- 26 Ağustos 2016
- 4
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Ay bebeğim inşallah ideal kilona gelirsin. Yüzün güluyor ama gözlerinde hüzün varMerhaba kızlar,
ben iradesizliğin sözlük anlamıydım. 23 yaşımdayım hala dombili dombili geziyorum. ama 3 ayda 16 kilo verebildim, hala veriyorum. Uzun uzun yazmayacağım hakkında bir video çektim. Aranızda olmak çok güzel!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/diyet-basari-oykuleri.570/Merhaba kızlar,
ben iradesizliğin sözlük anlamıydım. 23 yaşımdayım hala dombili dombili geziyorum. ama 3 ayda 16 kilo verebildim, hala veriyorum. Uzun uzun yazmayacağım hakkında bir video çektim. Aranızda olmak çok güzel!
merhaba ben kesinlikle varim cok ciddyim hamd olsun bu konuda artik bende tirois hastasiyim ama haplarimi alip kontollerime gidiyorum aynen dedigin gibi cok zor kilo veririm bide yemeyi severim metabolizmam cok yavas cok usandim bu halimden senin gibi kendimle bariaik olmak isdiyorum seni takibe alicam tebrik ederim vallaMerhaba kızlar,
Ay yemeğin tam benim diyetime göre çok beğendim
Tesekkur ettimAy yemeğin tam benim diyetime göre çok beğendim
Afiyet saglik olsun
noldu kız senin 5 günde 5 kılo dıyetiGünaydın yarım kilo daha atmışim bedenimden.
Bugün koye gideceğiz pazartesi diyete devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?