• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni altin kafese koydular .. ille de EViM dedim :))

çok ferah ve pırıl pırıl... Sağlık ve mutlulukla oturun inşallah huzur eksik olmasın yuvanızdan:nazar::1hug:

evin çok sıcak sevdiklerinle saglıklı ve mutlu yaşayın bişey sorucam mutfak camında cam stickerı mı var çok hoş duruyor

edacim tsk canim.. yok canim sticker felan .. neyi öyle gördünki acaba calilar var evin önünde onlarimi dion ki :uhm:
yesil olanda tül .

haha avatarda süper haa :))

edacim tsk canim.. yok canim sticker felan .. neyi öyle gördünki acaba calilar var evin önünde onlarimi dion ki :uhm:
yesil olanda tül .

haha avatarda süper haa :))

off ne safım ben yaa ben senin çalı dediğin şeyleri stcker sandım çok hoş duruyor tekrar güle güle otur evinde canım inşallah benim evimde böyle senin evin gibi güzel olur :asigim:

evinee bayildim sekerim.. maviss maviss insanin ruhuu aciliyorr yahuu... resimlere bakinca yüzümde tebessümler olusdu gercekden=)))
gülle gülle agiz tadiyla otur esin ve bebeginle=))

Vaovvv benim rengimm turkuazzz bayıldımmm muhteşemmm özellikle salon delikafadulden Benim salonunda turkuaz.bu arada duvarların desenli boyalı felan nasıl birşey o pek çıkaramadım canım alkisalkisalkis

ay ne şık ne modern ne orjinal..
Mavi mavi ben de maşallah diyorum canım:nazar::nazar::nazar:

opuyorumnanaktancok tesekkür ederimm

Vaovvv benim rengimm turkuazzz bayıldımmm muhteşemmm özellikle salon delikafadulden Benim salonunda turkuaz.bu arada duvarların desenli boyalı felan nasıl birşey o pek çıkaramadım canım alkisalkisalkis

canim desen yapmak icin rulolar var bak sana resmini koyuyorum. benimki farkli desen ama böle oluyo yaniii

musterrolle.jpg

Güle güle oturun mutfak masanızı nerden aldınız acaba çok hoşmuş

poco dan aldim canim.. sanirim TR de henüz yok magazalari:bbo:

eviniz sevdiğin renklerden o kadar belli oluyorki cıvıl cıvıl insanı neşe kaplıyor bakarken bile:)

ayy ev değil çocuk yuvasımı diyim kreşmi diyimm süslüüüü kokoşş öyle biyerr :):)))
çok şekerrrr..
ama cesaret isterr mavi ve yeşil uymaz diye düşünürdüm ama iyi uydurmuşsunn :)))
senmi tasarladın tebriklerrrr

çok zevklisin çok da süslüsün :) çok beğendim cnm .. benim koltuklar da turkuaz .. bir süre sonra sıkıyo ama :( doğa manzarası da var sanki bir ara koyarsın cnm ..

Back
X