Beni altin kafese koydular .. ille de EViM dedim :))

renklerle oynamayı seviyosun ama yakışmış canım Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin

Allah'ım ne güzel canlı canlı pırıl pırıl bir ev...
Bayıldım uyumuna herşeyine...

Rabbim ağız tadı ile bol sağlık bereket mutluluk huzur ile oturmayı nasip etsin...
geçim sıkıntısını hiiiiiç yaşatmasın inşallah:Saruboceq:olumunekankayizsmile

ayy ne hos cıvıl cıvıl rengarenk alısımıısn dısında bır renk uyumu tutturmussun hosta olmus canımm güle güle oturunn

çok güzel cıvıl cıvıl güle güle oturun. Eviniz bahçeli bir yerde mi bana mı öyle geldi tam gözükmüyor ama sanki bütün odaların penceresinden ağaçlar gözüküyor gibi.

tsk ederim kizlarr

ilgaz cok dikkatlisin canim. evet bahceli ev..
ama burasi geneli yesillikk...
ufak bir sehirde yasiyorum.

eviniz çok güzel :nazar:güle güle oturun

aşkitomm allahım uzun ömür içinde çolugunla çocugunlaa saglıklı mutlu bir şekildee yaşamak nasip etsinn

ALLAHIMMM bu nasıl güzel dekore edilmiş bi ev çok ferah bayıldım yaaa ama bişey sorcam köşe takımındn memnunmusun misafirler ağırlarken ya da kalacak olduklarında falan bende yaza evlenicemde inşallah köşe takımlarına takmış durumdayım özelden msj atarsan çok sevinirimmmm

çok güzel zevkli döşenmiş gerçekten.
mutlulukla oturun inşallah... :nazar::nazar:

Allahım benim hiç böyle güzel evim olmuycak.. :sinifsinif:

çok şirin bi ev galiba maviyi çok seviosun:)cocuk odasına girişteki perdeyi nerden aldın çok beğendim yaa:))

maviş maviş çok güzell yaaa. salondaki sandalyelere bayıldım ya. çok güzeller. maşallah diyeyim. güle güle oturun.

Back
X