Beni önemsemeyen deger vermeyen kocaya nasıl davranmalıyım

Ondandır canm Ins bulur ıyı bır ıs benimki memur aksam 5 de gelir sureklı birbirimizi gore gore bulandık galıba
kadin olunca ilgi bekkiyosun onu bunlar anlamiyo pek onlara göre hersey normal evde durup tlf ugrastikca gözüme batiyoyeni dogum yaptim birde ondanda belki takintim oldu ne yapsa batiyo ama onun suçu yeterince ilgisini gösterse zaten takmiycamda anlamiyoki o kadar cok benziyoki konu

kadin olunca ilgi bekkiyosun onu bunlar anlamiyo pek onlara göre hersey normal evde durup tlf ugrastikca gözüme batiyoyeni dogum yaptim birde ondanda belki takintim oldu ne yapsa batiyo ama onun suçu yeterince ilgisini gösterse zaten takmiycamda anlamiyoki o kadar cok benziyoki konu
ayy canm aslında sımdı ustune dusmelı en zor zaman lohusalık sende benim gibi kendını bıraz gerı ceksene ben suan evde gerektiği zaman konusuyom onla aynı odada pek durmuyorum elimde sureklı telefon onun yaptığının aynısını yapıyorum ama kendı sureklı bır konusma capası ısten falan bahsediyor dun cıkolata almıs mesela ama guzel bır sekilde ozur dilemez se boyle devam edecem insan gercekten yoruluyor bazen cocukla ugras ev temizliği eve ne alınacak yapıcaz hepsını de ben dusunuyorum aslında kendi ailesi cok vurdum duymaz annesi yabancı gıbı kendıne babası rahat tembelın tekı

sende onu önemseme,onu kendi silahıyla vur,muhabbeti azalt,ağlamanı bırak,duymazdan,görmezden gel.
Suan oyle yapıyorum yabancı gibiyim kendıne ıkı gundur uzuluyor bana belli etmemeye calısıyor ama anlıyorum konusma ya calısıyor Hı hı diyorum kendının yaptığının aynısını yapıyorum guzel bır ozur dilemez se barısmam benım ıcın capası sarf etsin sevildiğimi ozel oldugumu hissetmek istiyorum kadınım sonucta :)

Suan oyle yapıyorum yabancı gibiyim kendıne ıkı gundur uzuluyor bana belli etmemeye calısıyor ama anlıyorum konusma ya calısıyor Hı hı diyorum kendının yaptığının aynısını yapıyorum guzel bır ozur dilemez se barısmam benım ıcın capası sarf etsin sevildiğimi ozel oldugumu hissetmek istiyorum kadınım sonucta :)
böyle devam et,bak nasılda gelişme var:)

Yok canim onuda denedim o da fayda etmiyo konusmasam oda zaten konusmaz canina minnet tlf elinde kafa ütüleyen yok der kac kere dedim bira ilgilen sevgini göster benle düzgün konus diye kendimi yalniz hissediyorum ayni evin icinde sohbeti olmaz tlf tv dan sira gelmiyo bana yoruldum diyomya kopuyo artik birseyler hep ben hep ben sıktı konusmak sohbet etmek zormu evin icinde benim icin imkamsiz o kadar düşünceliki ben dogum yaparken bacisiyla pide yemeye gitmisler coj zoruma gitti dedigimde sanada ismarlayim dedi bende pide yemedigim biseymi benim bogazi laf ettigimi nerde gördün dedim ben orda yatarken sen gitip pide yiyon birde resim cekiniyonuz diye kizdim tabiki yine benim cene cok oldu suclu ben

Back
X