• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENİ BENİMLE Mİ ALDATTI?

Bunu farkındaysan alışkanlıktır diye düşünüyorum. Evet, kesinlikle uzaklaşman lazım. Ömrünü bu adamla heba etme. Gençliğin elden gidince haline çok yanarsın.
peki nasıl uzaklaşacam ben sanki onunla konuşmasam ölecek giyibim onsuz hayat yok giib

Aldatma bunun neresinde? Gerçekten bu durumda aldatıldığınızı ciddi ciddi düşünüyorsanız acil psikolojik destek alın. 27 yaşında olmanıza hayret ettim adam sizinle evlilik düşünmemekte çok haklı, siz de büyüyüp olgunlaşana kadar kimseyle evlilik düşünmeyin bence

kendinizi bu komik durumlara sokma çabanız niye anlayamıyorum. adam rakı masalarına meze yapıyordur şimdi sizi.

Allah ailenize sabır versin,sizin adınızâ hiç üzlmüyorum kendi degerinizi ve sayginliginizi böyle bir kisi icin zedeliyorsunuz. Bi konu bitmeden bitanesi açiyosunuz,size etmedigi kalmadı ama ısrarla yakasina yapıştınız bu adamın pardon "adam "dedim.... ergenin pesine.

Bir insanın kendine yaptıgı kütülügü cümle âlem bir araya gelse yapamaz......

Back