- Konu Sahibi JASMINE_84
-
benzetmek gibi olmasın, bu tarz benzetmelerde boş boğazlık edip yorum yapmayı da sevmem ama bu da bir ihtimal diye yazıyorum.
aylar önce yine kk forumda bir konu okumuştum.
mahalle baskısıyla evlenip, eşine doğru dürüst yanaşmayan erkek gay çıkmıştı.
aranızdaki ilişki, nişanlının sosyal konumu vs. tabiki belirleyici bir unsur, ama iyi tahlil et.
ne olursa olsun bir erkek öpmeden nasıl durabilir, hayret ediyorum.
siz belki türbanlısınızdır, nişanlınız belki cemaattendir vs. bu tarz bir yaşantınız varsa belki normaldir davranışı.
arabada öpmek istemeyişi falan. bunları bilmeden size yorum yapmak doğru değil.
ama hiç olmazsa, sarılmak,elini,kolunu,boynunu,dudağının kenarını şehvetle öpmeye çalışmak vs. vs. olmalı yani bunlar.
dediğin gibi asker arkadaşımısın sen onun.
evet benim nişanlımda bazen odunluk yapar, bende söylerim aynı senin gibi, ondan sonra da durduramam.
ama bunda var bir iş. başbaşa kalma alanları yarat bakim nolacak.
yada imam nikahı istiyordur belki adam, onu yap bakim nolacak. (yani bilemiyorum, herkesin dünya görüşü, düşüncesi farklı, herşey olabilir etken)
hayatında başka etkilendiği biri olabilir mi...ya da artık başkalarının yanında samimi tavırlardan hoşlanmıyo olabilir.
canım haklısın tabi milletin içinde ben de çok sevmem çekinirim ama benim nişanlımda var bi gariplik yani bi erkek sevgilisine, nişanlısına yaklaşmadan nasıl durur, arkadaşlarım anlatıyo nişanlıyken sevgiliyken nasıl olduklarını hayretle dinliyorum çünkü benim nişanlımda hiç böyle şeyler yok çokl donuk bana karşı... evet haklısın sevgisizlik değil bu sevmese nişanlanmaz ama bu sevginin boyutu korkarım aşk gibi değil daha çok iyi kız hoş kız ailemde sevdi vs tarzında bi düşünceyle yaklaşıyo çünkü o çok önemsiyo başkalarının ne dediğni ne düşündüğünü ve kendisinin de her zaman dediği gibi duygularından çok mantığını dinleyen bi adam, ee bakıyo ona uygun bi adayım, anlaşıyoruz bi de seviyorum vazgeçemiyo... daha önce 6 sene kadar bi başkasıyla çıktım o zamanki sevgilim iki sn rahat duramazdı hep fırsat kollardı eli sürekli ya kolumda ya elimde ya yüzümde olurdu illa bi temas halinde olurdu o yüzden de şimdiki bu durum beni rahatsız ediyo çünkü sırf mantıkla yaklaşıyosa bana bunu bi an önce anlayıp ona göre adımımı atmak istiyorum.. yaa belki saçma geliyo bu durum size ama ben şu an için endişelenip üzülmüyorum uzun vadede allah kısmet ederde evlenirsek o zaman olabilecekleri düşünüp korkuyorum..Bu sadece gecici birseyde olabilir... Bu her iliskide olabilecek birsey.. Benimde nisanlimla böyle sorunlarim olmustu ama biz suan ev telasindayiz ve böyle seylere zaman yok...
Bunu ona dedim ve o bunun farkinda olmadigini söyledi... Konustuk acikca... Bunun sevmekle bir alakasi yok.. Sevmeseydi elinide tutmazdi... Ve nisan flnda yapmazdiniz ... Belkide biraz nefes almaya ihtiyaci vardir... Erkekler bizden cooooook farkli... Sevmezler böyle seyleri... (asiri derecede)
canım haklısın tabi milletin içinde ben de çok sevmem çekinirim ama benim nişanlımda var bi gariplik yani bi erkek sevgilisine, nişanlısına yaklaşmadan nasıl durur, arkadaşlarım anlatıyo nişanlıyken sevgiliyken nasıl olduklarını hayretle dinliyorum çünkü benim nişanlımda hiç böyle şeyler yok çokl donuk bana karşı... evet haklısın sevgisizlik değil bu sevmese nişanlanmaz ama bu sevginin boyutu korkarım aşk gibi değil daha çok iyi kız hoş kız ailemde sevdi vs tarzında bi düşünceyle yaklaşıyo çünkü o çok önemsiyo başkalarının ne dediğni ne düşündüğünü ve kendisinin de her zaman dediği gibi duygularından çok mantığını dinleyen bi adam, ee bakıyo ona uygun bi adayım, anlaşıyoruz bi de seviyorum vazgeçemiyo... daha önce 6 sene kadar bi başkasıyla çıktım o zamanki sevgilim iki sn rahat duramazdı hep fırsat kollardı eli sürekli ya kolumda ya elimde ya yüzümde olurdu illa bi temas halinde olurdu o yüzden de şimdiki bu durum beni rahatsız ediyo çünkü sırf mantıkla yaklaşıyosa bana bunu bi an önce anlayıp ona göre adımımı atmak istiyorum.. yaa belki saçma geliyo bu durum size ama ben şu an için endişelenip üzülmüyorum uzun vadede allah kısmet ederde evlenirsek o zaman olabilecekleri düşünüp korkuyorum..
öncelikle mrb, bence başkası mı var beni çekici bulmuyor mu gibi seyler geçirme güzelim aklından sende demişssin tatile çıktığınızda aranızda bişiler yaşanmış ve bu 3-4 aydır bu şekilde die. ve nişanlanmışsıznız başkası olsa yada seni çekici bulmasa bu yola hiç girmezdi sonuçta sen nasıl ileriyi düşünüosan böle dewam etmez die oda bazı şeyleri düşünerek bu yola girmiştir.Bence iş hayatında bazı problemler olabilir sana yansıtıp seni üzmek istemediği yada evlilik erkek için maddi anlamda kolay değil tabi durumlarını bilmiyorum ama belki bu anlamda bi sıkıntı vardr. erkekler kendini maddi anlamda güçsüz hissettiklerinde çok değişebiliyorlar ve tabi hayatlarını her anlamda gecici süre etkileyebiliyor bu durum. Bence bunu bir düşün derim ve kendini çok yıpratma sen onu nasıl seviyorsan eminim oda seni seviyodur ki evlilik yoluna girmişsiniz yoksa erkekler evlenmiş olmak için evlenmek istemez bence :)
anladım, sıkıntı farklı.
sende çok haklısın, biz nişanlımla hep ayrı şehirlerde yürüttük ilişkimizi.
kavuştuğumuz zaman milletin yanında biraz çekinik dururdu, bende isterdimki, süreklii eli kolu bende olsun
hep bir temas halinde bulunalım, özlüyorum çünkü. biliyorum o da özlüyor, kimse olmadığı zaman zaten durmuyor da, milletin yanında da istiyordumki sürekli sarılsın.
trip yapardım üstüne, bide tartışırdık, sonra gönlümü almak için uğraşırdı.
seni anlıyorum, sende ilk baştan trip yapsaydın.
ben belli ederdim tribimi, anlar mıydı hayır, yine ben anlatırdım :))
erkek işte.
yalnız şu varki, biz başbaşa kalmak için kollardık fırsatları, seninki niye böyle yapıyor anlamadım.
sen ayarlamaya çalış bakalım.
umarım dediğin gibidir çünkü ciddi ciddi canım sıkılmaya başladı...evlilik olaylarına erkekler daha farklı yaklaşıyorlar biz genelde çeyizdi çorbaydı derken kafamız oyalanıyor ama hani sizin de olmuştur mutlaka ya şimdi ben evleniyor muyum nasıl diyip duraksadığınız zamanlar ki bana kalırsa nişanlın öyle bir dönemin içinde kafasında çok başka sorunlar olabilir hani başka dediğim sizin ilişkinizle ilgili evlenme yoluna girmenizle alakalı ne bileyim maddi manevi her türlü sıkıntılar olabilir bunları da sana yansıtamadığı yansıtsa senin yanlış düşüneceğini düşündüğü için seninle konuşamıyor olabilir ve bu da kafası dalgın olduğu için senden uzaklaştırıyor olabilir istemeden-farkında değildir yani o da istemsiz olduğu için-bu döneme alışma sürecinde bence o yüzden farklı şeyler düşünme illa ki geçecektir kendine sıkıntı yapma :)
çekinse bi derdi falan olsa daha farklı olur ya başbaşa kalıp napıcaz demek ne demek? yada evlilik teklifi sırasında seni operken uzaklaştırması falan bunlar hiç takma kafana geçer gibi şeyler diil anormal şeyler canım.Benim 4 yıllık ilişkim mesela arkadaşlarla buyuştuysak o gün yanlarında sadece elimi tutar gün sonuna doğru biz erken ayrılırız yanlarından eve bırakiyim geç oldu die bahane söyler ve illa başbaşa kalmak ister benimle 10 dk bile olsa ortam yaratır öpemedim sarılamadım der.
bizim bi arkadaşımız vardı asıktı bi kıza ailesi istemiyor diye gitti başkasıyla nişanlandı unuturum diye beraber dışarı cıktığımızda kızın haline ben üzülüyordum ya kaçıyordu çocuk kız elini tutsa çekerdi bi de kızgın kızgın bakardı kıza sanka kızın suçu.bi de burdu cok gay hikaleri duyduk ondanda kuşkulanmadım diill acıkcası.
ya içini karartmak istemedim amafikir olsun diye anlattım canım bana normal gelmedi
hadi yüzyüze cekiniyor diyelim telde msj fln illaki belli eder yani onun fırsat kollaması dolanması lazım peşinde bilmiyorum umurım aydınlanır cok geç olmadan
jamine biraz zor olacak ama şimdi uzak durma zamanı
kendini tut, arama sorma. hiç üstüne düşme
2 hafta idare et böyle, onun yaptığı gibi davran.
baktın hiç sormuyor seni
ondan sonra al karşına konuş
inceldiği yerden kopsun diyerek yap kavganı.
çünkü dünkü tavrı hiç hoş değil mantıklı değil.
bu nişanlılık süreci vs. değil, araya soğuma girmiş.
kesinlikle katılıyorum hiç hoş değildi çok kırıldım, ben de onunla ilgilenmedim yeğeniyle ilgilendim oynadım yengesi oğlum amcanın nişanlısı o elinden mi kapacaksın amcanla bozuşmayalım flaan dye espri yaptım ben de valla buldum çıtırı bırakmam yeni sevgilim budur dedim hiç oralı olmadı ters ters keyfin bilir benlik bişe yok falan dedi.. yarın tatile gidiyorum annemle bi hafta görüşemeyiz zaten ben de aramam keyfime baktığımı düşünsün geldiğimde de görüşmeye hevesli olmayayım bakalım ne olacak baktım o da umursamıyo karşıma alır konuşurum nişan yaptık diye istemediğin hiçbişeyi yapmak zorunda değilsin ailenin arkadaşlarının vs zoruyla benimle birlikteysen yol yakınken vazgeçelim ben senin gibi bi adamla evlenmek istemiyorum derim olur biter, eğer kısmetse zaten kopmayız yok hayırlısı değilse zaten allah ikimizinde yolunu açık etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?