Beni sevmedigini hissediyorum

detaycimelahat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
29
16
27
Arkadaslar merhaba..
Benim 2 aydir bir iliskim var. Fakat cikmaya basladigimizdan beri benimle ilgili detaylari hic merak etmiyor. Ne severim, ne sevmem. Vs.. Tek yaptigi gununden bahsetmek. Benimkini de sorsa da %90 ne yaptigini anlatiyor o kadar. Asla romantik degil (ilk haftalarimiza gore ozellikle).. yani ben de artik seviyor gibi degilim.. normal arkadas gibiyiz.. benim aradigim bu degil gibi ama bi ses icimden zaman ver belki kisiligi boyledir diyor.. ne yapmaliyim sizce.. benimle bulusmak icin can atiyor ama sanki bi his de yalniz kalmaktan iyidir dusunce yapisina sahip oldugundan diyor..bilemedim.. yani genc kizim biraz en azindan tatli sohbetler vs olmaz mi?.. ben mi cok sey istiyorum..
Yani diyorum ki simdiden boyle soru isaretlerim varsa ilerde daha cok baglanip daha mi cok uzulurum yada onu kabullenip mutlu mu oluruz..arkadaslari beni biliyor, beni arkadaslariyla tanistirmak istiyor.. fotomuzu profil fotografi olarak kullaniyor.. yani bni hayatina dahil etmis gibi gozukuyor ama..

Son düzenleme:
Yol ver gitsin.
İlk zamanlarınız,şimdi sizin lay lay lom olmanız lazımdı.
Bira daha romantik konusmasini rica ediyorum, tamam dikkat edicem diyor ama max askim canim gibi kelimeler ekliyor gun icinde yaptiklarini anlatirken.. Yani ben mi bencilim sizce.. insan en azindan bi dinlemek ister ben kimim kimlerdenim.. bu nasil iliski

Tek tereddutum acaba onu yanlis mi yargiliyorum seviyor da bu sekilde mi gosterebiliyor diye dusunmem.. o yuzden konu actim
Varsayalım seviyor ve bu şekilde gösteriyor.
Yine de memnun değilsinizki.
Siz sevgisini gösteren bir erkek istiyorsunuz.
Ve o erkek bu değil büyük olasılıkla.

Vallahi bu iliski neden var ben onu anlamadim. Ask yok Sevgi yok ilgi yok hicbisey yok. Yani sirf adamdan yana degil sizdede keza ayni durum.
Gunumuzde insanlar sevgilisiz kalamaz olmuslar, eger sevgilin yoksa toplumda ezik eksik arizalisin.
Galiba sizin iliskinizde bunun ile alakali. Yeterki iliski olsunda ne sekilde oldugu onemli degil galiba.

Yeni ilişki daha, şimdi sizin en tatlı zamanlarınız olmalı. İltifatlar, güzel sözler havada uçuşmalı. Yapmıyorsa eğer muhtemelen hissetmediğinden, senin değerini bilmeyen, sana ilgi ve sevgi göstermeyen bir adam için vaktini boşa harcama. Dünyada başka erkekler de var.

Cidden dogru soyluyorsunuz.. sevgiliyi sevmesek de yalniz kalirsak insanlar bi tuhaf davraniyor ozellikle kizsak bir eksik hissettiriyorlar.. bunun mutlaka ki etkisi var

Cidden dogru soyluyorsunuz.. sevgiliyi sevmesek de yalniz kalirsak insanlar bi tuhaf davraniyor ozellikle kizsak bir eksik hissettiriyorlar.. bunun mutlaka ki etkisi var
Aslinda kendini bilen aklı başında asil bir insan icin kimin ne dedigi ne dusundugu asla problem olmamali. Ki zaten doğru tekdir, ve eger dogruyu yapan sizseniz birakin gerisi hic onemli degil.
Oyle bir cagdayizki, insanlar, internet, televizyon, diziler, filmler, medya vs yani hersey insana yalniz olmamalisin yoksa sana arizali eksik sorunlu derler diye fisildiyor. Oysaki ikiski dedigimiz sey özel olmali, kiymetli olmali. Bunlar olmayacaksa serefimle yalniz kalirim daha iyi.
Olsunda nasil olursa olsun mantigi yada cok kisi ile yasanan seylerin ne özel yani kalir nede bir kiymeti...
Elbette bunlari gidin magarada tek yasayin manasinda soylemiyorum, sadece toplumsal bir sorun olarak olaya bakmak istedim sadece bu.
Saygilar...
Hakkinizda hayirlisini dilerim.

Romantik konuşmak nasıl oluyor? Iltifat, arada guzel seyler seyler soylemek tamamda muhabbetin romantigi nasil oluyor cidden merak ediyorum.

Önemli olan sizin ne hissettiğiniz. Gerçekten çok seviyor da olabilir ama bunu size hissettiremşyorsa hiç bir anlamı yok. Benim sevgilim de hiç romantik biri değildir ama ben onun beni sevdiğini hissediyorum. Benimle ilgilenmesi, merak etmesi, sorması, hayatıma dahil olma şekli vs sevdiğini hissettiriyor bir şekilde. Kaldı ki sizin yaşlarınız da küçük anladığım kadarıyla. O yaşta insanlar daha açık olur daha deli olur. Olmamış bence bu ilişki.

Romantik konuşmak nasıl oluyor? Iltifat, arada guzel seyler seyler soylemek tamamda muhabbetin romantigi nasil oluyor cidden merak ediyorum.
Yani romantik muhabbet demedim.. Sadece insan bi hissettirir sevgiliyle arkadas farkini... tek sohbetinizin sevgilinizin o gununu dinlemek olsun ister miydiniz ben mi abarttim..

Cok sacma bir detay olacak ama arkadaslarina benden bahsetmis, beraber fotografimizi profil fotografi yapti.. bunlar deger verdigi anlamina gelir mi ki yoksa kendimi mi teselli ediyorum..

Hiç özledim seni vs demiyor mu?
Ya da ileriye dönük planlar filan?
Sevgili gibi yakın hissetmiyorsan zorlamanın manası yoktur elbette. Uygun bir dille aciklarsin.
Sevgiler.
Yani ozledim diyordu eskiden.. simdi ben deyince ben de ozledim diyor bulusmak icin plan yapiyor.. dun tlf konusurken bi laf gecti ee sen ben askere gidince napacaksin dedi.. bilmiyorum bu ileriye donuk bir plan mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…