Beni aldattığı kadınla evleniyor

Takılarım yatagım.. dava sonucu aldığım kendi kişisel eşyalarımın içinde mesela ojelerim makyaj fırçalarım Paketi açılmamış yurt dışından gelen bijuteri takılarım Makyaj malzemelerim çıkmamıstı avukata acıklama olarak yok demişler.
bir sürü kapalı nevresimimi açmışlar. Kapalı kutu bornoz takımım vardı çift için kullanmışlar. Daha neler

Bırak kız, açları doyurmuşsun.

Ben kadının eşyaların senin olduğundan haberi var diye düşünüp konuştum ama gerçekten öyle mı ya? Dur bugün bi inanamadım, belki kocası aldı sandı? Senle evliyken var mıydı bu kadın? Boşanma sürecinde mi buldu? Eğer her şeyden haberi varsa gerçekten tencere kapak olmuşlar. Mutlu bile olurlar. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Bu kadın o herifin hakkından gelir belki.

Hiç sorgulamadım sormadım önceden var mıydı diye ama açılmış nevresimleri Kullanılmış bornozları bana iade ederken herhalde “ben aldım ama bırak onun olsun “ demiş olabilir.

Takıların benim olduğunu bildiğini düşünmüyorum paketleyip vermiştir

Evet sanırım ben yara bandı ve topluma karsı bakın bende sorun yok giden kişi sorunluydu diye imaj oluşturmaydım sonradan anladım

Geçmiş olsun

Takılar neyse ne de, o yatağın kullanılmış olduğunu 5 yaşında kızım bile anlar. Seni biliyormuş. Yani o yatağa zamanında senin yattığını biliyor. Her türlü iğrenç. Çok normal bir kadın gibi gelmedi bana yine de. Böyle insanlar mı bozdu moralini? Kıyamam.

Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Bu da senin sınavınmış. Rabbim bu şekilde imtihan etmiş. Bu dünyaya bir kere geliyosun ve onu da en çok kendini severek önemseyerek geçir. Yeniden düzenini kurmuşsun ne güzel. Güçlü bir kadınsın belliki. Asla geçmişe takılı kalarak yaşama sorgulama. Yoksa geleceğin olmaz ciddiyim. Önüne bakıcan sen. Bırak ne halt yerlerse yesinler. Zaten seni mumla arar ondan da bıkar baksana daldan dalaymış. 2 ayda kırtulduğuna şükret. Ya çocuk olsaydı o zaman bağlantını hiç koparamazdın da

Evet sanırım ben yara bandı ve topluma karsı bakın bende sorun yok giden kişi sorunluydu diye imaj oluşturmaydım sonradan anladım
Adam kadınlara duygusal bısey hissetmiyor hata ustune hata yapıyor biz hata yaptık ama hatanın neresinden dönersek kar değil mi Allahın sevdiği kullarıuız çok şükür ben yeni kadına daha çok uzuluyorm o senin kadar şanslı da olmayacak gıbı. Sen keyfine bak Allaha sukret yoluna bak geriye asla bakma asla takıp etme ne halleri varsa görsünler

Evet hep şükrediyorum o gücü o zaman kendimde buldum ayakta kaldım.
inşallah isyana girmiyordur bazen sorguluyorum işte böyle.

En çok istediğim şey çocuk ona şükrediyorum olmadan yüzünü gösterdi de kurtuldum diye.
Sadece keşke diyorum madem gönlü yoktu Evliliğe iki ayda kapı dısarı edecekti beni yakmasaydı

Bırakın pisliğe beraber batsınlar size yaptığını onada yapar er yada geç.. evlensin sizi kandırdığı gibi onuda kandırmıştır illa ilişkimiz olucak diye bişey yok Allah doğru olanın karşısına öyle güzel şeyler çıkartır ki inanın siz bile şaşırırsınız

Evet hep şükrediyorum o gücü o zaman kendimde buldum ayakta kaldım.
inşallah isyana girmiyordur bazen sorguluyorum işte böyle.
Asla sorgulama asla sen çok güçlü ve akıllıca hareket etmişsin o gun gitmeseydin o adamla yaşarken o kadının hayatında olduğuna şahit olup belkı çok daha kötü günler yaşayacaktın..bunlar gıbı adamlarda merhamet Allah korkusu ölümlü dunya kavramları yokkk bunu biliyoruz.. Bu yuzden onların iğrenç ilişkileri hiç senın değerini belirleyebilir mı... Sen o kadına aşık olup değer verdiğini mi düşünüyorsun gulerım buna adam hayatı tesbih yapmıs sallıyorda malesef hayatlarının kışlarında yaşlandıklarında su verenleri olmayacak 4 duvar arasında aç ölecekler ama bız mutlu bır yuva ve torun torbayla ölücez ınşlaah ben hep buna inanıyorm

Allah yar ve yardımcınız olsun canınız sağ bundan büyük nimet olmaz sevmişsiniz ama kendine bile saygısı olmayan birini.. O buradaki birçok kişinin bedduasına sizde duasına girdiniz Allah uyduğundan buldursun

benimde dileğim inşallah ölene kadar gözümün içine bakan kıyamayan bir adamla yaşlanmak

Amin çok teşekkür Ederim umarım hepimiz çok mutlu oluruz

hadi inşallah

ilk ay mesajlarını okuduğumda kızın tabiri caizce ağzına tükürüyordu mesajlarında kız yarabbi şükür diyordu. Kız çok aşıktı mesajlara göre. Bide yaşı da küçük sanırım.

benimde dileğim inşallah ölene kadar gözümün içine bakan kıyamayan bir adamla yaşlanmak
Vücut ağızdan ne çıkarsa onu komut olarak algılayıp yerine getirmek için programlanmıştır olumlu düşünceleri bedenimiz ve zihnimize yerleştirip dilimizle hep böyle zikredicez kaldı ki kötü adam denk geldi yine diyelim iyi adam denk geldi geleceği bilemediğimiz için iyi ya da kötü bu gunumü neden olumsuz düşünerek kendimi üzeyim.. Değerlisin unutma ve asla inancını kaybetme ve sadece Allahtan dile

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…