Mesleğiniz nedir?
okul okumak kolay değil. yakın bir zamanda hamilelik düşünürken bana pek mantıklı gelmedi..
herhangi bir el beceriniz var mı ? ufaktan hobi gibi başlayıp zamanla e-ticarete dönüşebilecek ?
mesleğinizi merak ettim sakıncası yoksa yazar mısınız?
Mesleğinizi merak ettim.
Bu kadar nefret ediyorsaniz yeni bir bölüm okumak en mantıklısı. Ama sizin sagliktan ogretmenlige hatta katiplige geniiiis bir seçenek deryaniz var. Bence kendinizden emin olmak için meslek yönelim testi tarzı bir seyler uygulatin kendinize.
Kim severek calisiyor. Kaldiki su kotu devirde resmi tatilleri maasi iyi olan memurluk mesleginiz var. Haberiniz varmi 12 saat yeri geliyor ayakta cakisiyoruz asgari ucrete.sukredin
Mesleğiniz nedir çok merak ettim.
Açıköğretim den tıbbi sekreterlik yada sağlık yönetimi okuyabilirsiniz. (Sağlık alanında ilgim var dediğiniz için) sonra da kpss ye hazırlanırsiniz
Senı bıraz ev hanımı olmak paklayacak gıbı duruyor
Mesleğiniz ne?
Ben mesela hukuk okudum- ama yillarca IT departmaninda çalıştım. Şimdi bir bankadayim. Yanı kesişen meslek gruplarina yönelebilirsiniz
Bu duruma dustuysen cok tehlikeli. Ben de bu durumdayim da.şu an ne istediğimi bende bilmiyorum tek derdim bu mesleği bırakmak
Aslında mutlu olduğun işi yapmak mühim olan. Ama bence siz çok tedirginsiniz yeniden başlamaya. Şu anki işinizi sevmek,daha farklı yaklaşmak mümkün müdür acaba, rahatken, maaşı iyi iken, iş saatleri belli iken?
Oda olabilir ama şartlarınızı düşünerek açıktan okumanız daha mantıklı geldi bana. Açıktan okumak oldukça kolay 1.5 senede bile bitirebilirsiniz+ bu süreçlerde kpss ye de yavaştan hazırlanırsiniz. 2 yıl kpss ye hazırlanırsiniz büyük ihtimalle de atanirsiniz. Evliliğinizi planlarınızı etkilemez bu yol.mümkün oldukça kendimi ifade etmeye çalıştım. herşeyin farkındayım ben öğrenciyken 12 saat fırının içinde çalıştım simit sattım inanın bu kadar mutsuz değildim.
peki anesteziye ne diyorsunuz ?
Bu duruma dustuysen cok tehlikeli. Ben de bu durumdayim da.
Bazilari vardir sanslidir. Salt bir yetenegi vardir, ses , resim gibi onun uzerine yogunlasir.
Bazilari da kararsiz kalir hep.
Sorun su , meslegini biraksan da istedigini bulamayabilirsin.