Arkadasin kiz mi? En kisa zamanda ona bi koca bul bu nedir. Kocasizlik basina vurmus bence. Kendisinde yok diye kiskandigi bariz belli sen umrunda degilsin bende yok sende de olmasin istiyo. Acil koca araniyorrr
evet belki onuda biriyle tanıştırabilirim aslında ona söyledim seni tanıştırayım falan diye ama biraz ısrarcı bi insan yani sevgilisini de bıktırabilir
sevgilimden ayrıldım. Fakat senin bu davranışın yüzünden seni de hayatımda istemiyorum de.. lezbiyenmidir nedir :/
ayrıldım demek aklımda hep vardı ama düşündümki yalan söylemeden nasıl sıyrılabilirim bu işten diye bi yandan aklım almıyor sevgili sonuçta bu tabiki olucak ve bunu herkes kabullenmeli herkes saygı duymalı bazen diyorum ya o bana saygı duymak zorunda neden ben onun salaklığı yüzünden yalan söyleyeyim diyorum ama başka bir yol yok sanırım
Canim hicbi sey yapamaz merak etme. Kiskanclik basina vurmus onun, bugün sevgilini kiskanan yarin daha ciddi sorunlar cikarir uzak tut hayatindan. Aileme soyler falan diye korkup arkadasligini devam ettirme cunku anladigim kadariyla arkadasin sorunlu, normal degil gecenin köründe seni ozledim mesajlari falan. Boyle yapan bi insan sevgilini bile kiskaniyodur icten ice. Uzak tut hayatindan tatlim.
ya işte aynı sınıfrta olmasak sorun değil ama aynı sınıftayız yüz yüze bakıcaz hergün kırmakta istemiyorum ben insan kaybetmeyi seven biri değilim kırıcı olmak istemiyorum ama mesafe koydum kendimce, sorun şu ki mesafe koymayı da kabul etmiyor. okul açılıyor ve yine hep dibimde olmak isteyecek
bence lez olabilir
ne kadar kıskanç olursa olsun hiç bi kız bu kadar seni özledim demez sanıyorum
benimde arkadaşım var
arada kavga da ederiz seni özledim kızz da deriz de e yuh anacım bu ne böyle
oldu olacak evlenin bari
tövbe ya millet sıyırmış iyice
bilmemki hiç öyle düşünmemiştim ama öyleyse bile beni alakadar etmez bu onun hayatı, kimseyi rahatsız etmediği sürece ister lez olsun ister başka bişey. ama ondan gelen seni özledim sende beni özlemedin mi msjını görünce kan beynime sıçrıyor tabi o ayrı konu
Anobis hakli ayrildim de nasil olsa tanimiyo. Ailenin numarasini nerden bilcek oldu da ailene ulasti inkat et. Sonuna kadar inkar et sen bu cizgini bozmazsan sana inanirlar. Bu kiz beni cok kiskaniyo arkadasligimi kesmek istedim simdi de iftira atiyo de. Sonuna kadar inkarr. Eger bu tehdidinden korkup boyun egersen daha cok ustune gelir. Korksan bile guclu dur basa cikamiycagini anlasin
ben dedim yalan söylemeden sıyrılayım bu işten diye ama mecburen ayrıldım demek zorunda kalcam herhalde ama diyelimki ayrıldım dedim bu kız beni telefonda sevgilimle msjlaşırken görürse yalanım ortaya çıkar o zaman da kötü olur. o kadar dibimde ki anlatamam
Yuh ya sapik falanmi bu kiz. Ben olsam heryerden engeller resti cekerim. Korkulu ruya goruceme uyanik kalmak daha iyidir. Sen boyle korkup idare edersen her istedigini yaptirir bu kiz sana.
lez bile olsa bu sapık olduğu anlamına gelmez ki herkesin tercihine saygı duyarım ama artık bencilce davranıyor ve onun yüzünden yalan söylemek zorunda kalacağım sanırım
sen de onu tehdıt et boylebısey yaparsan herkese lezbıyen oldugunu soylerım de
bak bu da güzel bi fikirmiş dişe diş kana kan gibi olur
Arkadaşın sapık :) ayrıldım de
sadece lez olduğunu düşünerek sapık dediyseniz size katılmıyorum insanlara tercihleri yüzünden sapık damgası vurmamalıyız. sapık değil ama saplantılıdır belki artık o saplantı benle mi alakalı yoksa yalnızlıkla mı alakalı bilmiyorum işte orasını
Bu kiz ya cok yalniz ya da tercihleri farkli en iyisi mutlu ol sevgilimden ayrildim seninlede gorusmek istemiorm benim mutlulugumu istemeyen bi arladas istemuorm dersin ama sen sevgilinle gizli gizli gorusmeye devam edersin ama bu kiz hic normal diil cidden
eğer gerçekten çok yalnızsa yine tamamen hayatımdan çıkarmak istemem eğer tercihleri farklıysa elimden bişey gelmez saygı duymak dışında. mecburen onun hayatıma duymadığı saygı yüzünden ayrıldım diye yalan söylemek zorunda kalacağım galiba dediğiniz gibi
Benimde vardı aynen böyle bir arkadaşım.
Sonra onu başka bir kız arkadaşımla tanıştırdım kanka oldular rahatladım
Aileme söyledim merak etme en yakın zamanda istemeye gelecekler senin söylemene gerek kalmadı de.
bu fikir de güzelmiş uygulayabilirim aslında, ayrıldım diye yalan söylemekten iyidir belki ona samimi başka arkadaş bulurum