• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENİ BENİMLE Mİ ALDATTI?

prensesindiyari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
59
-7
3
32
Sevgilime hiç güvenim yoktu. Bu sadece his olarak öyle düşündüğümü sanıyordum somut olarak bir şey yoktu. Arkadaşımla otururken ben yapmaz o dedim gel dedi içini rahatlatalım dedi Onun wp sinden mesaj attık hemen döndü yanlışlık olmasın yazdı. Sonra hemen bana yazdı neden beni işletiyon diye bende yok dedim o ben değilim deyinde baktım fake hesaba yazdı hemen işte o kişi ben değilim yanlışlık var beni işletiyon gerçek kişi isen görüntülü arıyorum aç gibisinden şeyler yazdı. Sevgilin var mı sorusuna var dedi. Ama görüntülüyü aç dedi bizde ekranı karartıp açtık adam gayet rahat sigara içiyor 2 dk konuşmadan sustu ve kapattı. Fake numaradan dedimki kız arkadaşını bulurum yazarım deyince engelledi direk. Zaten şu aralar aramız limonu sevgilimle bana geçen evliliği uzun süre düşünmediğini ima etti falan fılan. Yani şimdi bu adam beni aldatmış oluyormu

Niye dertsiz başına dert açıyorsun ki? Gerçekten şüpheleniyorsan ve olacağı varsa olur. Ayrıca adamla evlilik düşünüyorsun sonra da şüphelerin de var. Bence yol yakınken kendini kenara al ve iyice düşün.

Ben bu ilişkiden ne bekliyorum.

Peki sevgilin sana aynısını yapsa ne hissedersin?

Başlığı okuyunca "beni benden alirsan seni sana birakmam" geldi aklıma. Serbest çağrışımlarım beni de öldürecek🙄

benim de aklıma benii benimlee bıraaak benii benimleee bu cehennemdee şarkısı geldi :D

bence ikiniz de kendinizi kendi halinize bırakmanız gerekiyor aslında.

Back