Hiçbirsey yapmamaliyim biliyorum ama neden böyle yapiyor.hiçbirsey
hoşlansa yanına gelirdi zatenHiçbirsey yapmamaliyim biliyorum ama neden böyle yapiyor.
Dügünde pek hos olmaz yanima gelmesi, hos karsilanmaz.hoşlansa yanına gelirdi zaten
Yazıp da kendını kucultme.yazma da o merak etsın nıye yazmıyo dıye
seninde fake hesap açman hoş olmamış amaDügünde pek hos olmaz yanima gelmesi, hos karsilanmaz.
Ama durmadan bakiyordu bana, kendisi bendende tam 5 yas büyük.
Hoslansa tenezzul edip yazardiMesajlarima bakiyor ama tenezzül edip yazmiyor.
Yaşıtız ve bişey yapmanı önermiyorum. Hafif ve meraklı durumuna düşmüşsün gerçek kimliğini açıklayarak. 2. Düğünde kendini belli edebilir,yanındakilere ismini söyletip merkalandırıp araştırma fırsatı verebilirdin ama bu yaptıkların üzerine korkmuş ve gülmüş olmalı
Onun hakkinda biseyler ögrenmek için açmistim. Kim oldugumu söylemek aklimdan bile geçmiyordu, birden deyiverdim nasil oldu anlamadim bende, sonradan çok pisman oldum.seninde fake hesap açman hoş olmamış ama
Kim olduğunu anlayınca beğenmemiş / istememiş işte?
Bencede korkmus ve gülmüstür, kendimi çok kötü rezil ettim farkindayim. Gün geçtikçe kendimi iyice yiyip bitiriyorum, dayanamiyorum artik.
yazıştık falan yazmışsın. biri fake hesap açıp bana yazsa ben şüphelenirim o kişidenOnun hakkinda biseyler ögrenmek için açmistim. Kim oldugumu söylemek aklimdan bile geçmiyordu, birden deyiverdim nasil oldu anlamadim bende, sonradan çok pisman oldum.