Benedenben nasıl bu kadar kilo verdi?

Offf Birdy yaaaaa Hayallerimdeki menülerden biri ve bu şekilde beslenmek istiyorum bende ama olmuyor olmuyor olmuyor.Birde birine yemek yedirmek zorunda olmak,hemde sebze sevmeyen birine ((
Bir an önce dönüp senin menülerden kopyalar çekicem ilk günden beri zaten ,patlıcan yemeği aklımdan çıkmadı çok severim bugün yine planlamışsın.
Afiyet Olsun Canım!!!!!
Birdycim birde hiç tartıldınmı? Tartılacakmısın yoksa biraz daha bekleyecekmisin? Haber verirsen sevinirim.

Sağol tatlım valla ben de bayılıyorum patlıcana , hele fırında kıymalı nefis oluyor :) Yok tartılmadım, başlayalı 3 gün oldu nasılsa diye.Ama dukandan çıkınca hemen 1 kilo almışım onu farkettim Ne kadar görünürde diyet olduklarını farkediyoruz böylece.Yani şu anda tam olarak 63.6 kiloyum.Yaklaşık 1 hafta sonra regl zamanım ama ben hep geçikiyorum 2 hafta kadar ve acayip şişiyorum Yani biraz sabredip regl olmayı bekleyeceğim tartılmak için sonra moral bozmak istemiyorum Ama tartılır tartılmaz ilk seninle paylaşacağım canımm

Canım ekmek yapmaya üşenirsen krepte yapabilirsin annecim sağolsun bana bir ara her sabah yapmıştı,çilek reçeliyle yemiştim hemde :)

Ohh misss :)) Ben de düşündüm de dukanda o kadar çok krep yaptım ki canım böyle pofuduk pofuduk ekmekler istiyor :) Biraz hevesimi alayım sonra zaten zor gelir eminim

Afiyet olsun canım,benim içinde ye :) Tartılmamana sevindim bu konuyu konuşmuştuk biraz daha sabredelim.
Pazartesi Türkiyeye dönüyorum,döndükten bir iki gün içinde bende tekrar başlıcam eski düzenime beraber devam ederiz.Tatlı bir yarış yaparız :)))
Birde regli dönemin nasıl geçiyor?Benim inanılmaz sancılı geçiyor ilk günüm ve,regli öncesi bende şişiyorum.Alkali hayata geçtikten sonra fazla ağrım olmadı ve ben bunu alkaliye bağladım ne düşünüyorsun?

Harika! Birlikte diyet yapmak çok daha eğlenceli olacak, sabırsızlıkla bekliyorum :) Benim de oldukça sancılı oluyor canım. 10-15 gün arası gecikiyorum çünkü normalde doğum kontrol hapı kullanıyordum ama artık yan etki göstermeye başladı, ben de bıraktım.4 senedir hiç ara vermemiştim, ne zaman doktora sorsam devam devam dedi ama midemi mahvetti ve kronik bir yorgunluk yaptı bende.O yüzden 2 haftaya yakın davul gibi bir karınla dolaşıyorum Dediğin doğru aslında, vücudun asit yükünün azalmasının elbet faydası olacaktır ben de buna inanıyorum :) Şu bir gerçek ki kendimi şimdiden çok daha iyi hissediyorum :) Bu arada şimdiden iyi yolculuklar dilerim tatlım, sağ salim gelirsin inş

Biz evde aytaç su içiyoruz şimdi baktım ph değeri 8 miş. Bu benim alkali ihtiyacımı karşılar mı? Yoksa ekstra alkali alsam mı?

Canım çok uzun zaman kullanmışsın,hormonlar çıldırmış olmalı İşin ilginç yanı bende heran olabilirim bakalım bu kez nasıl atlatıcaz?
Daha kısa süre olmasına rağmen vücudundaki hafifliği hissetmene çok sevindim.Çok daha enerjik olacaksın.
Beraber devam edip istediğimiz kilomuzada karar verelim geldiğimde.Bu kez seninde desteğinle çitayı dahada aşağıya çekebileceğimi düşünüyorum.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Çok çok çok öpüyorum

Biz evde aytaç su içiyoruz şimdi baktım ph değeri 8 miş. Bu benim alkali ihtiyacımı karşılar mı? Yoksa ekstra alkali alsam mı?

Maviask Ph değeri aytaçında çok iyimiş bunu bilmiyordum,haber verdiğin için teşekkürler.Başka bir alternatifimizde oldu böylece.
Aynı zamanda şunu söylemek istiyorum ''Fazla alkali olmanın hiçbir zararı yok'' İstediğin zaman karbonat desteği yapabilirsin Ph değeri 8.0 ile 8.5 arasında bile büyük farklar var.Sevgilerimle

Bugünkü menümü de yazıyorum izninizle :)
Uyanınca keten tohumu ve kuru erik yiyemedim çünkü bir arkadaşımda kalmıştım...
Sabah
keçi peyniri
6-7 adet zeytin
1 yumurta
Domates salatalık
2 ince dilim glutensiz ekmek
omega 3 tablet

ara: yeşil çay

Öğle
kıymalı taze fasulye
cacık (bol sarımsak ve salatalık)

ara: 6-7 adet badem

Akşam
ızgara balık
salata(limon ve elma sirkeli)

ara: tarçınlı yeşil çay
ve tabi ki bol bol karbonatlı su

bana gene birşey yaramadı ya sirkeli su karbonat soda hiç kilo veremiyorum kaldım böyle inceldim gibi hissediyorum ama tık yok

Tekrar sağlıklı insanlar gibi beslenmeye başladım bugün :)))
Kahvaltım herzamanki gibi
Büyük bir bardak su ile başladım güne

2 Yumurta beyazı 1 yumurta sarısı
6 Zeytin
3 Pastırma
2 Tavuk Jambon
20 badem
2 Domates
Çay
Çok Heyecanlıyım bu kez 55'e kadar ineceğimi düşünüyorum ve sporla destekleme planımda var.

Benedenben , ben 3 gündür hiç diye falan yapmıyorum Nasıl yedim içtim anlatamam...Erkek arkadaşım geldi, uzaktaydı, onunla gezdik, yedik , içtik derken ohooo Bir de regl zamanım geldi, doymak bilmiyorum.Vallahi verdiysem de kesin almışımdır.Ama bir şey olmaz değil mi :) Yarın son gaz devam edeceğim inş bir daha da bozmam :)

HAHAHAAA süpersin aynı yolda ilerliyoruz.Önceki haftalarda biliyorsun bende buna benzer çılgınlıklar yaptım.Hiç bişey olmaz bitanem merak etme.Çok iyi yapmışsın vallahi,canımıza değsin hahahaa :)))
Benim reglim bitiyor şişliğim indi,ağrım oldu ama süründürür cinsten değildi neyseki.Ama canım çok çikolata istedi deli gibi yedim :)
Seni bekliyorum ben bugün başladım.Başlamaya karar verdiğinde beraber bir plan yapalım tatlım.

Son düzenleme:
Öğlen 1 bardak 1 çay kaşığı karbonatlı su ve türk kahvesi

Ph Damlamı barcelonada bıraktığım için karbonatlı su içiyorum bayram bitene kadar.

1 bardak 1 çay kaşığı karbonatlı su

Akşam Yemeği
1 tabak Kavurma
Çoban salata

Az sonrada bitki çayı içmeyi düşünüyorum

Ve tabikide yatmadan önce karbonatlı su

alemsin valla Ben de yediklerimi yazsam burdan istanbul'a yol olur :)) Biralar, tatlılar da cabası :) Neyse, önümüze bakalım en iyisi:) Canım ben de yarın başlıyorum tekrardan,sen harikasın aynen devam :) Yarından itibaren yediklerimi yazıyorum canım.Haftada en azından 3 gün de yürüyüş yaparsak şahane olur!

Birdycim ben birde hedef koyalımmı diyorum ama psikolojik olarak etkilenip vücut korumaya geçermi? falan filan bilemiyorum.
Şuan 63 kiloyum bir 5 kilo istiyorum ilk etapta.Dün bir arkadaşımla konuştum son fotoğraflarımı gördüğünde 55 kilo falan olduğumu sanmış.Spor yapmadığım için annemde iyice küçüldün diyor.Mutlaka spor yapmam lazım zaten vücudum sıkı değil,mesela üst bacak çok kalın bende ama belimin inceliğinden kurtardım bunca yıl :)))
Sende fikirlerini söylersen sevinirim bir çözüm bulalım canım

İnanılacak gibi değil ya!! Dediklerin bire bir beni anlatıyor Ben de 63 kiloyum ve 5 kilo vermek istiyorum ve aynen üst bacak kalın, hep belim ince diye yırttım :)) 58 olduğum zamanlar çok geride kalsa da nasıl özledim anlatamam..Bence ikimizin de hedefi 57 olsun.En azından 59 u gördüğümüz zaman gevşemeyiz ve beyin ona göre çalışır ne dersin ? :)Bacak için en iyi çözüm spor aslında ama benim fitness salonlarına gidecek vaktim yok...Evde yürüyüş bandı var ona çıkıyorum arada ama biraz daha sıklaştırmak lazım.Sen de eğer vaktin varsa canım pilatese veya fitness'a yazılabilirsin.En olmadı benim gibi yürüyüş yaparsın.Bizim bacakları iyi çalıştırmamız lazım :)

Son düzenleme:

Canım benim ya inanamıyorum gerçekten,gerek durumumuz gerek konuya yaklaşımımız olsun herşey çok fazla benziyor gerçekten.Hatta ikimizde sevgililerimiz yüzünden diyetlerimizi bozduk.Çok kızgınım ikisinede hahahaha :))
57 Kilo yıkılıyorrrr bayıldım bu rakama!İlk işim şimdi bir yere koskocaman 57 yazıp asmak olacak.
Evde yürüyüş bandının olması büyük şans benim olsa hiç spor salonuyla zaman kaybetmem.Bacaklar seninde kalın olduğuna göre iç bacaklarında acaba benimkiler gibi sütlaç kıvamındamıdır merak ediyorum :)))) Bence sende yürüyüş bandını farklı şekillerde kullanmalısın bunun için istersen youtubedan araştırma yapalım.Bir kez tvde bir fitness hocasının vücudun farklı yerlerini çalıştırmak için farklı pozisyonlarda yürüyüş bandında yürüdüğünü görmüştüm.Hatta bende iç bacakları çalıştırmak için ayaklarımı banda parmak kısımlarım dışarıya bakacak şekilde,ördek gibi yürüyerek deneme yapmıştım.Sende bunlara bir göz gezdir istersen.
Birde sana yanlış yaptığım birşeyden söz edicem fitnessa gittiğimde ben nedense şişiyorum,acaba hatam nerede? Pilatesmi,Fitnessmi daha çabuk sonuç aldırır ne düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…