Beni aldirmiyor

Tatlım sana bakması illa seni beğendiği anlamına gelmez. Senin bakışlarını farkedip bakmış da olabilir, herhangi bişey dikkatini çekmiş olabilir yada birine benzetmiş olabilir. Senin yaşlarında ilk adımı kızın atması henüz olgun olmadığınız için anlayışla karşılanmaz, pek hoş görülen bi durum değil yani bu yaşta.

Tatlım sana bakması illa seni beğendiği anlamına gelmez. Senin bakışlarını farkedip bakmış da olabilir, herhangi bişey dikkatini çekmiş olabilir yada birine benzetmiş olabilir. Senin yaşlarında ilk adımı kızın atması henüz olgun olmadığınız için anlayışla karşılanmaz, pek hoş görülen bi durum değil yani bu yaşta.

Biliyorum, zaten ona üzülüyorum ya ben. Bakalim benim hakkimda neler düsünüyo, hiç yapmadigim seydi. Ilk defa birine yaziyorum....

Canım benim, üzülmeni istemem ama bu yaşlarda böyle cesur girişişmler erkekler tarafından pek hoş karşılanmıyor, medeni cesaret olarak görülmüyor. Şu an yazmamasının çeşitli sebepleri olabilir, beğenmemiştir, korkmuştur, hayatında biri vardır.
Çocuğunda yaşı küçük çünküi ne düşündüğünü pek bilemeyiz, üsteleme artık o hesabıda kapat.

anlamaya çalışıyorum kendini kötü hissediyosun. ama kaçan kovalanır sen kovaladığın için o kaçmış kısaca. kovalamaktan kastım hani hesap açıp yazmışsın, ulaşmışsın o açıdan. Biraz zaman geçsin bekle, ondan sonra hiçbir şey ifade etmeyecek. gelip buraya konunu okursun neler düşünmüşüm diye :) Ha bide sadece düğünden düğüne görüyorsan hiç takma yani :)

Canım benim, üzülmeni istemem ama bu yaşlarda böyle cesur girişişmler erkekler tarafından pek hoş karşılanmıyor, medeni cesaret olarak görülmüyor. Şu an yazmamasının çeşitli sebepleri olabilir, beğenmemiştir, korkmuştur, hayatında biri vardır.
Çocuğunda yaşı küçük çünküi ne düşündüğünü pek bilemeyiz, üsteleme artık o hesabıda kapat.

çocuğun da yaşı küçük derken onu da 17 sandım :KK53: Olgun olmayabilir ama o kadar da küçük değil bence 22yaşındaki bi erkek

çocuğun da yaşı küçük derken onu da 17 sandım :KK53: Olgun olmayabilir ama o kadar da küçük değil bence 22yaşındaki bi erkek

Hayatinda hiçkimse yok sormustum zaten. Begenmemis olabilir ama kendide çok güzel degil hani, baya bi egoist birisine benziyor ama.

22 yasinda kendisi

Bir ay önce birisinden hoslanmaya basladim, 17 yasindayim, kendisini dügünde görmüstüm ve uzaktan akraba oluyor. Ilk zamanlar benden hoslandigini sanmistim, çünkü öyle bana bakiyodu göz göze geldigimizdede gözünü hemen baska yere çeviriyodu. Sonra ben bi delilik yaptim, fake bir hesap açtim ve onunla yazistim. Benim kim oldugumu çok merak ediyordu, israrla kim oldugumu soruyordu. Sonra ben bi deliligin üstüne yine bir delilik yapip kim oldugumu söyledim. Beni çikartamamisti. Sonraki gün dügün vardi, beni orda görürsün dedim. Sonra dügünde beni farketti, çok havaliydi ama bakiyordu. Ertesi gün ona yazdim, beni gördünmü dedim. Ozamandan beri cevap yok. Hiçbisey yazmiyor sadece mesajlarima bakiyor, sizce ne yapmaliyim?
DAHA 17 yasındasın ne yapacaksın okulunu oku ....

Başlığı okuyunca "biri yüzündeki beni aldırmıyor" sandım "size ne belki halinden memnun" yazacaktım ki içerik başka çıktı o_O

X