecekmiştöbe yarabbim . Hayır bişi de yok boyunda baya da büyük kötü bile bence yani büyük olması . Efendim hep o veriyomuş ben hep alıyomuşım artık ben de verecekmişim hep al al ilişkinin dengesini bozuyormuşum. Ne alıyorsam artık
Bende anlamadımNe veriyor tam olarak, anlamadım.
Cidden böyle bir adam ne bileyim ...siz mutlumusunuz cidden ???Ya zaten kendisi penis boyuna da takmış pompa mı ne almış onla büyütecekmiştöbe yarabbim . Hayır bişi de yok boyunda baya da büyük kötü bile bence yani büyük olması . Efendim hep o veriyomuş ben hep alıyomuşım artık ben de verecekmişim hep al al ilişkinin dengesini bozuyormuşum. Ne alıyorsam artık
Sorsana, benim sevgilim mi Allah Allah.Bende anlamadımona göre hep o veriyormuş öyle diyo
Alın verin ekonomiye can verinYa zaten kendisi penis boyuna da takmış pompa mı ne almış onla büyütecekmiştöbe yarabbim . Hayır bişi de yok boyunda baya da büyük kötü bile bence yani büyük olması . Efendim hep o veriyomuş ben hep alıyomuşım artık ben de verecekmişim hep al al ilişkinin dengesini bozuyormuşum. Ne alıyorsam artık
Ne demek veriyo yav teoride o veriyo gibi olabilir ama pratikte oyle deel alfkdlfk ya Allah ım ben tam seytan seytan dürtülüyorum yine.Efendim hep o veriyomuş ben hep alıyomuşım artık ben de verecekmişim hep al al ilişkinin dengesini bozuyormuşum. Ne alıyorsam artık
Tövbe tövbe.Ne veriyor tam olarak, anlamadım.
İşte hep o arıyormuş hep o geliyormuş ben hata yapsam da geri dönüp o beni arıyormuş gibi gibi şeyler.Sorsana, benim sevgilim mi Allah Allah.