- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim öyle güzel yaşlardasın ki
ama bu çocuk anladığım kadarıyla senin düşündüğün gibi bakmıyor sana
hoşlandığını öğrenince ''elde tutma'' amacıyla da bakar bunlar misal..
ve 22-27 olsanız uygun da, 17-22 yaş uyumsuz olur zaten
biri üniversite çağında, öteki lise
iyisimi sen önüne bakmayı dene, ne olursa olsun yazma
yıl olmuş 2015 ama bizim adamlarda hala kaçan kovalanır mantığı işte..
o isterse zaten peşine düşecektir
okuluna bak ve en azından okulundakilere bak
Bende başlığı okuyunca sevgilisi evden arabayla vs aldırmıyor sandım vay be kk hatunları kendini aştı buna bile konu açıldı dedim iyi mi
Başlık 'beni aldirmiyor' olunca sevgilin yüzündeki benini aldirmiyor senin israrina ragmen falan diye bir senaryo yaziverdim 2 saniyede nedense
Belki gercekten senden hoşlansamişsa bile, fake hesaptan dolayi nasil guvenirim diye düşünmüstur canım. Eger konuşma şansıniz olursa cekindigin için o şekilde ulaştığını falan soylersin
çocuğun da yaşı küçük derken onu da 17 sandım Olgun olmayabilir ama o kadar da küçük değil bence 22yaşındaki bi erkek
Eminim ki oda bana karsi hiçbirzaman bos degildi.
Senden hoşlanmamış demek ki. Yazma. Baştan yazarak en büyük yanlışı yapmışsın zaten. Hiç ilgilenme. Mesaj atarsa da cevap verme. Belli, senden hoşlanmamış...Bir ay önce birisinden hoslanmaya basladim, 17 yasindayim, kendisini dügünde görmüstüm ve uzaktan akraba oluyor. Ilk zamanlar benden hoslandigini sanmistim, çünkü öyle bana bakiyodu göz göze geldigimizdede gözünü hemen baska yere çeviriyodu. Sonra ben bi delilik yaptim, fake bir hesap açtim ve onunla yazistim. Benim kim oldugumu çok merak ediyordu, israrla kim oldugumu soruyordu. Sonra ben bi deliligin üstüne yine bir delilik yapip kim oldugumu söyledim. Beni çikartamamisti. Sonraki gün dügün vardi, beni orda görürsün dedim. Sonra dügünde beni farketti, çok havaliydi ama bakiyordu. Ertesi gün ona yazdim, beni gördünmü dedim. Ozamandan beri cevap yok. Hiçbisey yazmiyor sadece mesajlarima bakiyor, sizce ne yapmaliyim?
Hayaller paris ..
17 yaşında ve sevgili arayışında..oturda derslerine çalış yavrum..demekki seni çocuk veya güzel görmedi..
demekki gordu seni begenmedi o yuzden iliskiyi tamamen bitirmek istedi. yada ayni dugundeki seni tanıyan bi oglana sordu kim bu kiz neci diye oglanda bulasma o kiza vs. seyler dediyse o yüzden de yazmamis olabilir. ustune gitme bosver yazma unut gitsin. yasanmamis say ve bidaba boyle bi yanlis yapma.
üzülme canım. yasin ufak daha iyilerini bulursun.
üzülme canım. yasin ufak daha iyilerini bulursun.
haklısın canım. her işte bir hayır vardır belkide en iyisi bu senin için. hep kötü şeyler düşünme belki de fırsat bulamamistir yada başka bişey olmuştur.Haklisiniz. Üzülmeye bile deymez, yineden insan kiriliyo. Bari bi mesajima cevap verseydi, okadarmi zorduu
haklısın canım. her işte bir hayır vardır belkide en iyisi bu senin için. hep kötü şeyler düşünme belki de fırsat bulamamistir yada başka bişey olmuştur.
Sizi görmüs ve begenmemis.
daha gençsiiin dur bakalım hemen böyle niye nedenlere girme.cevap yazmadıysa sen de yazma.hatta yazsa bile cevap verme derim ben.koşma peşinden salla gitsin...