Beni hayata bağlayan tek şey allaha olan inancım ve ailem

Şuan ısyerindeyim konuyu anlattıkca gözlerim doluyor iki ay önce biri çıktı karşıma aynı işyerinde farklı birimlerdeydik yüreğim ilk kez bukadar pırpır oldu ilk kez yaşadım bu duyguları ,tanıştıktan 1 hafta sonra kanser olduğunu öğrendik acaba mi demedim birakmadim onu, daha bir sıki sarıldım, erkek arkadaşım cok hastayken,ondan önce ayrildigim çocuktan mesaj geldi face üzerinden bir kahve içelim diye bende hayatımda biri olduğunu çok mutlu olduğumu kahveyi başka arkadaşlarıyla İçmesini söyledim ki bu kişiyi face mden zamanında silmistim ve birlikte olduğum insana da suan zaten çok hasta ilerde anlatırım diye bekledim mesaj kutumdan silmedim mesajı ,birgün tesadüfen gördü mesajı onu aldatmis oldum etmediği hakaret laf kalmadı bitti dedi bende bu lafların üzerine zaten affetmem seni dedim bu olayın ardından 3 kere mesaj attı görüşelim diye görüşmek istemedigimi söyledim bunun üzerine yine hakaretler tehditler

Kurtulduğuna sevinmelisin bence.

sen onun için ne fedakarlıklar yaparsın da.. adama bak hem suclu hem güçlü..

Çok hasta olduğu bir dönem onu istemeden uzdugumu düşündüğüm için sırf onu 5 dakikada olsa evinde göreyim diye evine gittim ,cinsel anlamda hicbirsey yaşamadım ama şimdi apartman yoneticisinden kamera kayıtlarını alıp babama anlatacakmis herseyi

şimdi bunun başlıkla ne ilgisi var ki?

şuan hasta olan kişi hayatında ve bu kişiyle sadece hasta olduğu için birliktesin sevdiğin için değil bir başkasıyla mesajlaşman aldatma olarak sayıyor evet ama sen zaten onu bir şekilde aldatıyorsun

Sadece 2 aydır tanıdığın biri için hayattan vazgeçilmez. 2 ay önce de yoktu, şimdi yok diye nasıl tüm yaşam sevincini kaybediyorsun ki?
Hastalığı üzücü, ama seni bir kalemde silmesi düşündürücü. Face mesajında hiç bişey yokmuş halbuki.

İstersen bir konuş: hadi en iyi ihtimal, acaba hastalığından ötürü sana daha fazla ayak bağı olmak istemiyorda, kolayca onu bırakman için böyle bir yola başvurmuş olabilir mi?

kanser hastası olduğu için daha hassas daha alıngan daha kırılgan olması çok normal...mesajı silmemen büyük bir hata bence..
git konuş güzelce anlat..destek oluncak zamanlar bu zamanlar...

bu olabilir ama konu sahibi de sevdiği için değil de sanki hasta olduğu ve bırakırsa sanki o üzülücek yıkılıcak diye birlikte gibi

Bu adamin hasta olduguna emin misin? Insan amansiz hastalikla cebellesirken böyle seyleri dusunmez.. Pes valla...

bu olabilir ama konu sahibi de sevdiği için değil de sanki hasta olduğu ve bırakırsa sanki o üzülücek yıkılıcak diye birlikte gibi
Niye bayan yıkılmış beni onu anlamadım o zaman. Sevmiyorsa, adam da adillikler peşindeyse, sallasın gitsin. Bu kadar takılmanın ne gereği var.
Nick bile "yaşamsevincimgitti". 3 günlük dünya zaten, yemişim, elin 2 aylık psikopatı beni hayattan vazgeçirecek...

pislik herif.
kör öldü badem gözlü oldu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…