- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Bir kardeş arıyorum hiç bırakmayacak durumu müsait olan geliversin
O kadar iradesizim ki kaç senedir veremedim 10 kiloyu.
Boy 167
Kilo 65 QUOTE]
Benim boy 155 kilo 60 indi.61-62 olabiliyor.diyetisyenim yeterli memnunsan sağlıklı yaşama devam et, diyete gerek yok dedi.ama ben 55 de bırakmak istiyorum.10 sizin için ideal mi? Bence şu an sağlıklısınız.boy farkımız 12 cm.ayrıca diyet grup günlük çok var.anlaşılan siz bırakıyorsunuz .buna siz çözüm olacaksınız
Canim sık sık mesaj yazabilecek misinbende çok iradesizim.. birbirimize yardım edelim..
İnsan evde alınca böyle uyur kilo alırişten çıktım yeni iş bulana kadar yazabılırm. çalısırsam da akşamları..
uyumuşumdurmdan uyumaya baslıcam galıba yıne.. evde olunca böyle oluyo ya
atıyım kendımı gezmeşlere o zman ben iş bulana kadarİnsan evde alınca böyle uyur kilo alır
Tamam devamli yazabileceksen diyet arkadasi olabiliriz
maşaallah maşşallahBugün sabah
taze incir
İki dilim kadar kaşarlı tost küçüktü ama
Zeytin saymadim
Öğle
1 şeftali
Şimdi
sirkeli 1 bardak su
bende yeşilçay içicem bırazdan miss gbiÇok aciktimda acligimi baski altında tutmak zor onun için sirkeli su ictim
abla mı desemmBen 32 yaşında 2 cocuk annesiyim
Bugün yediklerim yazdım
Sakın pasta yeme ha çok kalori onun yerine tatlı taze incir ye benim gibi
Cok yememissin bence aksami da planla benim kıyamet aksam kopuyor bütün gün aç bekleyebiliyorum aksam olunca patlama ye ye sonu mu varmaşaallah maşşallah
ben 1 salatalık 1 domates 1 biber doğradım kaseye üzerine peynir çörekotu 3 siyah 1 yeşil zeytin çk az da yağ damlattım yedimsabahları bunu yemeyi sevıyorum sence nasıl ?
sonra bi küçük top dondurma ve taze incir yedim. sonra uyumusumm
şimdi kalktım bi kaçık karışık kızartma 4 kaşıkta yogurt yedimm
çok mu yemişim
ne yemeliyim sence akşam ?Cok yememissin bence aksami da planla benim kıyamet aksam kopuyor bütün gün aç bekleyebiliyorum aksam olunca patlama ye ye sonu mu var
Diyet arkadaşıyiz boşver senli Benli konuşalım abla resmiyet katar aramiza benceabla mı desemm
Canim aksam insan çok açıkıyor tahıllı birseyler ye ben süt sade yulaf bir kaç tahıllı bisküvi koyup yiyecegim tok tutuyor diğer türlü aklın yemekten çıkmıyorne yemeliyim sence akşam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?