- 26 Ağustos 2022
- 364
- 462
- 24
- Konu Sahibi Dusuncelibirksi
Daha önce tanışmıştık ama uzun sürmedi bir ilişkiye başlamadan iletişimi koparmistim... 3 gün önce telefonum çaldı , numarasını sildigim içinde açtım nasılsın falan diye sordu konuştuk. Akşam konsere gidelimmi dedi cok sevdiğim bir sanatcı gelecekti buda onu biliyordu konuşurken daha önce bahsetmiştim ailemin bu duruma sıcak bakmayacağını akşam çıkamayacağımı söyledim pazar günü bulusalimmi? dedi müsait değilim dedim önceden alinmiş bir karar vardi evlilik düşünmüyorum dedim ve iletişimi koparmıştım. Aylar sonra arayıp günlerce görüşmek için ısrar etti peki dedim pazar günü bir çay iceriz çay içerken de mesajlaşma da olmuyor yüz yüze insanca konuşup olmayacağını söylemek istedim açıkçası üzüldüm de aylarca numaramı silmeyip beni düşünmesi falan üzdü bu durum beni. Daha önce boşandım bu bende tranva oluşturdu mu diyim artık bosantikdan sonra kendimi keşfetmeyi sevdim okumayı çalışmayı mi sevdim artık adına ne derseniz diyin... 2 sene boyunca saçma sapan bir insan hariç kimseyle ilişkim olmadı o saçma dediğim insanla da 3 kez falan görüştük 1 senedir de hayatımda ilişki anlamında kimse yok hatta o saçma insanı da saymazsak iki bucuk sene diyebilirim. Çocukta beni huzursuz eden birşeyler var ama ne çözemiyorum pazar günü ev aldığını evde sorunlar çıktığı için o gün ustaların geleceğini söyledi... görüşmeyelim dedim benimle gel isleri halledelim sonra çay iceriz dedi henüz cevap vermedim cunki evinde ustalarla daha hiç buluşmadigim bir adamla ne isim var yani saçma.. Çocukta tuaf şeyler seziyorum aşırı kıskançlık ve şizofreni gibi kurma konsere gelemeyeceğimi söyleyince aylar önce kuzenlerimle basketboll oynarken story atmıştım istesen çıkarsın nasıl basketboll oynadın vs diye iki gündür söylüyor.. daha öncede herşeye şüpheyle yaklaştığını farkettim benimle ilgili çok şey bilmiyor açıkçası bilmesini de istemedim cunki daha hayatıma girememiş birisi tam tanıştık diyemeyiz .Yanlızlığa da o kadar alıştım ki birini tanımak birini sevmek zor geliyor yani ne bileyim baş ağrısı gibi geliyor tüm ilişkiler yaşım daha bence küçük (22) bu süreçte kpss falan derken de çok yıprandım.. birini tanımaya bile korkuyorum yanlış gözle bakar mi evlenip ayrıldığımı duyunca diye korkuyorum daha önce başıma geldi cunki yürüyen cinsellik gibi bir adama denk geldim ve malesef adam cinsellik dedikce midem bulandı bir iki kez görüştük cinsel yaklaşımda bulunmak isteyince engellemistim.. yanlış mi yapıyorum yada şuan insanlara kulp mu buluyorum çocuğa da msj atıp görüşmek istemediğimi söylemek istiyorum doğru mu yapıyorum? dünyada hiç güzel sevecek iyi bir adam olduğuna da inancım yok bu düşüncem de yanlış miyim? Içimde ki bu huzursuzluk benimle mi alakalı yoksa bu adamla mı? Kafam çok karışık lütfen bana birşeyler söyleyin evlilik zaten hiç düşünemiyorum daha birileri ile tanışmaya bile cesaretim yok bu yaşta ne evliliği okumayı düşün demeyin okuyorum zaten.. sadece insanlardan kaçmak kötü birşey mi ?? Ablalar yardım edin ya