arkadaslar konu sahibinin yazdiklari dogruysa bu kadar sinirlerinin bozuk olmasi cok normal
Ay bi bitse su adet madet isleri artik ya..nedir bu sacma sapan isler..resmen ticaret baska birsey degil.Hayir utanma da yok.Bizde suna su takilir,bizde su yapilir demeye..yuzsuzluk gercekten.
Aynen. Sonuçta borçların hepsi babaya kalacak belki maddi güçlük yaşanacak. Bu tabi ki ailede yaşayan konu sahibini de ilgilendirir.arkadaslar konu sahibinin yazdiklari dogruysa bu kadar sinirlerinin bozuk olmasi cok normal
Ama bir yerde dur demek gerek,Abi diyemezse ana baba desin,oğlum gel bakalım,bizim düğün bütçemiz şu kadar,ortalama düğün masrafı 0zerinden konuşsunlar.Bizden bu,siz daha iyisini isterseniz kendiniz tamamlayın üstünü,iyininde iyisi var başa çıkılır mı?Evet çok saçma sapan bir ailenin içine düşmüşsünüz... ama abin “ben bişey diyemem” dediği sürece ne sen ne annen ne baban kimse bişey diyemez ki
Bizde de eşimin ailesi tek kuruş koymadı , onlara bişey diyemedim ama karşılığında bizimkilere yüklenmedim. Evet bizimkiler de o ara zaten kör sağır numarası yapıyordu ellemedim kimseyi , herşeyi kredi çekip eşimle yaptık.
Abine düşen de madem kızın ailesi böyle o zaman siz de karışmayın masrafa , düğün sonrası bir şekilde öderiz demek ama hazır gelen paraya Yok demek de biraz yürek istiyorabin Yok diyememiş diye de kızılmaz yani....
Böyle çıkar kokulu evliliklerin sonu pek mutlu bitmiyor be yazık ki...
Süt parası adetini de ilk defa Kk' dan öğrendim..o da en fazla birkaç ay öncesine kadar...bana en anlamsız ve saçma gelen "adet" adı altında insan kazıklama biçimi...başlık parasindan farki yok..Bazı yöreler bunu kabullenmiş yapıyorlar malesefAmca yolu ve baldiz yuzugu de baya orijinalmis bu arada süt hakkı başlık parası falan deselerdi bari
Geçen konuda gelin güzel giyinmiyor abim sana alayım diyen abine masraf olur diye istemediğinde de soylendin
Bide burda konu açıp cevap yazanlarada kızıyor. Millete saydırıp durmuş hatun yorum beğenmiyor. Genel olarak hoşnutsuz, bişeylerden şikayet etmek hayat felsefesi sankiİyi de konu sahibinin sadece buna canı sıkkın değil ki, kızın gelinlik bakmaya arkadaşını çağırmasına da kızıyor, kız paspalmış abisi giyecek alayım demiş kız istememiş buna da kızıyor. Genel olarak kızgın bence :) Sadece bu konuda tepki verilecek şeylerden kolaj yapmış
Gözünüzle okumamışsınız konuyu. Çünkü ben güzel giyinmiyor abim alayım sana diyor ama almıyor demiştim. Masraf çıkarıyor değil ( güzel giyinsin bi zahmet, görseniz sizde derdiniz eminim ki bu nasıl giyim diye)Geçen konuda gelin güzel giyinmiyor abim sana alayım diyen abine masraf olur diye istemediğinde de soylendin
Yine saydirmak istiyorumBide burda konu açıp cevap yazanlarada kızıyor. Millete saydırıp durmuş hatun yorum beğenmiyor. Genel olarak hoşnutsuz, bişeylerden şikayet etmek hayat felsefesi sanki
Ben gayet gözümle okuyorum siz işi baska tarafından anlatmaya çalışıyorsunuzGözünüzle okumamışsınız konuyu. Çünkü ben güzel giyinmiyor abim alayım sana diyor ama almıyor demiştim. Masraf çıkarıyor değil ( güzel giyinsin bi zahmet, görseniz sizde derdiniz eminim ki bu nasıl giyim diye)
Ayyyy evet o üyeAy bu o üye mi? Ne desem tersliceksiniz nasılsa görümceyim diye çıkışmıştı herkese.
Yine Gözünüzle okumuyorsunuz, benim yazdıklarımın içinde kız paragöz diye bişey yok. Kızın ailesi şu olacak bu olacak diyor, kız düğün salonu konusunda bize diretti sadece. kıyafet konusuna gelince abim zorla aldirmis ama giyiyor mu Hayır çünkü paspallığı seviyorBen gayet gözümle okuyorum siz işi baska tarafından anlatmaya çalışıyorsunuz
Kiza sürekli bir paragoz imasinda bulunuyorsunuz madem paragoz niye abinize kiyafet aldırmıyor demişlerdi
İyi de sanane yanında gezdirecek abinYine Gözünüzle okumuyorsunuz, benim yazdıklarımın içinde kız paragöz diye bişey yok. Kızın ailesi şu olacak bu olacak diyor, kız düğün salonu konusunda bize diretti sadece. kıyafet konusuna gelince abim zorla aldirmis ama giyiyor mu Hayır çünkü paspallığı seviyor
Yine Gözünüzle okumuyorsunuz, benim yazdıklarımın içinde kız paragöz diye bişey yok. Kızın ailesi şu olacak bu olacak diyor, kız düğün salonu konusunda bize diretti sadece. kıyafet konusuna gelince abim zorla aldirmis ama giyiyor mu Hayır çünkü paspallığı seviyor