Beni aldattığı kadınla evleniyor

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Bundan 3 yıl önce evlendim toplamda iki ay süren bi evlilik yaşadım. Benim ilk evliliğim onun ikinci evliliği idi.
Hep baba olmak istediğinden aile kurmak istediğinden bahsederdi. Bana cok düşkündü Ailesi babası yoktu İnandım evlendim.

Çok çok ağır bi şiddet sonucu ikinci ayda anahtarı ve ceketimi alarak can havliyle evi terk ettim. Bir daha dönmedim.
evsiz kaldım şehrimi değiştirdim işimi değiştirdim sıfırdan Düzen kurdum.
iki yıl süren çekişmeli davayı kazandıktan sonra boşandım.
Evi terk ettikten bir ay sonra daha kalacak yer bulamamıs dava açamamısken sosyal medyasında sevgilisi ile yazısmalarını gördüm. Benim eşyalarımla benim düzen kurdugum evde yasıyorlardı. Kız beni biliyordu umurunda değildi.
Bunu bildiğim için Yatak odası takımımı bile bıraktım almadım
Şimdi O kızla nişanlanmışlar.

Elbet hayatına devam edecek ama benimle iki ay evli kalamayan Psikolojik ve fiziksel olarak hayatı zindan eden kişi o kızla 3 yıllık sevgilik sürecinin sonunda evleniyor ve yine Hiç evlenmemiş biriyle

Dava sürecinde zaten kimse ile görüşmedim ama şu bir yılda da bi ilişkiye hala hazır hissetmiyorum kendimi.

Fotoğrafı görünce sadece neden dedim madem 3. Kez evlenebilecek sabrın anlayısın vardı bizim evliliğimize neden göstermedi. 60 gün bile dayanamayacak ne vardı. MAdem dayanmayacaktın neden evlendin. Kavgada sesini yükselten biri bile değilim. Ki yükseltsem de kimse sokakta kalmayı, şiddeti hak etmez.

Ömrümce kimseyi kırmamaya çalıştım hayatım boyunca yapayalnız büyüdüm ailesiz büyüdüm ailem olsun istedim ama hayat kendi paramla aldığım takılarımı o kızın taktığı fotoğrafları çıkardı önüme, benim aldığım yatagımda yattılar. Sadece kişisel eşyalarımı annemin yaptığı çeyizimi aldığımda tüm nevresimler açılıp (Benim açmaya zamanım bile olmamıştı) Sıfır bornoz kutusuyla dururken kullanmışlar.. Tabaklarımı bile yıkamadan verdiler. Her şeyimi kullanmışlar. Leş gibi teslim ettiler. Hepsini attım.

Yaşım ilerliyor çocuk evlilik hayalim git gide uzaklaşıyor. Hayatımı elimden almış ama o şuan çok mutlu gibi
Hayat bence adaletsiz.

Son düzenleme:
İnşallah olursunuz karamsarlığa düşmeyin kaç yaşındasınız kurtulmuşsunuz işte ne güzel

Kurtulduğuna şükret o pislikten umarım hayatında seni çok seven değer veren biriyle karşılaşırsın ve bir de evladın olur

Seni cok iyi anliyorm ben de ne umutlarla evlenmistim. Siddet ve baska problemler nedeniyle bosandim. O tekrar evlendi hayatina bakiyor bense hala bir düzen kuramadim. En güzel genclik yillarimi caldi simdi ise hayat cok daha zor benim icin. O yüzden anliyorm ne demek istedigini

Çok ağır bir şiddet sonucu ayrılmıssınız, ilk eşiyle de benzer şeyler yaşadı belki eski eşiniz, şuan hayatında olan kadına nasıl olduğu yahut evlendikten sonra nasıl olacağını bilmiyorsunuz. İyi şeyler yaşanmayacaktir muhtemelen.

Neden bizde o sabri göstermedi denenize bile gerek, kurtulmussunuz siz ne güzel.

Sana kâr kalan ,onurun , kurtulmuş bir hayat oldu. Yolun hep açık olsun .

Senin gibi onuru yoktur , kabul etmiştir evleniyordur. Hayatını böyle bir adinin elinde çöp yapmaya meraklıdır.

Bosver onları , düşünme bile.

2. ayda evliliğini bitirip sıfırdan hayat kuran biri , evlilik ve çocuk hayalim kalmadı dememeli. Yenilme böyle duygulara.

Stalk yapmadım ki onu nerden cıkardınız

Emin olun yaptığı yanına kalmaz. Şuan mutlu görünüyorlardır ama aynısını ona yapmayacağı ne malum. Kurtulmuşsunuz yol yakınken. Kucağınızsa çocukla o duruma düşseydiniz daha zor olurdu sizin için. Umarım değerinizi anlayan biri çıkar karşınıza

Teşekkür ederim Güzel mesajınız için ama yasım ilerledi şuan hayatımda kimse yok. Bir kaç denemem oldu karşıma cıkanlar ya evli monoton hayatına renk katmak isteyen bi iki kişi oldu. Bekar olanlar içinde ayrıldığımı öğrenince vazgeçenler oldu. Niyeyse kadınlara bu dönemden sonra hayat daha acımasız davranıyor.

Hepsini gectim de..
Karsidaki kadınin akli yokmus demekki

Sormazlar mi adama. 3.evliligini yapiyor, biriyle 2ay evli kalmis. Ne yapmis olabilir bu kadin 2ayda..
Senin yatak odana kadar birini sokan adam ona neler yapmaz ki?
Hic mi dusunmemis bunlari bu yeni gelen kadin.

Valla erkekler sevgiliyken farkli evliyken farkli..
Kimbilir senden icin neler dedi..
Eski esim yakamdan dusmedi, beni aldatti, sizofrendi dedi belki de.. ailesi rahat vermiodu, esim surekli dırdir ediyordu,eviyle ilgilenmiyordu,cinsel hayatimiz bile yoktu, boyle berbat bir evliligimiz vardi deyip suslu yalanlar söyledi belki de o kadina..
Allah tan baska kimse bilemez o evin icindekini sonucta, herkes anlatilana inanir.

Canini sıkma, allah indan bulsun. Kurtulmussun ,sukret, ya kucaginda cocukla boşansaydin? Yazik degilmiydi o zmn hayatina?
Simdi çopsüz uzumsun, cok daha iyilerini bulursun, yeni bosandin birini hayatina almaman cok normal.
Normali de bu zaten.
Insallah karsina duzgun insanlar cikar.
Eski esin karaktersizmis ne denir ki baska, dusunme sen onlari.
Sana degil baskasi olsa da aynisini yapardi o adam.
Konu sen degilsin bence.
Uzulme bu yuzden. Adamin karakteri zayif.

Son düzenleme:

Haklısınız bunun farkındayım. Amin inş hepimizin karsısına iyi insanlar çıkar.
Da işte insan sorgulamadan edemiyor

Şu an birlikte olduğu kadınla evleniyor olabilir ama ne yaşadıklarını bilemezsiniz. İlişki sürecinde o yüzünü göstermemiştir, yada gösterdiyse bile burada okuduğumuz bazı konulardaki gibi kadın " onu sevdiğini, sahiplendiğini, kıskandığını, iyiyken çok iyi nasılsa arada öfkelenmesi normaldir deyip evlenip çocuk olunca düzeleceğini" düşünüyor olabilir.
Geçmişi ve şahsı, onunla yaşayamadıklarınızı geçmişte bırakın.

Böyle geçmişe dönük düşünmeyin lütfen sizin için hayırlı olan buymuş demekki daha iyisi daha güzel çıkar ins karsiniza çok büyük olaylar olmadan kendini kurtarmissin sukret ve hayırlı insanlar için dua et umarım çok çok mutlu bir ailen olur üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…