• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni altin kafese koydular .. ille de EViM dedim :))

nasıl ferah nasıl cici nasıl modern bi evin var senin..çookk hoş cnm ağız tadıyla sağlıkla oturun.çok beğendim.yalnız o asma durmuyordur orada inşallah kaldırmışsındır...süüpperr:lepi:

evin çok güzelmiş canım da yatak odanın resmi ikea kataloğundakiyle aynı.ordanmı aldın yoksa katalogdaki resmimi koydun

:roflol: yo kiz ikeadan almadim yatak odami. ama merak ettim simdi bakkk
yatagimi dion dolabimi:S

bu arada yatak odam su an cok farkli bir görünümde. yatagimin üzerinden sarkan komple tül bir cibinligim var- ve siyah beyaz yolluklarim. pencereyede boncuklu beyaz ipp tüllerden astim.

oturma odamdaki asma durmuyor desperate :D

canım evin çok şirin sıcacık. ağız tadıyla oturun inşallah. efenin odasına bittim çok güzel olmuş:)) ama mavi cidden cesaret isteyen bir renk sen tonlarıyla kombine etttiğin için boğmamış.
birde yatak odasının duvar boyası pek uymamış sanki. duvar kağıdı veya daha değişik bir renk kullansan çok daha hoş olur. kırmızını tonlarını kullanabilirsin mesela. siyah yatak örtünde var cuk oturur. akılında bulunsun tatlım:)))

tskler fistiklarr..

aquam canim kagit yapmayi düsündük ama dolaptan dolayi biraz zahmetli olacak :))

Allah agiz tadiyla oturmanizi nasip etsin, cok sirin evin.
Televizyonun ayindan bendede var. Izlemesi cok güzel ama cok kaba geliyor bana.

evet yagmurcum.. 5 yildir bu kolos oturma odamda yer kapliyor :))
bozulsun diye gözünün icine bakiyorum ama nerdeee :)) $öle en gözelinden bi plazma hec fena olmazdii

Vallahi bende öyle ama plasmalarinda görüntülerini sevmiyorum mirmirmirmir
Birtaraftan bozulsun diyorum birtaraftan yok yok ii diyorum.

çok şirin çok güzel bi ev yatağını köşe takımını çok beğendim bebişin odasıda ayrı bi güzel tabi opuyorumnanaktan mutlulukla sağlıkla oturun :nazar:

hayatım eğer durumunuz şimdi plazma almaya müsaitse. salondakini yatak odasına koyun salona plazma alın. gerçi biz tam tersini düşünüyoruz ama. yatak odasına yatağın tam karşısına duvara plazma alalım diyoruz. bakalım hayırlısı:))))

ilk ressimler açıldıgı an çok şaşırdım ve tebessüm ettim böle yanlız oturan evlilere imreniyorum rabbim mutlu huurlu günlerde yaşamak nasip etsin inşallah

aquam yatak odasinda tv icin yer yok bebegim dolu 3 duvar.. birindede pencere var zaten.
ama yatak odasindada tv keyfi baska canimm

kalfa tskler hayatim darisi basina diim o zaman.. daha güzeli senin olsun insallah

Mavi ve yeşil en favori renklerim... Ve en güzel tonlarını seçmişsin... Çok güzel olmuş.. Güle güle oturun inşallah.

Back
X