- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
defalarca ayrılıp barıstık dıye benı bu kadar basıt goruyor dımı?Mesajlarıyla savcılığa gidin.
Onun seni nasıl gördüğü önemli değil dedefalarca ayrılıp barıstık dıye benı bu kadar basıt goruyor dımı?
Onun seni nasıl gördüğü önemli değil de
Senin onun nasıl biri olduğunu görmen iyi olmuş...
faceden yazıyor arkadaslarıma yazıyor bır ara kapıma dahı gelmıstı kız bulamayınca cıldırdıTelefon numarani degistir
Facenide kapat. Arkadaslarina da soyle engellesinler. Ya da deki savciliga vericem, hatta ver. Hicbir mesajina iyi yada kotu bir cevap vermefaceden yazıyor arkadaslarıma yazıyor bır ara kapıma dahı gelmıstı kız bulamayınca cıldırdı
Direkt savcılığa git, numaranı değiştir. Asla muhatap olma. Tanımaya çalıştığın kişiyle samimiyetiniz ne boyutta? Duruma göre ona da bahset olanlardan.
ilk iş tel numaranı değiştir. ikinci olarak sosyal medya hesaplarını kapat ya da onu tamamen engelle ikinci ortak arkadaşlarınızla özellikle sana haber getirenlerle görüşme çünkü sana haber götüren ona da haber götürürü. artık böyle saçma şeylerle uğraşacak yaşı çoktan geçmişsin... evlen demiyorum ama en azından kavgasız gürültüsüzü sakin bir ilişki yaşa....Arkadaslar eski bir üyeyim cok uzun zamandır bu siteye gırmıyorum ben bundan 2 yıl önce nısanlımdan ayrıldım kendımızde anlasamıyorduk aılesı yuzundende ipler kotu bu süre zarfında cok barısıp ayrıldık neyse 6 ay önce kokten bıtırdım ve bu internet sitenlerınden kendıne kadın aramaya baslamıs bunu ortak arkadasımız soyledı ben bunun aılesını ıstemıyordum oda atamayacagını soyledı 6 ay once.. gecenlerde yıne mesajlar mesajlar mesajlarındada bulusalım goruselım dıyo serefsız .. 1 ay cevap vermedım ama dayanamadım sonra Bende actım agzımı yumdum gözumu sen benı ne sandın oyuncakmı? küfürlerime ragmen yazmaya devam ettı aılesıne yazdım sahip cıkın oglunuza yakamdan düşün .. buna ragmen devam ettı lanet herıf ..Tanımaya calıstıgtıgımdaa bırı vardır sımdı ben buna ne yapayım? kadın bulamıyor bana yazıyo..Bırde utanmadan soyledıgı sey yakısıklıyım karıyerımde var bana kızmı yok kendını bırsey sanma!! yıne baslayacak en fazla dayandıgı süre 2 ay lanet hefır 4 yılımı zıyan ettı hala yaptıgına bak benı ne olarak goruyor anlamadım..Bu arada son olarakta yazdıgı senın yuzunden bitti hırsın yüzünden ailemi istemıyorsun senın yuzunden bu yasta bekarım..Ailem dyorkı bu adam basına bela olacak ben ne yapayım bu serefsıze 36 yasında bende 28 bulamıyınca yıne saldırırmı serefsız?
yok benımkı dik kafalılıgından bittisen şu nişanlısı 300 küsür milyarlık kredi çeken üye misin ?
Arkadaslar eski bir üyeyim cok uzun zamandır bu siteye gırmıyorum ben bundan 2 yıl önce nısanlımdan ayrıldım kendımızde anlasamıyorduk aılesı yuzundende ipler kotu bu süre zarfında cok barısıp ayrıldık neyse 6 ay önce kokten bıtırdım ve bu internet sitenlerınden kendıne kadın aramaya baslamıs bunu ortak arkadasımız soyledı ben bunun aılesını ıstemıyordum oda atamayacagını soyledı 6 ay once.. gecenlerde yıne mesajlar mesajlar mesajlarındada bulusalım goruselım dıyo serefsız .. 1 ay cevap vermedım ama dayanamadım sonra Bende actım agzımı yumdum gözumu sen benı ne sandın oyuncakmı? küfürlerime ragmen yazmaya devam ettı aılesıne yazdım sahip cıkın oglunuza yakamdan düşün .. buna ragmen devam ettı lanet herıf ..Tanımaya calıstıgtıgımdaa bırı vardır sımdı ben buna ne yapayım? kadın bulamıyor bana yazıyo..Bırde utanmadan soyledıgı sey yakısıklıyım karıyerımde var bana kızmı yok kendını bırsey sanma!! yıne baslayacak en fazla dayandıgı süre 2 ay lanet hefır 4 yılımı zıyan ettı hala yaptıgına bak benı ne olarak goruyor anlamadım..Bu arada son olarakta yazdıgı senın yuzunden bitti hırsın yüzünden ailemi istemıyorsun senın yuzunden bu yasta bekarım..Ailem dyorkı bu adam basına bela olacak ben ne yapayım bu serefsıze 36 yasında bende 28 bulamıyınca yıne saldırırmı serefsız?
Hayatından çıkarmışsın, önüne bakmışsın, artık onun ne düşündüğü pek önemli olmasın..
iki yol var. ya tüm sosyal medya hesaplarını, mail adreslerini, telefon numaralarını gerekirse ev telefonunu değiştireceksin.
asla cevap vermeyeceksin. küfür de etmeyeceksin yani.
ya da tüm hesapların açık olarak savcılığa bildireceksin savcılık böyle meseleleri 1 hafta içinde incelemeye alıyor. tehdit hakaret vs gibi. daha sonra gerekirse hepsini değiştirirsin.
ama seni basit görmüş görmemiş ne önemi var? kendisi basit zaten!