Beni ilgilendirmeyen sorunlar :D

O gerçekten pisti

Ben abinizi hatali buldum çünkü her şeye he demiş.
Özellikle kinada takılan altilanlari almalarina evet dememesi gerekirdi.
Sonuçta onlar genç bir çift için yatırım olacak belki ev alacaklar araba alacaklar o altınlarla bunu hiç mi düşünmüyor gelin hanım?
Hala çok geç değil konuşabilir nişanlısıyla bu konuyu.
Ayrıca fazla davetiye de bastirmayin artık geçti diyin her dedikleri de olmasın bi zahmet.

Annemin bir lafı vardır bizim alnimizda keriz yazıyor karşıdan okunuyor diye. Herhalde sizin keriz daha büyükçe yazılmış. Biz ne desek boş sen de kafana takma davetiye kısmına kadar gelmissiniz ve abiniz de her seyi kabul ediyorsa yapacağınız hiçbir şey yok. Benim anlamadığım nerden de buluyor böyle uyanıklar iyi niyetli insanları. Onlari yaptığı hem ayıp hem de günah. Nikahin en hayırlısı kolay olanıdır

Amca yolu, baldız yüzüğü nedir ya. Dalga mı geçiyor bunlar.
Yüzsüzlüğün son noktası bence..
Daha ilginç olansa anne babanın ve abinin herşeyi kabul etmesi..

Valla sana ne denirki gorumceligini at bı kenara yerden göğe kadar haklısın gaz vermek gibi olmasın ama bazıları işin tadini kaciriyor yolunacak kaz ariyolar çok ayıp yaptiklari bana kalırsa kardesiniz asla taviz vermesin bu konuda yani takılan altınlar bizim ne benim ailem nede senin ailen dokunmayacak tarzında konussun yani yazık ya işi iyice ticarete dökmüşler cingenemi bunlar ne

Baldız yüzüğü neymiş ya. İyi ki bizimkiler istememiş eşimden. 3 tane almak zorunda kalırdı
Şaka bi yana bu biraz sömürüye giriyor. Tabi ki her evlenen böyle isteklerde bulunmuyor. Şahsen ben evlenirken ailemin durumu çok yoktu. Karşı tarafın yapacaklarını minimum düzeyde tuttuk. Eşimin ailesinin durumu iyi. Aldıkları kendilerinin uygun gördüğü şeyler oldu yani takı olayından bahsediyorum. Belki isteseydim şu olsun bu olsun diye itici olacaktı.

Canım, bizimkiler elbette ki bişeyini eksik etmiyor bir eve ne lazımsa hepsini aldılar, gençler nasıl istiyorsa öyle olsun dedi ama karşı tarafı böyle görünce sınırı bozuluyor insanın.

Bunları alana promosyon olarak gelin de veriyorlar zaten deyip cikardim ben

Canım, bizimkiler elbette ki bişeyini eksik etmiyor bir eve ne lazımsa hepsini aldılar, gençler nasıl istiyorsa öyle olsun dedi ama karşı tarafı böyle görünce sınırı bozuluyor insanın.
kader iste bu durumlarda insan kus kadar beyni olsun istiyor beyin de basa bela dusun dusun

Ailen, abin niye ses cikarmiyor hic ?
Canım benim, ne desinler Allah aşkına. Amca yolu diye bohça istediler tamam dedi bizimkiler (bi bohça için söylemeye değmez), Baldız yüzüğü dediler (evet baldız yüzüğü var ama bunu aile istemez erkek tarafı bütçesine uygunsa, yada isterse alır yani istenmez ayıptır bunu istemek) . Davetiye meselesi bize de 200 tane onlara da 200 tane bastırıldı, bu yetmez diyorlar, gerçi bu konuyu abim konusacaktı ama pek sanmıyorum. Takı meselesine gelince ne diyelim ki bu konuda , o çingenlik edip alıyorsa ne diyelim biz

Ahhhh Ahhhh bana şöyle bir kaç dk istediğini yaz banlamayacaz seni deseler var ya sana güzel güzel cevap verirdim ama neyse diyorum yine ben
Küfür edesin var dimi? var sende o kumaş
@Mune hep beni banlamayın bak burda banlanmak isteyen biri var
Ahhh nasıl kahrolduuuummm. Hayatımın tek amacı geline hasetlenip millete abuk sabuk cevaplar vermekdi çünkü. Napicam ben şimdi banlanirsam nerede konu açıp içimdeki kini kusup hasetimden kudurucam. Hayir yani banlansam nolur? Tatmin mi edicek bu seni, annene de şikayet et saçımı çekti falanda dersin. Komik kadınsın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…