Beni zorluyor

Beyfendinin bir tarafının keyfi için vücudunuza hormon basmak istemeyebilirsiniz.
Hem mevzu sadece doğum kontrol de değil, bulaşıcı hastalıklardan nasıl korunacaksınız? Lafla güvenilecek bir şey değil bence.
Ayrılmak için mükemmel bir sebep.
Anayasaya bile aykırı ayol. Vücut bütünlüğünün ihlaline giriyor.

Malesef ortada olmayan çocuguda konuşmak zorunda kalıyoruz. Ben gerek insani olarak gerek okumuş olduğum bölüm gereği olarak bu konuda çok hassasım. çok gördüm çok dinledim kurumlar özellikle evlilik dışı dünyaya gelen çocuklarla dolu. Hassasiyetim oldugu için hunharca yazmış olabilirim

Yahu evlilik içi olan çocuklarda esirgemeye bırakılıyor
Sizin sorun evlilik dışı doğanlar yani
Niye ne alaka?
Evlilik dışı çocuk yapıp çocuğunu güzelce büyüten ebeveynler var

ne alaka yani siz çocuk esirgemede misiniz yoksa evlilik dışı çocuk olmasın mı diyorsunuz?

Evliliğimizin ilk zamanları bi korunma yöntemi seçmemiştik. Gebelik olursa da olur diye Geri çekilme ile birliktelik oluyordu. Eşimde doğum kontrol veya spiral yöntemini kullanmamı istemişti. Bende sizin hesap neden istemediğimi açıkladım ve konu orada kapandı. Yahu eşte olsa sevgilide olsa kimse kimsenin üzerinde baskı kuramaz. Çok istiyosa kendi kondom kullansın.

Dedim zaten yazmıştım konuda . Çok istiyosan git tüplerini bağlat dedim .
Ya ne kadar nahifsiniz
Ben şunu derdim rahat olmak istiyorsan yallah peçeteye boşal
Ben de rahat olmak istiyorum ondan senin gibi cahil bir heriften çocuk sahibi olma ihtimalim bile olmasın diye senle sevişmeyi de artık istemiyorum

eline de bir peçete tutuştururdum yallah hadi

E merhameti olmayan adamın koynuna da girmesin kadınlarımız bi zahmet.
Yok, çok meraklılar nedense kendilerine b.k gibi davranan adamlara.
Bir de zührevi hastalık mevzusu var tabi. Kondomsuz bunun önüne geçemezsiniz ki. Nasıl güveniyor bazı kadınlar, anlayamıyorum. Birinin şeyinin keyfi için hiv kapmak da ne bileyim...

Ben de bunu dicektim ya bence hastalık kapma korkusu daha büyük olmalı hamile kalmaktansa. Değişik

Eskiden aslında öyle fevri ve direk bitiren bi insandım . Şimdi o huylarımı törpüledim daha düşünerek hareket etmeye çalışıyorum. Çünkü insanlar mükemmel değil ve herkesin farklı yerden eksiği var. Bu şekilde fevri davranmak yalnız kalmaya sebep oluyor. Hatasız dost arayan dostsuz kalır misali. Tabiki insanların dediklerine boyun eğmek değil amacım ama kaybetme odaklı olmaksızın çok büyük olmayan sorunlarda olumluya çevirebilir miyimi düşünmek veya sınırlar koymak .

Ya kusura bakma da kimse rahat olacak diye bedenime karıştırmam siz o fevriliğin nerede yapılacağını anlamamışsınız

ya ben size vibratör alayım salın bu adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…