Beni önemsemeyen deger vermeyen kocaya nasıl davranmalıyım

Onunla kavga bile etme, o derece yok say.
Söylediklerini duyma, yarım ağız cevap ver.
Önce düzgün konuşmayı öğren de.
Saygısızlık devam ediyorsa aynı yatağa bile girmeyebilirsin.
Hakkındır.

Peki siz kocaniza asik misiniz? Bunun cevabi zaten yapmaniz gerekeni soyluyor.
D
Peki siz kocaniza asik misiniz? Bunun cevabi zaten yapmaniz gerekeni soyluyor.
degilim ama alışkanlık uzun sure bırlıktelıkten sonra evlendik aslında evlenmeyecektım ama okadar cıktık bosu namı zamanımı verdım dedım bıde alıstıgım ınsanları kolay kolay bırakamıyorum

Onunla kavga bile etme, o derece yok say.
Söylediklerini duyma, yarım ağız cevap ver.
Önce düzgün konuşmayı öğren de.
Saygısızlık devam ediyorsa aynı yatağa bile girmeyebilirsin.
Hakkındır.
Suan oyle yapıyorum bakalım benım ıcın napacak ozur dıleyecekmı kendını degıstırebılecekmı deger verecekmı eger bunları yaparsa zaten devam ederim eger hıc bısey yapmazsa zaten degmez hıcbırseye bır sure sonra ayrılırım aslında kendıde biliyor benı mutlu etmesi gonlumu alması cok kolay bır cıkolata ya bır cift soze yada doner e :) hemen sevırır barısırım

Suan oyle yapıyorum bakalım benım ıcın napacak ozur dıleyecekmı kendını degıstırebılecekmı deger verecekmı eger bunları yaparsa zaten devam ederim eger hıc bısey yapmazsa zaten degmez hıcbırseye bır sure sonra ayrılırım aslında kendıde biliyor benı mutlu etmesi gonlumu alması cok kolay bır cıkolata ya bır cift soze yada doner e :) hemen sevırır barısırım

Üzücü olan da bu..
Gönlümüzü almak bu kadar kolayken bundan kaçmaları..

Üzücü olan da bu..
Gönlümüzü almak bu kadar kolayken bundan kaçmaları..
Yanii annesi ailesi cok ilgisiz annesinden gormedıgı cogu seyı benden gordu mesela ısten gelir yemegı hazırdır yer cayın yanında biseyler hazırlarım giyinmeyi bilmezdi sureklı ben alirim ben begenırım kıyafetlerini ee guzelim naz cilve de yapıyordum ama sogdum artık ıcımden gelmiyor annesi babasıda cok ilgisiz degisik tuhaf insanlar kendını ne kadarda yalanlasa onlara benzemedıgı aynı onlar

Soyluyorum canm ama anlamıyor bak oglumun yanında kavga etme bagırma anlar bılınc altına girer diyorum bagırtırma ozaman diyor anlamıyor bekarken ailemden sevgi hıc gormedım hep ezildim sımdıde deger gormek istiyorum olmuyor sanırım bu dunyaya ezilmek otelenmek ıcın gelmısım :KK43:(

Haklısın canım benim seni anlamak anlayabilmek çok zor olmasa gerek çünkü her insanın istediği aynı şeyler sen kolayca veriyorsun ama karşı taraf duvar taşlaşmış Allah herkesin yaptığını biliyor yapılan her tür eza cefa gün gelir yapana geri döner ama kimbilir nasıl döner? Onun için sen rahat ol unutma herkesin yaptığı edepsizlik ahlakı müsade ettigi kadar dir

Haklısın canım benim seni anlamak anlayabilmek çok zor olmasa gerek çünkü her insanın istediği aynı şeyler sen kolayca veriyorsun ama karşı taraf duvar taşlaşmış Allah herkesin yaptığını biliyor yapılan her tür eza cefa gün gelir yapana geri döner ama kimbilir nasıl döner? Onun için sen rahat ol unutma herkesin yaptığı edepsizlik ahlakı müsade ettigi kadar dir
Dogru canm zamanında beni asagılayan laf sıyleyen ablamların hepsı bunları yasadı hemde bana ettikleri laftan daha agır sekılde

Ağlamayı bırak.

Onu görmezden gel.
Evde yokmuş gibi davran.
Laf attığında cvp bile verme.
Mümkünse moralin çok iyiymiş gibi davran.
Seni iplemiyorum havası ver.

Kavga etme. Devamı devamlı gelir çünkü.
Duyarsiz olun. Cevap bile vermeyin. Bazen en guzel cevap sessiz kalmaktir.
Adam yerine koymayarak. Yemini suyunu ayağına getirmeyerek.

En olmadı boşanarak.
Aglamayarak ve kendini ezdirmeyerek baslayabilirsin ise.
Caresiz oldugunu sanmiyorum.
Silkin ve kendine gel sonra dogru karari verirsin

Ne güzel demiş ablalarımız :)

Kızlar perşembe gunu ıs arkadasları mudurlerı falan kalemce iftara gideceğiz eslı Yanı sizce gıtsemmı gıtmesemmı bu gecede sahurdan sonra ayrı odada yattı sahurumu yaptım sonra geldı beni yıne kaldırmadın dedı kalmışsın dedım zaten sen de yap dedım :) canı sıkılıyor ve bana sınır oluyor suan olayı uzatıyorum dıye

Kızlar esımle sureklı dıdısıyoruz ben mutlu huzurlu yuvam olsun istiyorum bugun yıne tartıştık benle o kadar rahat tartısıyorkı mal salak ileri zekalı bı suru laf ettı artık oturdum agladım sizce buna karsı nasıl davranmalıyım
aynından bendede var ilgisiz soguk agzında bi güzel laf cıkmaz varsa yoksa bacısı anası
Bacısıyla benden çok sohbet ediyo deyınce ondan mı kıskanıyon diyo bıktım artık elinde tlf sosyal medyası bacısı

aynından bendede var ilgisiz soguk agzında bi güzel laf cıkmaz varsa yoksa bacısı anası
Bacısıyla benden çok sohbet ediyo deyınce ondan mı kıskanıyon diyo bıktım artık elinde tlf sosyal medyası bacısı
Benimki ne dunden beri soguk davranıyorum benle sohbet etmeye calısıyor Hı hı diyip gecıstırıyorum telf eline az aldı bugun ıstende gelince bitter almıs bana yemeyecem dedım guzel bır ozur bekliyorum vede bana karsi saygılı olması yoksa ayrılırım seneye falan sen napmayı dusumuyorsun

Benimki ne dunden beri soguk davranıyorum benle sohbet etmeye calısıyor Hı hı diyip gecıstırıyorum telf eline az aldı bugun ıstende gelince bitter almıs bana yemeyecem dedım guzel bır ozur bekliyorum vede bana karsi saygılı olması yoksa ayrılırım seneye falan sen napmayı dusumuyorsun
yapcak bişey yok iki çocugum var aileme gitsem daha beter bazen öyle oluyoki başka adam bazen tanıyomuyorum sadece biraz ilgisini bekliyorum oda onu anlamıycak kadar hödük

Ben çok yüz veriyorum galba hayır diyemiyorum keşke bu kadar duygısal olmasaydım
Bende cok yuz veriyorum çok cıvıgım bu konuda gulerım sakalasırım ama adam kendını gerı cekıyor ben ıstıyorumkı benı sevdiğini hissedeyim ama gıssettırmıyor aslında cok bisey istemiyoruz benimki cok dik sert kaba bırı

Askerliğin,evliliğin insanları değiştireceğine inanan tek milletiz.
Sakince konuşun sessiz kalarak tepkinizi koyun
Evet evlilik insanı değiştiriyor. Evlendikten sonra herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor sonra kvler müdahale ediyor akıl yaşı 5 olan adamlar adam tabiri pek doğru olmadı da neyse ortaya çıkıyor. Sonra çevredekiler çocuk yap çocuk olunca düzelir diyorlar çocuk olunca dert iki kat oluyor sonra katlandıkça katlanıyor. Yani ne askerlik ne evlilik nede çocuk erkekleri değiştirmiyor. Benim eşim evlendikten sonra dibe vurdu çok beklentiye girmeyin allah yardımcınız olsun

Ay
Bende cok yuz veriyorum çok cıvıgım bu konuda gulerım sakalasırım ama adam kendını gerı cekıyor ben ıstıyorumkı benı sevdiğini hissedeyim ama gıssettırmıyor aslında cok bisey istemiyoruz benimki cok dik sert kaba bırı
ne
aynen yoruldum artik pesinde kosmaktan ilgi beklemekten sevgisini hissettirmemesinden bakimsiz deilim kilolu deilim yemek is cok becerwmesemde elimden geldigince yaparim ama hic bir sekilde yaranamiyorum vurdum duymazliligindan sıkkıldim seviyorum ama kopuyo sanki birseyler artik desem anlamiyo küssem anlamiyo

Ay

ne

aynen yoruldum artik pesinde kosmaktan ilgi beklemekten sevgisini hissettirmemesinden bakimsiz deilim kilolu deilim yemek is cok becerwmesemde elimden geldigince yaparim ama hic bir sekilde yaranamiyorum vurdum duymazliligindan sıkkıldim seviyorum ama kopuyo sanki birseyler artik desem anlamiyo küssem anlamiyo
Bende guzelim kımse esimin yanına yakıştırma z benimkide cok vurdum duymaz evde bıle kendının yapacagim seylerı ben soylerım ya gorur ama yapmaz

Bende guzelim kımse esimin yanına yakıştırma z benimkide cok vurdum duymaz evde bıle kendının yapacagim seylerı ben soylerım ya gorur ama yapmaz
bilmiyorum canim evde kendinin yapilcagi isi kendi yapar bir kac aydir evde calismiyo devamli birarada ondan belkide biraz özlesek daha iyi olcak

Back
X