Beni aldirmiyor

Hissettiğin aslında aşk değil beğeni emin ol. Ama beğeni bile bizi şapşirik yapıyor biraz işte :KK14:
Keşke açıklamasaydın kendini demek bir şeyi değiştirmeyecek artık.. Bakışmanız seni beğendiğinden olabilir de olmayabilir de ama, aşık olduğundan değil. Sende aşık değilsin, insan gerçekte konuşmasını falan duymadığı gözlemediği birine aşık olamaz şak diye. Bu sadece bir beğeni, kötü bir tecrübe olabilir ama aşığım unutamam triplerine girme, engelle kendini. Yoksa boş yere kendini üzmüş olacaksın

Aynen zaten bu sadece bi hoslanma, ask degil kendimde farkindayim. Ama yinede insan begenmesede insani olarak bi cevap yazar mesaji. Onu anlayamiyorum, senle olmaz yazabilir inan ozaman daha iyi olurdum. Böyle cevap vermemesi beni deli ediyor.

"beni aldırmıyor" yanlış.. burada sanki "beni arabasıyla evden aldırmıyor" gibi bir anlam çıkıyor ki...
doğrusu şöyle olabilir....
"bana aldırış etmiyor" "beni umursamıyor" "benimle ilgilenmiyor"

Yapacağınız şey ise, hiçbir şey

Aynen zaten bu sadece bi hoslanma, ask degil kendimde farkindayim. Ama yinede insan begenmesede insani olarak bi cevap yazar mesaji. Onu anlayamiyorum, senle olmaz yazabilir inan ozaman daha iyi olurdum. Böyle cevap vermemesi beni deli ediyor.

Boşver deli etmesin. Belkide bakışları o anlamda bile değildi. Erkekler korkar biraz böyle girişimlerden. Kendileri yapmak ister girişimleri.

"beni aldırmıyor" yanlış.. burada sanki "beni arabasıyla evden aldırmıyor" gibi bir anlam çıkıyor ki...

Hemen düzeltiyorum , haklisiniz :KK66:

Konu ismini düzeltemedim, düzeltebiliyormusun?

Fake hesap acmak nedir?
bunlar 18yas alti aktiviteler Sanirim ben o yuzden anlayamiyorum
Bosver sen de uzerinde durma madem hoslanmamis yazmamis hepsi bu

Tabi havalı olur. Aman boşver yazma daha bir şey. Seni çıkaramamış bile demekki ilk düğünden sonra düşünmemiş seni hiç

Tabi havalı olur. Aman boşver yazma daha bir şey. Seni çıkaramamış bile demekki ilk düğünden sonra düşünmemiş seni hiç

Beni çikardi eminim çünkü ne giyecegimi ona söylemistim, zaten dügünde beni gördügü an bir inceleme yapti oturdu bakti. Sonrada hiç durmadan oynadi, agzinda bi sakiz....

Iste insanin gücüne gidiyor. Insan neden cevap vermez, ona okadarmi çok zor geliyor anlayamiyorum. Anlamaya çalistikça deli oluyorum.
niye mi cevap vermiyor, senle muhabbet kurmak istemiyor çünkü. türlü sebepleri olabilir boşver. bu senin kötü olmandna kaynaklanmıyor. ayrıca 17 yaşındaki kıza bunları söylediğim için kendimi tuhaf hissediyorum. çok küçüksün gidip ders falan çalışsana.

niye mi cevap vermiyor, senle muhabbet kurmak istemiyor çünkü. türlü sebepleri olabilir boşver. bu senin kötü olmandna kaynaklanmıyor. ayrıca 17 yaşındaki kıza bunları söylediğim için kendimi tuhaf hissediyorum. çok küçüksün gidip ders falan çalışsana.

Yas farkindan olabilirmi, nede olsa 5 yas farki var. Derste yapiyoruz, ama iste insanin aklinda takiliyor.

Yas farkindan olabilirmi, nede olsa 5 yas farki var. Derste yapiyoruz, ama iste insanin aklinda takiliyor.
gerçekten çok küçüksün daha şimdiden erkeklere bu kadar önem verirsen üzülen sen olursun hem de çok.
bak birinci kural önce kendini düşüneceksin, git okulunu dersini önemse kendini geliştir. meslek edin.
ikinci olarak doğru düzgün biri çıkarsa karşına düşünürsün o zaman. kendini heba etmeden neden neden diye.

gerçekten çok küçüksün daha şimdiden erkeklere bu kadar önem verirsen üzülen sen olursun hem de çok.
bak birinci kural önce kendini düşüneceksin, git okulunu dersini önemse kendini geliştir. meslek edin.
ikinci olarak doğru düzgün biri çıkarsa karşına düşünürsün o zaman. kendini heba etmeden neden neden diye.

Olmuyor iste. Merak ediyorum, oda kesin mesajlara baktikça gülüyodur eminim.
Ama çok merak ediyorum , beni görünce ne yapacak , nasil tepki verecek.

X