Beni aldirmiyor

gul1998

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
53
5
27
Bir ay önce birisinden hoslanmaya basladim, 17 yasindayim, kendisini dügünde görmüstüm ve uzaktan akraba oluyor. Ilk zamanlar benden hoslandigini sanmistim, çünkü öyle bana bakiyodu göz göze geldigimizdede gözünü hemen baska yere çeviriyodu. Sonra ben bi delilik yaptim, fake bir hesap açtim ve onunla yazistim. Benim kim oldugumu çok merak ediyordu, israrla kim oldugumu soruyordu. Sonra ben bi deliligin üstüne yine bir delilik yapip kim oldugumu söyledim. Beni çikartamamisti. Sonraki gün dügün vardi, beni orda görürsün dedim. Sonra dügünde beni farketti, çok havaliydi ama bakiyordu. Ertesi gün ona yazdim, beni gördünmü dedim. Ozamandan beri cevap yok. Hiçbisey yazmiyor sadece mesajlarima bakiyor, sizce ne yapmaliyim?

Hiçbirşey olmadığını söyledi sana anlamadım mı ?
boşver gitsin. .

Yaşıtız ve bişey yapmanı önermiyorum. Hafif ve meraklı durumuna düşmüşsün gerçek kimliğini açıklayarak. 2. Düğünde kendini belli edebilir,yanındakilere ismini söyletip merkalandırıp araştırma fırsatı verebilirdin ama bu yaptıkların üzerine korkmuş ve gülmüş olmalı

Bencede korkmus ve gülmüstür, kendimi çok kötü rezil ettim farkindayim. Gün geçtikçe kendimi iyice yiyip bitiriyorum, dayanamiyorum artik.

Bencede korkmus ve gülmüstür, kendimi çok kötü rezil ettim farkindayim. Gün geçtikçe kendimi iyice yiyip bitiriyorum, dayanamiyorum artik.

Hissettiğin aslında aşk değil beğeni emin ol. Ama beğeni bile bizi şapşirik yapıyor biraz işte
Keşke açıklamasaydın kendini demek bir şeyi değiştirmeyecek artık.. Bakışmanız seni beğendiğinden olabilir de olmayabilir de ama, aşık olduğundan değil. Sende aşık değilsin, insan gerçekte konuşmasını falan duymadığı gözlemediği birine aşık olamaz şak diye. Bu sadece bir beğeni, kötü bir tecrübe olabilir ama aşığım unutamam triplerine girme, engelle kendini. Yoksa boş yere kendini üzmüş olacaksın

Onun hakkinda biseyler ögrenmek için açmistim. Kim oldugumu söylemek aklimdan bile geçmiyordu, birden deyiverdim nasil oldu anlamadim bende, sonradan çok pisman oldum.
yazıştık falan yazmışsın. biri fake hesap açıp bana yazsa ben şüphelenirim o kişiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…