Beni aldirmiyor

Tatlım sana bakması illa seni beğendiği anlamına gelmez. Senin bakışlarını farkedip bakmış da olabilir, herhangi bişey dikkatini çekmiş olabilir yada birine benzetmiş olabilir. Senin yaşlarında ilk adımı kızın atması henüz olgun olmadığınız için anlayışla karşılanmaz, pek hoş görülen bi durum değil yani bu yaşta.

Biliyorum, zaten ona üzülüyorum ya ben. Bakalim benim hakkimda neler düsünüyo, hiç yapmadigim seydi. Ilk defa birine yaziyorum....

Canım benim, üzülmeni istemem ama bu yaşlarda böyle cesur girişişmler erkekler tarafından pek hoş karşılanmıyor, medeni cesaret olarak görülmüyor. Şu an yazmamasının çeşitli sebepleri olabilir, beğenmemiştir, korkmuştur, hayatında biri vardır.
Çocuğunda yaşı küçük çünküi ne düşündüğünü pek bilemeyiz, üsteleme artık o hesabıda kapat.

anlamaya çalışıyorum kendini kötü hissediyosun. ama kaçan kovalanır sen kovaladığın için o kaçmış kısaca. kovalamaktan kastım hani hesap açıp yazmışsın, ulaşmışsın o açıdan. Biraz zaman geçsin bekle, ondan sonra hiçbir şey ifade etmeyecek. gelip buraya konunu okursun neler düşünmüşüm diye :) Ha bide sadece düğünden düğüne görüyorsan hiç takma yani :)

çocuğun da yaşı küçük derken onu da 17 sandım Olgun olmayabilir ama o kadar da küçük değil bence 22yaşındaki bi erkek

çocuğun da yaşı küçük derken onu da 17 sandım Olgun olmayabilir ama o kadar da küçük değil bence 22yaşındaki bi erkek

Hayatinda hiçkimse yok sormustum zaten. Begenmemis olabilir ama kendide çok güzel degil hani, baya bi egoist birisine benziyor ama.

22 yasinda kendisi

DAHA 17 yasındasın ne yapacaksın okulunu oku ....

Başlığı okuyunca "biri yüzündeki beni aldırmıyor" sandım "size ne belki halinden memnun" yazacaktım ki içerik başka çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…