Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

SendebenBendesen

Hayret edersin!! (^o^) 72📀72
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
1.519
1.653
133
Bir kardeş arıyorum hiç bırakmayacak durumu müsait olan geliversin
O kadar iradesizim ki kaç senedir veremedim 10 kiloyu.
Boy 167
Kilo 65

Son düzenleme:
Evet yaprakcim kilo normal görünüyor ama vücut şeklim anormal erkek gibi incecik bel yok karnım sarkık
Hamilelikten sonra veremedim vereceğim inşallah her yolu deneyeceğim senin günlüğünude takip ettim
sanada biraz azim lazım kolay gelsin şeker

Yoğurt kürleri karın bölgesinde başarılı sonuçlar veriyor.akşam son ara öğün zararı olmasa dene.bir de ayakta iken kalçadan bel bölgesini sağa sola çevir,ayaklar omuz hizasında gibi açık dursun.bulaşık yıkarken ,salata yaparken çok yaparım.ben faydasını gördüm dans et göbek dansı.

işten çıktım yeni iş bulana kadar yazabılırm. çalısırsam da akşamları..
uyumuşum durmdan uyumaya baslıcam galıba yıne.. evde olunca böyle oluyo ya

İnsan evde alınca böyle uyur kilo alır
Tamam devamli yazabileceksen diyet arkadasi olabiliriz
atıyım kendımı gezmeşlere o zman ben iş bulana kadar o zman da cafelerın dilim pastaları rahat bırakımıyoo.

canım sen kaç yasdındasın ?
bide bugun neler yedın say bakalım

Bugün sabah
taze incir
İki dilim kadar kaşarlı tost küçüktü ama
Zeytin saymadim

Öğle
1 şeftali
Şimdi
sirkeli 1 bardak su
maşaallah maşşallah
ben 1 salatalık 1 domates 1 biber doğradım kaseye üzerine peynir çörekotu 3 siyah 1 yeşil zeytin çk az da yağ damlattım yedim sabahları bunu yemeyi sevıyorum sence nasıl ?

sonra bi küçük top dondurma ve taze incir yedim. sonra uyumusumm

şimdi kalktım bi kaçık karışık kızartma 4 kaşıkta yogurt yedimm

çok mu yemişim

Cok yememissin bence aksami da planla benim kıyamet aksam kopuyor bütün gün aç bekleyebiliyorum aksam olunca patlama ye ye sonu mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…