- Konu Sahibi benedenben
-
Offf Birdy yaaaaaUnun arkasındaki ekmek tarifi çok cıvık geldi ben de daha az su koydum ama belli ki bu bizim bildiğimiz unlar gibi olmuyor.Deyim yerindeyse kazık gibi oldu :) Neyse öğrenmiş oldum, bir dahakine tam ayarında yaparım umarım
Bugünkü menümü yazıyorum
Uyanınca
1 bardak su
1 tatlı kaşığı keten tohumu
3 tane kuru erik
1 tatlı kaşığı tarçın
Kahvaltı
1 yumurta
1 kaşık yulaf kepeği
maydonozlu lor peyniri
domates+salatalık+biber
5 adet zeytin
6-7 adet badem
2 tane omega 3 tableti (720mg)
ara: yeşil çay + su
Öğle
bol sarımsaklı cacık
kıymalı patlıcan yemeği
ara: bol su
40 dk yürüyüş
Akşam
ızgara hamsi
bol yeşillikli ve limonlu salata
ara: tarçınlı yeşil çay
su (yatmadan önce sirkeli su)
Gerçi daha akşam olmadı ama planım böyle :)
Hepinize sağlıklı günler dilerim
Offf Birdy yaaaaaHayallerimdeki menülerden biri ve bu şekilde beslenmek istiyorum bende ama olmuyor olmuyor olmuyor.Birde birine yemek yedirmek zorunda olmak,hemde sebze sevmeyen birine ((
Bir an önce dönüp senin menülerden kopyalar çekicem ilk günden beri zaten ,patlıcan yemeği aklımdan çıkmadı çok severim bugün yine planlamışsın.
Afiyet Olsun Canım!!!!!
Birdycim birde hiç tartıldınmı? Tartılacakmısın yoksa biraz daha bekleyecekmisin? Haber verirsen sevinirim.
Canım ekmek yapmaya üşenirsen krepte yapabilirsin annecim sağolsun bana bir ara her sabah yapmıştı,çilek reçeliyle yemiştim hemde :)
Afiyet olsun canım,benim içinde ye :) Tartılmamana sevindim bu konuyu konuşmuştuk biraz daha sabredelim.Sağol tatlım valla ben de bayılıyorum patlıcana , hele fırında kıymalı nefis oluyor :) Yok tartılmadım, başlayalı 3 gün oldu nasılsa diye.Ama dukandan çıkınca hemen 1 kilo almışım onu farkettimNe kadar görünürde diyet olduklarını farkediyoruz böylece.Yani şu anda tam olarak 63.6 kiloyum.Yaklaşık 1 hafta sonra regl zamanım ama ben hep geçikiyorum 2 hafta kadar ve acayip şişiyorum Yani biraz sabredip regl olmayı bekleyeceğim tartılmak için sonra moral bozmak istemiyorum Ama tartılır tartılmaz ilk seninle paylaşacağım canımm
Harika! Birlikte diyet yapmak çok daha eğlenceli olacak, sabırsızlıkla bekliyorum :) Benim de oldukça sancılı oluyor canım. 10-15 gün arası gecikiyorum çünkü normalde doğum kontrol hapı kullanıyordum ama artık yan etki göstermeye başladı, ben de bıraktım.4 senedir hiç ara vermemiştim, ne zaman doktora sorsam devam devam dedi ama midemi mahvetti ve kronik bir yorgunluk yaptı bende.O yüzden 2 haftaya yakın davul gibi bir karınla dolaşıyorumAfiyet olsun canım,benim içinde ye :) Tartılmamana sevindim bu konuyu konuşmuştuk biraz daha sabredelim.
Pazartesi Türkiyeye dönüyorum,döndükten bir iki gün içinde bende tekrar başlıcam eski düzenime beraber devam ederiz.Tatlı bir yarış yaparız :)))
Birde regli dönemin nasıl geçiyor?Benim inanılmaz sancılı geçiyor ilk günüm ve,regli öncesi bende şişiyorum.Alkali hayata geçtikten sonra fazla ağrım olmadı ve ben bunu alkaliye bağladım ne düşünüyorsun?
Harika! Birlikte diyet yapmak çok daha eğlenceli olacak, sabırsızlıkla bekliyorum :) Benim de oldukça sancılı oluyor canım. 10-15 gün arası gecikiyorum çünkü normalde doğum kontrol hapı kullanıyordum ama artık yan etki göstermeye başladı, ben de bıraktım.4 senedir hiç ara vermemiştim, ne zaman doktora sorsam devam devam dedi ama midemi mahvetti ve kronik bir yorgunluk yaptı bende.O yüzden 2 haftaya yakın davul gibi bir karınla dolaşıyorumDediğin doğru aslında, vücudun asit yükünün azalmasının elbet faydası olacaktır ben de buna inanıyorum :) Şu bir gerçek ki kendimi şimdiden çok daha iyi hissediyorum :) Bu arada şimdiden iyi yolculuklar dilerim tatlım, sağ salim gelirsin inş
Biz evde aytaç su içiyoruz şimdi baktım ph değeri 8 miş. Bu benim alkali ihtiyacımı karşılar mı? Yoksa ekstra alkali alsam mı?
Canes umarım vazgeçmemişsindir.Lütfen devam istediğimiz kiloya ulaşmak için hepimiz birbirimize desteğiz :)bana gene birşey yaramadı ya sirkeli su karbonat soda hiç kilo veremiyorum kaldım böyleinceldim gibi hissediyorum ama tık yok
HAHAHAAA süpersin aynı yolda ilerliyoruz.Önceki haftalarda biliyorsun bende buna benzer çılgınlıklar yaptım.Hiç bişey olmaz bitanem merak etme.Çok iyi yapmışsın vallahi,canımıza değsin hahahaa :)))
Benim reglim bitiyor şişliğim indi,ağrım oldu ama süründürür cinsten değildi neyseki.Ama canım çok çikolata istedi deli gibi yedim :)
Seni bekliyorum ben bugün başladım.Başlamaya karar verdiğinde beraber bir plan yapalım tatlım.
Birdycim ben birde hedef koyalımmı diyorum ama psikolojik olarak etkilenip vücut korumaya geçermi? falan filan bilemiyorum.
Şuan 63 kiloyum bir 5 kilo istiyorum ilk etapta.Dün bir arkadaşımla konuştum son fotoğraflarımı gördüğünde 55 kilo falan olduğumu sanmış.Spor yapmadığım için annemde iyice küçüldün diyor.Mutlaka spor yapmam lazım zaten vücudum sıkı değil,mesela üst bacak çok kalın bende ama belimin inceliğinden kurtardım bunca yıl :)))
Sende fikirlerini söylersen sevinirim bir çözüm bulalım canım
İnanılacak gibi değil ya!! Dediklerin bire bir beni anlatıyorBen de 63 kiloyum ve 5 kilo vermek istiyorum ve aynen üst bacak kalın, hep belim ince diye yırttım :)) 58 olduğum zamanlar çok geride kalsa da nasıl özledim anlatamam..Bence ikimizin de hedefi 57 olsun.En azından 59 u gördüğümüz zaman gevşemeyiz ve beyin ona göre çalışır ne dersin ? :)Bacak için en iyi çözüm spor aslında ama benim fitness salonlarına gidecek vaktim yok...Evde yürüyüş bandı var ona çıkıyorum arada ama biraz daha sıklaştırmak lazım.Sen de eğer vaktin varsa canım pilatese veya fitness'a yazılabilirsin.En olmadı benim gibi yürüyüş yaparsın.Bizim bacakları iyi çalıştırmamız lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?