Beni bu kadar basit görmesinin nedeni?

defalarca ayrılıp barıstık dıye benı bu kadar basıt goruyor dımı?
Sizi basit gördüğünü nereden çıkardınız ben anlamadım. Adam dengesiz, kuyruk acısı var. Mutsuzluğunun acısını sizi huzursuz ederek çıkarmaya çalışıyor. Siz yüz vermeyince iyice ezik tavırlar içine girmiş. Yani eminim o da biliyordur bu saatten sonra bir araya gelemeyeceğinizi ama demek ki zevk alıyor sizi rahatsız etmekten. Ben olaydan bunu çıkardım yani. Hiç ağız dalaşına girmeyin, direkt savcılığa gidin. Bunun gibiler ancak o dilden anlar.

Benden özür dilemıyo dılemıs olsa hanı artık olmaz bıttı derdım..Gel bulusalım dıyo burnundan kıl aldırmıyo ayrıca netten kendıne kadın arayacak kadar basıtlesmıs

hani özür falan dilese anlıcam ben de kıbarca anltırım bu ıs bıttı .. ama gel goruselım bırbırımızı ozledık dıyor bırde neetten kendıne kadın arıyor bulamadıgıgı ıcın yazıyor tersleyıncede kendını bırsey sanma dıyo benım kosarak on gıdecegımı falan dusunuyor hala bır havalar bır tavırlar gormen lazım

Benden özür dilemıyo dılemıs olsa hanı artık olmaz bıttı derdım..Gel bulusalım dıyo burnundan kıl aldırmıyo ayrıca netten kendıne kadın arayacak kadar basıtlesmıs

Ben de okuldan sadece 1 ay kadar kısa süre tanıdığım sonra ayrıldığım birinden kurtulmak için seneler sonra nişanlıyım diyip öyle kurtulabilmiştim. Nişan mişan yok. aramasın diye. Netten birini aramak basit bişey değil ki artık islami evlilik siteleri bile var. Etrafta yoksa ne yapsın.. Benim gördğüm erkeklerin çoğu öyle.. Sanki bişey yokmuş gibi ararlar, sanki herşey normalmiş yazmaya çalışırlar.

Bak güzelim buraya yazana kadar savcılığa git. Yineliyorum numaranı değiştir. Ayrıca sosyal ağlardaki hesaplarını kapat ki ordan ulaşamasın sana. İlla başka akıl istiyorsan tut iki-üç adam ağzını burnunu kırdır. Daha ne diyelim...

İşte bunlar sizi küçük gördüğünden değil, kendi mutsuzluğunun acısını sizden çıkarmaya çalıştığından bence. Çok hastalıklı bir tipmiş.

bi süre sosyal medya kullanma.
numaranı değiş.
ortak arkadaşlarınızla arana mesafe koy.
zamanla vazgeçecektir.

numaranı değiştir hatta kendi adına alma hattı
sosyal medyadan uzak dur .
savcılık ile tehdit et .

Cevap verme numaranı değiştir bence başını alamazsın yoksa şikayette bulun birde gözü korksun biraz hemde belki rahat bırakır seni

sızı basıt gormesının nedenı kendı basıtlıgı
sıkayet edınde gorsun gununu

numaranı değiş

valla bence basit görmüyor. önceden görüyorsa da artık görmüyordur. :) çünkü yeterince göstermişsiniz istemediğinizi. onun tek problemi şu anda sindiremiyor olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…