Beni sevmedigini hissediyorum

Arkadaslar merhaba..
Benim 2 aydir bir iliskim var. Fakat cikmaya basladigimizdan beri benimle ilgili detaylari hic merak etmiyor. Ne severim, ne sevmem. Vs.. Tek yaptigi gununden bahsetmek. Benimkini de sorsa da %90 ne yaptigini anlatiyor o kadar. Asla romantik degil (ilk haftalarimiza gore ozellikle).. yani ben de artik seviyor gibi degilim.. normal arkadas gibiyiz.. benim aradigim bu degil gibi ama bi ses icimden zaman ver belki kisiligi boyledir diyor.. ne yapmaliyim sizce.. benimle bulusmak icin can atiyor ama sanki bi his de yalniz kalmaktan iyidir dusunce yapisina sahip oldugundan diyor..bilemedim.. yani genc kizim biraz en azindan tatli sohbetler vs olmaz mi?.. ben mi cok sey istiyorum..
Yani diyorum ki simdiden boyle soru isaretlerim varsa ilerde daha cok baglanip daha mi cok uzulurum yada onu kabullenip mutlu mu oluruz..arkadaslari beni biliyor, beni arkadaslariyla tanistirmak istiyor.. fotomuzu profil fotografi olarak kullaniyor.. yani bni hayatina dahil etmis gibi gozukuyor ama..
Canım adam sohbet falan etmiyorsa, kafanda soru işaretleri varsa, içine sinmiyorsa, değişir deyip evlenme çünkü değişmiyorlar adamın içinde romantizm yoksa sonradan olmuyor...
Tecrübeyle sabit...

X