Beni zorluyor

Adam daki lükse bak ya kocan değil bişey değil ne oluyoruz yani hayır yani kocan da olsa senin bedenin karışmaya ne hakkı var

Adam daki lükse bak ya kocan değil bişey değil ne oluyoruz yani hayır yani kocan da olsa senin bedenin karışmaya ne hakkı var
e adam sadece o iş için birlikte.o yüzden her türlü kendi rahatını düşünüyor.buna izin veren de asıl kabahat

valla kuzum ben insanların cinsel hayatına asla karışmam ister evliyken yaşasın ister sevgiliyken hiç sorun değil.Ama bu F.B olayına karşıyımmm.kadınları küçük düşürdüğüne değersizleştirdiğine inanıyorum asla da saygı duymuyorumm.cinselliğin içinde de duygusallık olmalı sevgi olmalı diğer türlüsü bana tersssss.isteyen beğenmedime bassın valla fikrim değişmez :KK53:
Kimse seni zorlamıyor bu konuda sanırım ceycey. Karşı olmana da kimse bişey demiyor. İstemiyorsan fakbadi yapmazsın kendine 😂

Kimse seni zorlamıyor bu konuda sanırım ceycey. Karşı olmana da kimse bişey demiyor. İstemiyorsan fakbadi yapmazsın kendine 😂
bu yaşa kadar yapmadım bundan sonra da yapmam herhalde kudra.zaten artık yaşlandım bir ayağım çukurda sayılır :KK53: :KK45:

1. Ailenizin evinden ayri eve cikmissiniz sanirim ilişki yaşamada bu boyuttaysaniz...

2. Bu yollari ezber ettim senin icin bunca yol gidip gelen adam mi bu?

3. 45 yaşındaki ayri eve cik diyen mi?
45 yaşında ayrı ev mi?biraz geç değil mi? :KK45:

1. Ailenizin evinden ayri eve cikmissiniz sanirim ilişki yaşamada bu boyuttaysaniz...

2. Bu yollari ezber ettim senin icin bunca yol gidip gelen adam mi bu?

3. 45 yaşındaki ayri eve cik diyen mi?
Ay ben hepsini aynı adam sandım. Farklı farklı adamlar mıymış bunlar?

ne diye çocuk olacak diye tırs tırs kaçıyor o zaman?zaten tohuma kaçmak üzere
Ya zaten bir adam 40 ından sonra da evliliğe yanaşmıyorsa, hele karşısındaki gencecik bir kadın; o adamı bi salacaksın evrene. Daha evlenmez o.

45 yaşında ayrı ev mi?biraz geç değil mi? :KK45:

Ay ben hepsini aynı adam sandım. Farklı farklı adamlar mıymış bunlar?

Yok yav hepsi aynı adam.

Konularini okursan katibim ayran gönüllüyüm diye bile konusu var. Kim kim kim ben bilemedim.

Ekim 2020 de anlasmali bosanma davasi acamadiginizi bundan dolayi cekismeli acmistiniz davanizi. Davaniz sonuclandi mi? Benimki 6 yil sürdü ondan soruyorum.

Ocakta subatta nisan mayis temmuz ağustosta actiginiz konulardaki adamlar hep ayni adam mi?

Tam uymuyor kriterleri birbirine..

Adam 45 yasindaydi ama konu sahibi ondan da ayrilik karari almisti en son. Ayni adam mi?

Konularini okursan katibim ayran gönüllüyüm diye bile konusu var. Kim kim kim ben bilemedim.

Ekim 2020 de anlasmali bosanma davasi acamadiginizi bundan dolayi cekismeli acmistiniz davanizi. Davaniz sonuclandi mi? Benimki 6 yil sürdü ondan soruyorum.

Ocakta subatta nisan mayis temmuz ağustosta actiginiz konulardaki adamlar hep ayni adam mi?

Tam uymuyor kriterleri birbirine..

Adam 45 yasindaydi ama konu sahibi ondan da ayrilik karari almisti en son. Ayni adam mi?
Boşanmış, bu adamı sonra buldu diye biliyorum.

Boşanmış, bu adamı sonra buldu diye biliyorum.
Sen daha iyi bilirsin katibim tam bilemiyorum konularini ama biraz kafami karıştırdı.

Birde dikkatimi cekti ilk actigi konularda daha naif cevaplar verirken bu konusunda sert.

Ya adam ıyice sinirini bozmus kadinin ya bu konu sinirini bozmuş

X