22 yaş küçük işte
Zaten öyle olmasa, adam gibi bir cevap yazardi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 yaş küçük işte
Başlığı okuyunca "biri yüzündeki beni aldırmıyor" sandım "size ne belki halinden memnun" yazacaktım ki içerik başka çıktı
ben de evinden aldırmıyor falan sanmıştım bu konu yanlış anlaşılmaya çok müsait :)
ne anlamda küçük 22yaş sahte hesaptan yazan birine son cevabı vermek için mi
Bence hic ugrasma canim sana karsi bisey hissetmiyo
Sahte hesap olsada ben ona açiklamistim neden sahte hesap açtigimi, ailem izin vermiyor demistim zaten, onunda bunu anlamasi lazim. Beni çok merak ediyordu, ve gördü bundanda yüzde yüz eminim. Sonra ben yazar diye bekledim ama yazmadi ve ben yazayim bari dedim. Ozamandan beride cevap alamiyorum ve evet bana bisey yazabilirdi nede olsa kim oldugumu biliyordu.
olayı anladım zaten benim sorum başka. okumuyorsa, askerliğini de yapmıştır tahminimce. küçülsün de cebime girsin küçük falan değil bana göre
Bilmiyorum artik, ugrasmiyorum ama iste aklimdan yüzbin tane soru , neden neden diye düsünüyorum. Beni begenmedimi acaba diyorum ama herkes çok güzel oldugumu söyler, birazcik fazla kilolarim var ondanmi diyorum ama kilo degilmi alirsinda verirsinde onu sorun edermi, sonra belki akrabayiz iliskimiz olsada uzun surmez sonra yuz yuze bakiyoruz ya ondanmi acaba,.. iste ben böyle hergün düsünüyorum ve kendimi bos yere deli ediyorum.
Akraba oldugunzdan olabilir belki duyulur diye korkuyoBilmiyorum artik, ugrasmiyorum ama iste aklimdan yüzbin tane soru , neden neden diye düsünüyorum. Beni begenmedimi acaba diyorum ama herkes çok güzel oldugumu söyler, birazcik fazla kilolarim var ondanmi diyorum ama kilo degilmi alirsinda verirsinde onu sorun edermi, sonra belki akrabayiz iliskimiz olsada uzun surmez sonra yuz yuze bakiyoruz ya ondanmi acaba,.. iste ben böyle hergün düsünüyorum ve kendimi bos yere deli ediyorum.
Sen bakinca oda bakmiş senden hoşlandiğina dair tek işaret yok kendini kandirma.Eminim ki oda bana karsi hiçbirzaman bos degildi.
Sen bakinca oda bakmiş senden hoşlandiğina dair tek işaret yok kendini kandirma.
Akraba oldugunzdan olabilir belki duyulur diye korkuyo
Tatlim bakmadiğin birinin sana baktiğini nasil anliyorsun?Aslinda ben hiç bakmiyordum buna, hatta hiç begenmemistim bile, yasida büyüktü. O bana bakmaya basladi, sonradanda etkilendim ama bu birgün içerisinde olmus bisey degil. Bi eglencede görmüstüm , sonrada dügünde. Iki haftada felan.
Çocuk yazdıklarının ya da yazmadıklarının bilincinde olamayacak kadar küçük değil 22yaştan bahsediyoruz.neden ayrıca yurtdışında askerlik yapılmıyo mu, ay bu konuşma cok sacma yerlere gidecek bence susalımYok ne askerligi, yurtdisinda yasiyoruz. Okumuyorda, bos bos oturuyor.
Olabilir canim msjlarina cvp vermemesi blkide bundandryAynen, bundan korkan çok kisi var. Bana güvenmiyor olabilir.
Tatlim bakmadiğin birinin sana baktiğini nasil anliyorsun?
Çocuk yazdıklarının ya da yazmadıklarının bilincinde olamayacak kadar küçük değil 22yaştan bahsediyoruz.neden ayrıca yurtdışında askerlik yapılmıyo mu, ay bu konuşma cok sacma yerlere gidecek bence susalım