Beni önemsemeyen deger vermeyen kocaya nasıl davranmalıyım

Bende kendıne soyluyorum ama bır turlu bas edemiyorum bosanmayı dusunuyorum ama calısıyorum bayramdan sonra kpss kitapları alıp memurluğa hazırlanmam lazım sonra da ayrılmayı dusunuyorum

Aglamayarak ve kendini ezdirmeyerek baslayabilirsin ise.
Caresiz oldugunu sanmiyorum.
Silkin ve kendine gel sonra dogru karari verirsin
Aynen boyle yapıyom suan yuzune bıle bakmıyom kendı konusma ya falan calısıyor hıc yuz vermıyorrum Ins ıse yarar

Adam yerine koymayarak. Yemini suyunu ayağına getirmeyerek.

En olmadı boşanarak.
suan bosanamam kendimi garantiye almam lazım bır oglum var bosan sam ailemde dururum onlarda ne maddi ne manevi destek olmazlar bana herseyım gozlerıne batar 4 yıllık isletme mezunuyum kpss ye girip acıktan memurluklara bakacam bıde kendı kasımda askere gıdecek acaba askerden sonra degısırmı

Duyarsiz olun. Cevap bile vermeyin. Bazen en guzel cevap sessiz kalmaktir.

Asker ocağında akillanir ama seninkinin askere gideceği belli benimki gitnenekte israrci

Tartışma sebepleriniz ne oluyor peki ?
Ya sureklı elinde telefonla oynuyor hanı aldatma yok sureklı oyun oynuyor bende bıraz benle biraz oglumun la ilgilensin kaliteli vakit gecırelım istiyorum sonra hıc yoktan tartışma cıkıyor kavga etmemek ıcın susunca daha cok ustelıyor karsılık verdım de sureklı benı suçluyor sen haksızsın faln

Tam sinir ya ... Her zaman değilse idare et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…