• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENİ BENİMLE Mİ ALDATTI?

Bir önceki konunuzdan, bu konuya hangi ara geldiniz yahu? Şu adam dönülecek adam mı diyeceğim ama sizin kafa yerinde değil bence. Kendiniz için psikolojik yardım alın. Böyle devam ederseniz, yazık olacak.

Forumda bazı üyeler var, aynı meseleleri temcit pilavı kıvamına getirip, bir adım ileri gidemiyorlar. Sizde de var bu durum. Yazdıklarımız da boş o yüzden. Şahsen sizin konularınıza son yazışım. Zira akıl sağlığımı olabildiğince korumaya çalışıyorum. :confused: Hakkınızda hayırlısı artık, ne diyelim.

Sevgilime hiç güvenim yoktu. Bu sadece his olarak öyle düşündüğümü sanıyordum somut olarak bir şey yoktu. Arkadaşımla otururken ben yapmaz o dedim gel dedi içini rahatlatalım dedi Onun wp sinden mesaj attık hemen döndü yanlışlık olmasın yazdı. Sonra hemen bana yazdı neden beni işletiyon diye bende yok dedim o ben değilim deyinde baktım fake hesaba yazdı hemen işte o kişi ben değilim yanlışlık var beni işletiyon gerçek kişi isen görüntülü arıyorum aç gibisinden şeyler yazdı. Sevgilin var mı sorusuna var dedi. Ama görüntülüyü aç dedi bizde ekranı karartıp açtık adam gayet rahat sigara içiyor 2 dk konuşmadan sustu ve kapattı. Fake numaradan dedimki kız arkadaşını bulurum yazarım deyince engelledi direk. Zaten şu aralar aramız limonu sevgilimle bana geçen evliliği uzun süre düşünmediğini ima etti falan fılan. Yani şimdi bu adam beni aldatmış oluyormu

Pöfff.. Yaşınız 15 'ten büyükse lütfen gidip bir psikoloğa falan görünün...

Madem güzellikten anlamıyor sizde silah zoruyla kaçırıp nikah kıyacaksınız. Yok anlamaz sizin fedakarlıklarınızı bu adam. Aldattı yalan söyledi sövdü herşeyi affettiniz ama adam anlamıyor.
Bir de kötü kalpli annenizi asla aramayın da rahat etsin kadıncağız. Alkolik tek zaafı kadınlar a hayır diyememek olan kocanızla mis gibi yaşayın.
Abla tavsiyesi 3-4 çocuk da yapın ancak düzeliyorlar.

Eski konuları hatırlamıyorum ama şu davranışı gösteren biriyle ben de evlenmek istemezdim. Çok sevsem bile

Hahaha bende bunu yapmıstım 16/17 yaslarinda :dondurma: ama ne hikmetse anlamıştı oda , artık yazımdan mı konusma stilimden mi bilemıyorum:halay:

Back