Abim ZORLA aldırdı yazıyor. Giydiklerinden zaten memnun olan kıza ZORLA bişey aldırıyorsa zevki dışında bişey aldırıyor demekki. Masraf olmasın diye alışveriş yapmak istemeyen kız, ziyan olmasın diyede giyerdi beğenseydi. Bi sen doğrusun herkes yanlış anlıyor seni, hayat senin için çok zor olmalıIsrarla gözümle okumayacağım diyorsun (niye ?) Almadık aldırdı yazıyor orda yani kız kendi seçti anlamında (yine gözünüzle okumazsınız muhtemelen )
Abim beğenmiş değil, sizde gözünüzle okumuyorsunuz. Abim kıza biraz güzel giyin sen yeni gelin olacaksın falan demiş. O'da şimdi kıyafete para harcayamam daha öncelikli olarak alınacak şeylerimiz var demiş. Abimde ben alayım sana demiş, kızda almak istememis ısrarla aldırmış.Ay başta sana hak vermiştim gelin sömürüyor diye ama şu son bikaç sayfadan sonra iyi ediyor diyesim geldi hakikatenkızın ne giydiğinden kime ne? İster salaş giyer ister şık ister yırtık kot ister taşlı etek... abin beğenmiş o zaman problem yok ...
10 numara 5 yıldız görümce olacaksınız bu gidişleha gayret tam gaz devam...
Zevki dışında bişey niye aldırsın????? Yani amaç ne burda kıza eziyet miAbim ZORLA aldırdı yazıyor. Giydiklerinden zaten memnun olan kıza ZORLA bişey aldırıyorsa zevki dışında bişey aldırıyor demekki. Masraf olmasın diye alışveriş yapmak istemeyen kız, ziyan olmasın diyede giyerdi beğenseydi. Bi sen doğrusun herkes yanlış anlıyor seni, hayat senin için çok zor olmalı
Bence sen tedavi ol sürekli insanlara kafayı takıp konu açan sensin cins misin nesin ya esprili bi cevap verdik verdiğin tepkiye bak reelde de böyle davranıyorsan insanlar seni iyi idare ediyor demektir!!!Bir an önce tedavi olun, gülünç bişey yok bunda
Bence sen tedavi ol sürekli insanlara kafayı takıp konu açan sensin cins misin nesin ya esprili bi cevap verdik verdiğin tepkiye bak reelde de böyle davranıyorsan insanlar seni iyi idare ediyor demektir!!!Bir an önce tedavi olun, gülünç bişey yok bunda
Yok ebesininkiiii ohaaa yaaa çuuuuus.
10 bin euro ediyo 42 bin lira. Nasil bi nemeymiş nasil bi sürmüş. Ayy rezalet. Ben okurken utandim. Kim olursa olsun bizden böyle birsey iştenmiş olsa o düğün iptal olurdu
Yani sana bakınca abinden çok emin olamadım. Al kız şunları pasaklı düzgün şeyler seç o ne öyle falan diye yönlendirmiş olabilirZevki dışında bişey niye aldırsın????? Yani amaç ne burda kıza eziyet mi
Aynen kınayı kız tarafı yapıyor diye takıları onlar alıyorsa madem düğünü de erkek tarafı yapıyor takıları onlar alsın.Düğünde takılan altınlar çiftlerin olur o zaman abinizde düğünde takılan altınları benim ailem alacak desin bakalım tepkisi ne olacak.
Biz gelini hep sizden dinledik okuduk.. evlenen abiniz masrafı yapan aileniz ama derdi hep size düşüyo.. sizi ilgilendiren konular değil ki bunlar ve herseferinde benzer şeyler yazıyosunuz.. yarın öbür gün hayırlısıyla karşınıza sevdiğiniz biri çıkarda evlenirseniz evlenirken kimde varsa para o yapar hazırlar herşeyi eskidenmiş o adetler... kız tarafı erkek tarafı olarak baktığınız için problem ediyosunuz siz artık bir aile oluyosunuz ve öncelik yeni evlenecek çiftin mutluluğu önce bi bunu kabul edin.. sizin bu gelinle ya da abinizin evliliğiyle ne derdiniz var bu kadar bilemiyorum ama boşuna kendinize stres yapıyosunuz.. ben de evlendim biz de herkes kendi üzerine düşeni aldı bana takı olarak ne istersin diye sordular bende ben altın takmayı sevmiyorum hiç bişey istemem nişanda takılan bilezikleri vereyim onları tekrar takın dedim eşim ailesinin durumu oldukca iyidir bu arada... benden sonra kardeşim evlendi gelinimiz adetlerine çok düşkündü boşnak onlar onlarda çok oluyo adetler elimizden geldiğince hepsini yaptık ve gelin mutlu oldukca biz ondan çok sevindik.. aynı şekilde ailesi de kızlarını mutlu gördükce mutlu oldular.. yani düğünlerde iki ailenin de önceliği yeni evlenecek çift olmalı... sizlik bi durum yok ortalığı bulandırıyosunuz kendinizi huzursuz ediyosunuz.. ayrıca geçen sefer sizin için çok üzülmüştüm yorumlardan sonra ağladığınızı falan söylemiştiniz çünkü hassas yerinizden vurmuşlardı.. yine benzer bi konuyla şimşekleri üzerinize çekiyosunuz... yapmayın!
Aynen bedavaya gitmişim ben deAyyyy ne işgüzar insanlar, çok aradınız mı ya
Evlilik değil, ticaret resmen.
Valla bedavaya gitmişim he
kız tarafının ciddi anlamdaki durumu olmaz da erkek elinden geldiğince birşey yapar onu anlarım da yok onu isterim yok şu adetimiz var diye sürekli talepte bulunmak görgüsüzlükten başka birşey değil. Karşı tarafı enayi yerine koymaktır.Abin seviyor mu kızı peki abinin yerinde olsam yüzüğü atmıştım kesin.Maddi durumunuz iyi diye herşeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.
Ahahahaha bende şimdi okurken dedim ne yazmisim ahahahahahaHaha 15000 euro şokunu çok içten yaşamışsın yalnız çok sempatik geldi, bildiğin dilin dolanmış, neme sür derken kelimeler birbirine girmiş
Biz gelini hep sizden dinledik okuduk.. evlenen abiniz masrafı yapan aileniz ama derdi hep size düşüyo.. sizi ilgilendiren konular değil ki bunlar ve herseferinde benzer şeyler yazıyosunuz.. yarın öbür gün hayırlısıyla karşınıza sevdiğiniz biri çıkarda evlenirseniz evlenirken kimde varsa para o yapar hazırlar herşeyi eskidenmiş o adetler... kız tarafı erkek tarafı olarak baktığınız için problem ediyosunuz siz artık bir aile oluyosunuz ve öncelik yeni evlenecek çiftin mutluluğu önce bi bunu kabul edin.. sizin bu gelinle ya da abinizin evliliğiyle ne derdiniz var bu kadar bilemiyorum ama boşuna kendinize stres yapıyosunuz.. ben de evlendim biz de herkes kendi üzerine düşeni aldı bana takı olarak ne istersin diye sordular bende ben altın takmayı sevmiyorum hiç bişey istemem nişanda takılan bilezikleri vereyim onları tekrar takın dedim eşim ailesinin durumu oldukca iyidir bu arada... benden sonra kardeşim evlendi gelinimiz adetlerine çok düşkündü boşnak onlar onlarda çok oluyo adetler elimizden geldiğince hepsini yaptık ve gelin mutlu oldukca biz ondan çok sevindik.. aynı şekilde ailesi de kızlarını mutlu gördükce mutlu oldular.. yani düğünlerde iki ailenin de önceliği yeni evlenecek çift olmalı... sizlik bi durum yok ortalığı bulandırıyosunuz kendinizi huzursuz ediyosunuz.. ayrıca geçen sefer sizin için çok üzülmüştüm yorumlardan sonra ağladığınızı falan söylemiştiniz çünkü hassas yerinizden vurmuşlardı.. yine benzer bi konuyla şimşekleri üzerinize çekiyosunuz... yapmayın!