Beni sevmedigini hissediyorum

Yani ozledim diyordu eskiden.. simdi ben deyince ben de ozledim diyor bulusmak icin plan yapiyor.. dun tlf konusurken bi laf gecti ee sen ben askere gidince napacaksin dedi.. bilmiyorum bu ileriye donuk bir plan mi ama
Hareket katmak gerek bence. Yani her buluşmada hep ayni muhabbetler sıkabilir ben hak veriyorum sana. Sinemaya gidin, birlikte ders çalışın mesela. Ya da her gün yapmadığınız bir etkinlik ile başbaşa kalin. İnsan birkaç saat bir cafede oturarak tanınmıyor. Hem sana olan hislerini daha iyi anlamış olursun böylelikle. Arkadaşları ile tanış mesela. Ortamdaki sana olan davranışları sevgisini belli edecektir.

Tesekkür ederim haklisiniz bunlari mutlaka deniycem. Cunku otur otur ayni durumlar, hep ayni konusmalar bi yerden sonra insan sevgiden suphe etmek bi yana sevgi heyecan da kalmiyor ki

Tesekkür ederim haklisiniz bunlari mutlaka deniycem. Cunku otur otur ayni durumlar, hep ayni konusmalar bi yerden sonra insan sevgiden suphe etmek bi yana sevgi heyecan da kalmiyor ki
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu..
Kestirip atmadan önce bir de böyle dene bakalım... Baktın gördün aynı tas aynı hamam... O zaman birlikte yapamayacağınız belli olur zaten, kendiliginden biter ilişki. İçin bir nebze rahat olur, elimden geleni yaptım dersin.
Mutluluklar.

Aranızdaki o enerji, etkileşim şuan tam oturmamış gibi. Bazen kişiler hiçbir şey yapmadan o uyum kendiliğinden gelişir bazen de çabayla olur bazen de ne yapsanız olmaz. İlişkiniz yeni olduğu için hemen kestirip atmayın isterseniz, bir süre siz canlılık katmaya çalışın belki daha farklı olur.

Cok tesekkur ederim :)

Bence ayrılık nedeni değil bu.
Arkadaşlarıyla tanıştırması falan güzel birşey.
Bende odunumdur biraz ama erkek arkadaşım fazlasıyla romantik o sabahları uzun mesajlar atınca bunun altında kalmamak için ve bana bunu aşıladığı için bende yazmaya başladım:) sen başlat mesela belki oda devam eder:)

Değiştirmeye çalışma .Kabullen ya,kabullenmeyeceksen bırak. Nasil mutlu olacagini sen bilirsin .Ilerde baskalarina ic gecirme ayy ne guzel sohbetleri var ,ayy ne romantik adam diye.

2 ay birini sevdiğini aşık olduğunu anlayabilecek bir süre bence. Ama siz sevmiyorsunuz. Arkadaş gibisiniz güzel vakit geçiriyorsunuz gibi geldi bana.

Bir de sürekli kendini anlatması bencil bir davranış gibi. Seni tanımak için hiç bir şey sormuyor mu? Ya da siz mi geçiştiriyorsunuz soruları?

Yapısı bu olabilir, ben de 6 ay sonra normale dönen bi ilişki yaşadım:)
Bazı insanlar kitleniyor, içinden gelse de yapamıyor veya konuşamıyor.

Sormuyor...

Valla benim öküz kocam 2 aylık sevgiliyken ilgi alaka gösterir bir prensesmişim gibi davranırdı. Nişanladık bir ay sonra yarım öküz oldu evlendik tam öküz oldu. Bence yol ver gitsin çekilmiyorlar. Hele ilk baştan böyleyse sonra daha fena olur.

Beklentileriniz farklı bence. Ben de canım, aşkım falan demesini istemem mesela. Sevgi beklentim daha farklı. Bakışları, durup dururken içinden gelerek öpmesi, gece sabaha kadar konuşmak vs... Aranızda cinsellik veya kimya da yoksa arkadaş gibi hissetmeniz normal. Çekim hissetmiyormuşsunuz gibime geldi benim.

Dogru soyluyorsunuz.. bende de baslamadi gibi bi seyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…